Alla inlägg under maj 2007

Av Fester Bestertester - 3 maj 2007 20:08

Tredje världskriget står inför dörren. Den utlösande faktorn är att våra vänner i Estland (Östersverige) har rivit ner en skamfläck i form av ett monument från den tiden då landet var ockuperat av bolsjevikerna.
Nu placerar USA ut raketer i norra Polen (som numera är ett NATO-land). USA skriver avtal med Montenegro om att få skicka trupp till landet. Ryssland säger att de kan "vidta åtgärder" mot Estland om inte monumentet återupprättas. Den mäktiga draken EU säger sig till varje pris försvara Estland.

Vad gör då Käftsmällen i denna oroliga tid!? Jo, vi begav oss till den nyöppnade butiken Eurorpris nere på Ingelsta för att inhandla konserver. Konserver är oslagbara då det gäller att bunkra inför kriget och den kommande ATOMVINTERN!!!

På Europris hittade vi franska champinjoner i saltat vatten för endast 2.99 kr per burk, tysk skummande folköl till lägsta pris, toalettpapper för 12.90 kr per åttapack.

Så du svensk som vill överleva ATOMVINTERN, bege dig omedelbums till Europris och starta bunkringen.

Tro oss. Det är slut med sötebrödsdagarna. Mörka moln visar sig i horisontern. Orostider stundar. Och inga är gladare än oss, ty denna maktkamp har vi väntat på !


Av Fester Bestertester - 2 maj 2007 09:53

Rapport från Sune Andersson.

Motalas UFO-förening samlades igår kväll för en pyssel -och trivselafton i min bostad. Samtliga medlemmar dök upp och efter att ha trakterat av det dignande fikabordet var det så dags för att utföra kvällens åtagande.
Denna afton skulle vi efter bästa förmåga tillverka ett varsitt flygande tefat utefter de observationer vi har gjort. Flertalet av oss har ju även blivit ombordtagna av de vänliga rymdmännen. Så att ta till fantasin är något vi knappast behöver.


Våra skapelser hade vi tänkt erbjuda Motala Bibliotek att få möjlighet att ställa ut.
Nedan ser ni mitt tefat. Dvs, det som Lizmut bjöd mig ombord på.
Prova gärna själv att tillverka ett likadant !


Du behöver:

2 papptallrikar, gärna djupa.
Snöre
Lim
Färg, paljetter, piprensare, aluminiumfolie, pärlor, pennor, kartong....att dekorera med.


Gör ett litet hål mitt på en av tallrikarna. Trä igenom ett snöre och fäst med en knut, en liten pärla eller en pinne på insidan.

Limma ihop tallrikarna kant mot kant.

Dekorera ditt tefat efter egen fantasi.


Många av oss behöver inte vänta längre. Tefatsinvasionen är redan ett faktum.


Av Fester Bestertester - 2 maj 2007 09:39

Insänt av Flitig låntagare

Jag besöker med glädje stadsbiblioteket dagligen. Klockan 8.00 är jag på plats för att läsa tidningen, botanisera bland böcker, ta en fika i cafeterian och bara ha det skönt.
Allt som oftast lånar jag även hem litteratur för att i lugn och ro kunna studera  dem.
Böcker om flygande tefat, statliga utredningar, politik, språk samt en och annan deckare är exempel på litteratur som genom åren har registrerats på mitt lånekort. Jag är alltså väl medveten om att statsmakten kan kontrollera mina boklån. Men detta faktum bekommer mig inte längre. Det som istället förstör min nattsömn är att de plastpåsar man kan köpa i lånedisken är av genomskinlig modell. Jag vet att mina grannar av någon outgrundlig anledning har ett stort intresse av min person. Det sista jag vill är då att de ska se vad jag lånar för typ av litteratur!

Härmed uppmanar jag Norrköpings stadsbibliotek att övergå till vita plastpåsar. Visserligen finns det tygpåsar att köpa på biblioteket. Men var skulle jag få 65 kronor ifrån för att ha råd med en sådan?

Att ta med sig en påse hemifrån är även det otänkbart för min del då jag aldrig köper en påse i matbutiken. Jag handlar så pass lite så att det inte är ekonomiskt försvarbart att köpa en påse på Ica eller Konsum för 1 krona!
Det enda tillfället då jag kan tänka mig att inhandla en påse är alltså på biblioteket.

Denna text är även inskickad till både Norrköpings Tidningar och Folkbladet. 






Av Fester Bestertester - 1 maj 2007 21:30

En av nordamerikas farligaste män måste vara Clive Thornton, en 57-årig herre från New Mexico. Denne man är konspirationsteoretiker och har så varit i hela sitt vuxna liv. Han sitter inne med eldfängt material, bland annat vet han vem som mördade JFK och han har sensationell information om fackföreningsledaren Jimmy Hoffa och mordet på densamma. Mr Thornton är en man att lita på.


Flera gånger har han hotats av myndigheterna, rena, oförtäckta hot om att han ska kastas i fängelse och att diverse motgångar ska drabba honom om han fortsätter sin kamp. Detta har dock inte på något sätt fått honom på reträtt, tvärtom. Han är lika stridslysten nu, som aldrig förr. Ett bevis att han hotats är en bandinspelning, där en FBI-agent hotar honom med en cell i "The Federal Supermax Prison i Florence, Colorado". Mr Thornton bandar alla sina telefonsamtal och tur var det denna gång.


I säkert förvar i ett bankfack i hans hemstad, finns mikrofilmer, bandinspelningar och videofilmer, vilka bevisar att USA:s regering hade ett finger med i Marylin Monroe's och Elvis Presley's död. Där finns även dokument som visar på ett samarbete mellan de federala myndigheterna och maffian, ett samarbetsavtal dem emellan.


Nu hotas han alltså av fängelse, för att han talar om obekväma och förbjudna sanningar. Hamnar han i USA:s säkraste fängelse, alla kategorier, blir han medfånge till bl a Theodore Kaczynski, David Lane, John Walker Lindh och Zacarias Moussaoui. Dessa män är som resten av fångarna, grova förbrytare. Hit skulle alltså Mr Clive Thornton förpassas. Till ett nutida koncentrationsläger. Detta för att han vet mer än vad som är hälsosamt att veta i skurkstaten USA.

Av Fester Bestertester - 1 maj 2007 19:56

Då första maj är en dag då sanningar ska talas om för folket, den dumma massan, beslutade jag mig att göra just det; Tala om för allmänheten hur saker och ting ligger till. Jag väntade till klockan tio på morgonen, då det var en del folk i rörelse utanför min lägenhet. Då öppnade jag fönstret på vid gavel och talade med full styrka till alla som gick förbi.


Jag hade hållit på i ca tio minuter innan den första polisbilen dök upp. De talade till mig från gatan, men jag vägrade att lyssna och fortsatte basunera ut olagliga sanningar. Efter en stund dök ännu en polispatrull upp och sammanlagt stod nu fyra polismän på gården nedanför mitt fönster.


Rätt vad det var fick de upp porten och klampade in i trapphuset. Jag visste att jag skulle bli haffad, så jag skrek i högan sky ut vad som måste komma fram: regimens vanstyre och maktmissbruk.


Jag hörde hur det bultade våldsamt på ytterdörren, men jag tog mig tid att avsluta mitt proklamerande innan jag släppte in polisen. Även om jag blev gripen, var det här en seger för mig. Nu hade jag dock tur. Polisen nöjde sig med att säga till mig på skarpen och fick mig att lova att inte göra om mitt tilltag. jag höll med dem, bad om ursäkt och ljög och sa att jag aldrig skulle göra om det. Med detta lät de sig nöja och de åkte iväg snart nog.


Själv har jag fått blodad tand. Jag tänker göra detta till en veckovis förekommande tilldragelse. Förbjudna sanningar kommer från och med nu varje helg att talas om från mitt köksfönster. Ni är välkomna att lyssna.

Av Fester Bestertester - 1 maj 2007 16:55

Tisdagen blev mycket lyckad för Käftsmällen. Det var dagen vi beslutade oss för att sprida bloggens budskap till vår stads invånare. Hela morgonen gick skrivaren varm, när vi skrev ut blad efter blad efter blad med artiklar från bloggen.


Vid lunchtid gick vi så ner på stan med några hundra A4-blad med de bästa artiklarna vi publicerat. De gick åt som smör i solsken och efter bara någon halvtimma var de slut. Vi som delade ut dem fick mycket beröm och många uppmuntrande kommentarer, så vi beslutade att gå hem till en av medarbetarna och trycka upp fler blad.


Sagt och gjort. Då kom vi på snilleblixten. Vi bildar ett eget demonstrationståg. Vi följde helt enkelt i sossarnas spår och marscherade samma väg som dem, samtidigt som vi delade ut blad till nyfikna och storögda åskådare. Dagen blev en formidabel succe och sammanlagt runt 500 blad delades ut till den vetgiriga allmänheten. Det här blev början på en 1:a maj-tradition.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards