Alla inlägg under april 2007

Av Fester Bestertester - 6 april 2007 18:57

Av Mr M SawrangipourYou like my country very much. You good person. Morphine and heroine be very cheap, but you must resist. It's very bad for me and my fellow countrymen this whole drug-razzmatazz. No dealing with drugs I say. Be sober and pray to all-mighty Vishnu, and you'll be alright. Now I must finish. Be good, and be happy. Me so glad.

Av Fester Bestertester - 6 april 2007 17:56

På grund av slarv glömde jag medicinera mot min sinnessjukdom igår kväll. Det straffar sig direkt. Grannarna och polisen kan lukta sig till vilken medicinering jag tar, detta svär jag. Hur skulle de annars kunna påbörja en offensiv medelst mental terror mot mig annars, så fort jag glömmer mina små piller?Nu är jag svårt ansatt av röster och läbbiga syner, bara för att jag glömde ta min Clozapine igår. Civila polisbilar åker skytteltrafik utanför min lägenhet och gubben Johansson ovanpå borrar sig genom golvet och sänker ned mikrofoner i min lägenhet. Fördömt!Jag ska konfrontera mina demoner ikväll. Jag skiter i medicinen, så får vi se vad de tar sig för. Jag kan försvara mig, detta lovar jag er. Jag ska ta med mig mina fiender i fallet, vänta bara...

Av Fester Bestertester - 6 april 2007 12:07

Jag har nyss kommit hem efter att ha handlat en sprillans ny hammare på Clas Ohlson. Den kostade bara 70 kronor och är tung och gedigen. Den ligger skönt i handen och lämpar sig inte oväntat ypperligt för våldsamt hamrande.Med denna tingest införskaffad kan jag bokstavligen slå tillbaks mot mina grannar, när de knackar hotfullt i väggarna. De brukar dra igång vid niotiden på kvällen och hålla på till och från hela nätterna. Oftast är det morsealfabetet de knackar fram och det rör sig om oförtäckta hot. Jag ska kontra och dunka in meddelande tillbaka till dem.Man kan även bära hammaren i byxfickan när man går ut på stan, som skydd mot anfallande agenter. Detta verktyg skänker mig trygghet och självförtroende. Tack Clas Ohlson.

Av Fester Bestertester - 5 april 2007 16:27

Jag har aldrig fullt ut sett mig som en vanlig medborgare. Visst, jag har väl också haft vanliga jobb och betalat skatt, precis som en medelsvensson förväntas göra, men det har aldrig hållt några längre stunder. På min tid, när man verkligen lärde sig något i skolan, skaffade jag mig en hyfsad utbildning som byggnadsarbetare, något jag har glädje av än idag. Vill man är det busenkelt att skaffa svartarbete, det är bara att ringa runt till olika firmor, så kan man få en visstidsanställning med bra pröjs rätt ned i fickan.Stackarna i ekkorrhjulet sliter måndag till fredag, för samma betalning jag drar in på en dag. Sedan är de desperata att utnyttja helgerna fullt ut. Man ska umgås med familjen, raffsa löv i lilla trädgården, tvätta bilen, hälsa på hos grannen (som man naturligtvis innerst inne avskyr) och sedan dricka lite alkohol, gubevars!Min skärtorsdag, å andra sidan, blev en alla tiders dag. Jag gick upp när jag kände för det och inte till någon skrällande väckarklocka. Efter tre koppar kaffe och två morgoncigg var jag redo för världen. Jag ringde min särbo Sirppa (hon var lite däst efter onsdagen, hennes syster Sinnika's födelsedag), tvättade ansiktet och gick sedan ut på stan. Jag tog vägen genom parken, där fåglarna sjöng i trädtopparna, och fyllona på parkbänkarna. Vilken härlig dag!Nåväl, jag kom hem med väl förrättat värv, med ryggsäcken full med alkoholgodis. Mums! In i frysen med ölen och på med stereon. Sådär! Klockan var bara runt tolv och jag var redan i gasen. Där har ni, jädra trälar till "vanligt folk". Jag super mig full mitt på dagen och ni kan inte göra ett skit för att stoppa mig.Jag skulle vilja se hunsade herr NN, 1:a klassens medelsvensson, försöka dricka mig under bordet. Det är omöjligt. Vidare skulle jag vilja se grannkärringen hulka och spy omvartannat, efter en bag in box, och jag skulle definitivt vilja se min förra chef aspackad efter ett sexpack. Amatörer! Jag är den sanna rebellen. Jag både jobbar och dricker sprit när det passar mig, sedan struntar jag i vad tjyven klockan eller almanackan visar.

Av Fester Bestertester - 3 april 2007 21:44

Jag tog mig en starkan muladryck (föregångare till nutidens öl) och kände såsom att mitt sinne blefvo bortstulet. Jag tog mig en till och ytterliggare en och kände ett rent och oförfalskat välbehag sprida sig genom min kropp. Pris ske gud! Låtom oss tala i tungor; Aaafwherrabati, a luanga oy tse maharanesh!Slarvaktigt leverne är inget vi uppmuntrar, annat än vid enstaka tillfällen. Förslagsvis varje fredag och lögardag. Då är muladrycken ett utomordentligt verktyg för att kunna slappna av och vara sig själv. Prost!

Av Fester Bestertester - 3 april 2007 20:02

Herr X skriver om sin vardag utan psykvårdenDag åtta sedan utskrivningen infann sig och jag gick motvilligt upp ur sängen. Vad tjänar det till att masa sig ur slafen, när man ständigt motarbetas och trakasseras av regimen och dess skrupelfria lakejer? Ibland får jag lust att ringa polisen och sätta dit mina grannar, då de gjort sig skyldiga till terror, även fast jag vet att det är lönlöst. Bevisen hinner de i alla fall att städa undan, om nu polisen mot förmodan skulle ta min anmälan på allvar. Hur jag än vänder mig har jag arslet bak, vad jag än gör misslyckas det. Grrr..!Giftpillren Clozapine som jag är ordinerad är förrädiska. De hjälper mot förföljelsemanin, men löser inga problem. De får mig bara att vända bort blicken och tappa fokus på mina problem. De gör inget för att hindra mig att bli trakasserad och förföljd, de gör endast så att jag struntar i det, vilket lämnar fältet öppet för SÄPO att sätta in en ny offensiv mot mig.Vad har jag gjort för att förtjäna detta? Jag är ingen ond människa, endast hårdnackad regimkritiker, vilket jag är stolt över. Regimen sände mig till psykiatrin, där jag blev inlåst och stämplad som psykotisk, paranoid och schizofren, med tung medicinering som följd. De har gjort mig beroende av medicinen för att kunna överleva, då jag får hemska utsättningssymptom om jag slutar med, eller drar ned på, medicineringen. Tar jag inte min medicin får jag svårartad ångest, tar jag tabletterna drogas jag ned till ett hjälplöst kolli. Som man säger på engelska; A no-win situation.Den enda ljuspunkten är den nya sömnmedicinen jag fått. Den slår till i skallen som ett slagskott från Börje Salming och skänker mig några timmars ostörd sömn. Det enda man kan undra över är varför psykiatrin vill att jag ska sova. Kan det vara för att de smyger in i min lägenhet medans jag sover sött och ovetande? Förmodligen.Som ni hör sitter jag i regimens klor. Jag är dess lealösa nickedocka. Mentalpatient 267 890. Herr X, desarmerad regimkritiker.

Av Fester Bestertester - 3 april 2007 17:22

Fy f*n för röda dagar. Då ska det mysas i hemmets lugna vrå, med de närmaste. Vem man än frågar har de patetiska planer på "familjemys" och liknande trams. "Jasså, röd dag?! Nämen, då slår jag på stort och köper hem lite alkoholvaror. Gud, vad trevligt. Så kan vi sitta där och utbyta komplimanger och kanske till och med spexa till det och sjunga snapsvisor". Nä tvi vale!Jag behöver ingen konstruerad anledning att smaka sprit. Jag dricker när jag känner för det, fredag som måndag. Är jag sugen tar jag mig en jamare och skiter fullständigt i vilken dag det är.Nu närmar sig tyvär påsken. På fredag börjar enländet på allvar. Då ska man umgås med sin familj och tramsa runt, bara för att det är helg. Kanske blir det till och med ett kyrkobesök för att hedra Jesus. Jag tror jag får spy! Jag umgås med min särbo Sirppa när f*n jag vill, det bestämmer ingen almanacka.Jag vägrar konsekvent att fira kristna högtider och har även modet att stå emot främmande religioner och deras pissiga högtider också. Kalla mig gärna rebell, det smickrar mig bara.

Av Fester Bestertester - 3 april 2007 16:49

Nu har det hänt igen. Min dator har fått både virus och trojanska hästar. Det spelar ingen roll vilket virusskydd jag använder, eller vilka hemsidor jag besöker, min dator blir alltid smittad.Då jag har en stark konstnärlig ådra, gillar jag att se på vackra saker på nätet. Speciellt unga kroppar av kvinnokön. Detta är min förbannade rättighet. Ibland gränsar dessa bilder till porr, men bara ibland. De sidor jag surfar in på sätter estetiken i första rummet. Finns det något vackrare än en fast, ung kvinnokropp. Nä, skulle inte tro det. Bara för att jag bejakar mitt behov av god konst ska jag väl inte behöva bli måltavla för illasinnade personer som försöker inskränka mitt internet-användande.Det är skillnad på erotik och porr. Rena porrsidor besöker jag aldrig, detta kan jag lova er. Därför borde jag också gå fri från virusattacker. Ingen finnig tonårs-hacker ska hindra mig från att njuta av kvinnokroppen. Jag ska lära mig att skapa virus jag också, så ska de få tillbaka. Jädra marodörer.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards