Alla inlägg under april 2007

Av Fester Bestertester - 19 april 2007 14:54

Nedan följer bildbevis på att jag är skuggad.

Av Fester Bestertester - 18 april 2007 20:30

Mitt hjärta blöder för dig, Mr X. Jag vet precis hur man känner sig när man är förföljd av makthavarna. Jag har varit regimkritiker i nästan 40 år och otaliga är de gånger jag förföljts och trakasserats för min övertygelses skull. Regimen är verkligen smutsig och de är mäktiga nog att kunna strunta i hur de beter sig. Vill de kväsa en regimkritiker, gör de det, oavsett metod.


När jag läser hur du förgiftas av deras strålning, väcker det minnen om hur min situation på 70- och 80-talet såg ut. Det var jag och Nils-Erik på Timmermansgatan som kom att bli de främsta oppositionella i hela Östergötland. Vi fick var väldigt driftiga och fick till och med in en insändare i herrtidningen Lektyr, där vi dystopiskt beskrev sveriges framtid, en insändare som kusligt ackurat besannades.


Vi fick då smaka på maktens smutsiga metoder och ingen mindre än Olof Palme själv beordrade dygnet-runt-bevakning av oss. SÄPO tog sig gladeligen an denna uppgift och det är deras fel att jag idag har löständer, eftersom de förgiftade mitt dricksvatten med utarmat uran, så att jag inte skulle våga borsta tänderna.


Ta du din time-out, Mr X och ladda batterierna. Vi andra ska fortsätta hålla fanan högt och berika denna blogg med avslöjande artiklar som aldrig förr.

Av Fester Bestertester - 18 april 2007 19:12

Er tillgivne Mr X, redaktör, är tvingad att ta ett smärre (?) uppehåll från bloggen. Trots den tunga medicinering jag står på, börjar jag må sämre och sämre och jag börjar känna mig lika dålig som i somras, något som slutade med åtta månaders inläggning.


Boven i dramat heter sömnbrist. Trots neuroleptikan jag är ordinerad, börjar jag känna mig prepsykotisk. Jag kan bara inte sova, utan är på fötterna större delen av dygnet och går planlöst omkring. Lägenheten kan jag inte vara i några längre stunder, då jag inte känner mig trygg där. Jag börjar misstänka att säkerhetspolisen satt in en strålningsoffensiv mot mig. Två olika typer av strålning. Dels vanlig röntgenstrålning, men även med Polonium 120, vilket gör att jag sakta med säkert förgiftas.


Eftersom polisen har inlett sin offensiv, vill de veta hur jag känner mig. De vill att jag ska knäckas, så att de kan låsa in mig igen. Därför fick de en manlig sjuksköterska att fråga ut mig om i stort sett allting. Han ville bara ha en förevändning att låsa in mig, så jag vaktade noga min tunga. Jag riktigt såg på honom hur sugen han var att sy in mig på LPT (lagen om psykisk tvångsvård), men jag svarade svävande på hans frågor. Där klarade jag mig med nöd och näppe.


Allt detta har frestat hårt på mitt psyke, så jag måste tillfälligt lämna över bloggen till min ställföreträdare. Det innebär inte att det kommer att sluta skrivas här, däremot kommer antalet inlägg tillfälligt att minska. Jag hoppas att ni har överseende med detta.


MVH Mister X

Av Fester Bestertester - 17 april 2007 20:00

Jag fruktar varje kväll och varje insomnande. Orsaken är hemska mardrömmar, vilka gör att jag sover oroligt och vaknar stup i kvarten. Det spelar ingen roll vilken medicin jag tar, de finns alltid där för att förstöra min sömn. Insomningsmedicin hjälper mot just det, insomnandet, och ren sömnmedicin gör att jag fortsätter sova och blir kvar i nattmarornas grepp. Jag finner ingen medicinsk lösning på detta problem.


Roten till det onda kan vara SÄPO. De har tillgång till ett antal skåpbilar i varje större stad, vilka åker runt och bestrålar meningsmotståndare (de som stämplats som sinnessjuka, av vilka jag är en). Denna radioaktiva strålning är riktad mot oss oliktänkande och pågår varje natt. Dagtid blir det svårare för SÄPO, då man ofta är ute på språng. Därför intensifieras säkerhetspolisens ansträngningar om natten.


Som jag ser det finns det bara en lösning på problemet. Atackera dessa marodörer. Slå sönder deras bilar och visa dem att du inte är ett offer, utan en självständig och stark människa. Då får du chansen att ge dem en minnesbeta och komnmer förmodligen undan med endast böter, om du nu skulle åka fast.


Död åt sömnmarodörerna, död åt säkerhetspolisen. Leve den självständiga individen!

Av Fester Bestertester - 16 april 2007 20:50

Det smäller och dundrar i Kolmårdsskogen utanför Norrköping. Det är tidvis ett ohyggligt oväsen och är mycket störande när man som jag försöker ta sig en stärkande skogspromenad. Nu vet jag dock vad det beror på. Försvarsmakten har köpt upp och inhägnat stora delar av skogen och gjort den till sin. Jag har bildbevis!


Jag kom att låna Lennart K Lindströms Hasselbladskamera och jag har verkligen användt den flitigt. Djupt inne i denna skog övar både vår inhemska och utrikisk militär. De skjuter med skarpladdade vapen och har tillåtelse att arrestera vem som än trampar in på deras mark.


Lättskrämd har jag aldrig varit, så jag klippte upp elstängslet som markerar områdets gräns och kröp långsamt men säkert mot dundret av automatkarbiner och tyngre pjäser. Nedan följer beviset på att främmande makt övar på svensk mark. En patrull testosteronstinna knektar från Nordamerika strök förbi mig (men jag lyckades förbli oupptäckt).


Eftersom ett Tredje Världskrig redan är planerat och klart, övar utländsk militär över hela Europa. Den enda frågan är vem som är fienden. Min gissning blir att personer som lider av psykisk sjukdom är måltavlan. man planerar att gå på offensiven mot oss och avrätta oss på stället.


Detta är sensationellt material, så se till att kopiera och sprida denna artikel. Endast genom att väcka det europeiska folket, kan vi skonas från ett skoningslöst utrotningskrig.

Av Fester Bestertester - 16 april 2007 20:01

Idag mottogs ett brev från Helmut Bergmeister i Motala. Denne ålderman har nu lovat att en gång per år skriva ett inlägg för Käftsmällen.


Det första inlägget kommer att handla om färg-tevens förbannelse och beräknas läggas ut någon gång runt årsskiftet.



Av Fester Bestertester - 16 april 2007 20:01

Kurt (Arthur Benno) Student föddes den 12:e maj 1890 i Birkholz och rycktes ifrån oss i juli 1978. Denne krigare arbetade sig upp till generals rang i Luftwaffe under 2:a världskriget.


Han var skicklig både som taktiker och analytiker och blev snabbt en framträdande dignitär inom Tredje Riket. Snart nog utnämndes han till chef för fallskärmsjägarna, och som sådan kom han att spela en framträdande roll för försvaret av Europa.


I Holland blev han skjuten i huvudet, men som den krigare han var, kämpade han sig tillbaka till livet och kom att planera och leda en rad spektakulära operationer på alla fronter. Framförallt kommer han att kommas ihåg för invasionen av Kreta, där 4000 av hans mannar stupade, men där man till slut vann slaget.

Av Fester Bestertester - 16 april 2007 18:49

Blir bara mer och mer rastlös och har stora svårigheter att uppehålla mig i lägenheten. Kan få svårt att andas och får absolut noll avkoppling. Kan endast koncentrera mig sporadiskt och korta stunder. Jag vet snart inte vad jag ska göra, det känns som jag kommer att krevera snart.


Som grädde på moset förvägrades jag sömnmedicin, fick endast mitt antipsykotikum när jag var på psykosenheten för medicinhämtning. Det tycker jag var ogint av läkaren, att nonchalera mina problem. Vad vill de? Att jag ska bli frisk på ett minimum av medicinering, eller att jag ska ringa och gråta i telefonluren, så att de får känna sig mäktiga?


Jag har två åtgärder för att få fason på stämmningsläget. Den första är att supa mig full, men jag tycker att jag har testat det grundligt förut. Det slutade med att jag blev alkoholist, då jag knappt vågade göra något utan att ta mig en sup. Kunde för f*n dricka en liter brännvin om dagen utan att bli full. Usch, dit vill jag inte igen.


Åtgärd nummer två är betydligt skonsammare för kroppen, ja rent av bra (förutom fotblåsorna jag får). Jag går på ändlösa och planlösa promenader. Jag traskar helt enkelt runt utan mål som en riktig byfåne. Men vad tusan, vad är det för knas? Jag kan ju inte vara ute och gå all min lediga tid.


Jag tänker ta mig i kragen och ringa psykosenheten och be...nej, kräva, lugnande eller sömnmedicin. I nuläget är jag en tickande bomb. Jag fruktar att jag ska göra något dumt. Gud vet vad.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards