Alla inlägg under april 2007

Av Fester Bestertester - 2 april 2007 21:55

Direkt från restaurang De Vour i Paris kommer detta läckra recept.Socker, grädde, nötter och mandelflarn och så sist, men inte minst, en liten ros av marsipan.Smörkräm, krikon, snabbkräm och gott gelé.Frasses deg och en flaska saft och så en liten klick med sylt.

Av Fester Bestertester - 2 april 2007 18:00

Efter mycket om och men och en hel del tjat fick jag så min sömnmedicin. Jag är ordinerad Propavan vid behov (och kommer nog att ta dem varje natt) för att få bukt med mina sömnproblem. Sover jag inte blir jag psykotisk, oavsett vilken neuroleptika jag tar. Det insåg till slut sjukvården.Efter att jag hämtat min medicin på avdelningen var vi tre patienter och två ledare som åkte iväg för att spela bowling. Som tur vad var det lite folk i bowlinghallen. Jag har problem med folksamlingar, då andra personer kan läsa mina tankar, men när det är relativt folktomt kan jag rycka på axlarna åt det problemet. Sen så hade jag ju min kära sömnmedicin i fickan, vilket gjorde att jag kände mig trygg.De två patienterna, förutom mig, som var med har även dem problem med vår regering och SÄPO, även om de nekar till det. Jag känner igen en regimkritiker när jag ser en. Naturligtvis visste SÄPO om våra planer att bowla. Terroristklassade personer som oss tre släpper de aldrig ur sikte. Så fort jag kom in i lokalen blev jag varm om fötterna, ett säkert tecken att jag är övervakad. Jag går inte ut utan att vira in fötterna í aluminiumfolie, då det fungerar som en störsändare. Ju mer strålning som skickas min väg, desto varmare blir aluminiumfolien.När vi hade spelat en stund insåg jag att banorna var riggade. Jag borde ha förstått det direkt, när mannen i kassan promt skulle ha oss på bana sju och åtta. Tydligen är de banorna reserverade för regimkritiker. Käglorna föll inte som de borde och ibland stod de och vickade, men lyckades förbli stående. Bowlinghallens personal är även dem inblandade i SÄPO:s smutsiga affärer.SÄPO:s plan var dels att jävlas med oss, men framför allt ville de få oss ur balans, så att vi skulle flippa ur och begå brott, så de kunde bura in oss. Väl medveten om detta höll jag mig lugn. Jag har ingen lust att hamna bakom lås och bom igen. Gissa om säkerhetspolisen fick stå där med lång näsa. Jag fick min sömnmedicin och jag föll inte i deras listigt gillrade fälla i bowlinghallen. En ganska bra dag, kan man lugnt säga.

Av Fester Bestertester - 1 april 2007 01:11

Vadfalls?! Jag, klåpare? Jag är doktor, DOKTOR! Hör du det? Säger jag att du är schizofren så stämmer det. Här är det jag som bestämmer.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards