Alla inlägg under maj 2007

Av Fester Bestertester - 27 maj 2007 12:57

Sjukvården dras med ständiga neddragningar och svångremspolicy, detta trots vårt höga skattetryck. Även psykvården är drabbad. Trots det anser jag av egen erfarenhet att de psykossjuka (dit jag hör) får förstklassig vård. Jag har aldrig haft problem med att bli inlagd och väl där har vården varit i toppklass.



Som psykossjuk hör man till Psykosenheten, vilken har rymliga lokaler med både slutenvård och öppenvård. Är man utskriven har man fortfarande kontakt med vården i form av hembesök. Till mig kommer de två gånger i veckan och vi hittar på lite olika saker att göra. Det kan vara att åka och handla, laga mat, städa, eller bara ta en promenad.



Jag har alltså inget negativt att säga om psykvården. Det enda som oroar mig lite är att psykosenheten ska stänga tillfälligt (?) i sommar och att man då hänvisas till Vrinnevisjukhuset. Där upplever jag vården som aningen sämre. Där vistas man i steril sjukhusmiljö, till skillnad från avdelning 27 (psykosenhetens egna avdelning), som ligger vackert beläget i stadens utkant.



Som patient, eller brukare om ni så vill, gör jag tummen upp och ger vården MVG. Fortsätt i den stilen.

Av Fester Bestertester - 27 maj 2007 12:13

Det är folkomröstning i mellanösterns pärla Syrien. Den sittande presidenten Bashar al-Assad väntas bli omvald till en ny sjuårsperiod. Då han är enda kandidaten till posten är valet en ren formsak. Senaste gången det var val fick al-Assad drygt nittiosju procent av rösterna och han tippas vinna med ett liknande resultat denna gång. Käftsmällen beundrar Bashar al-Assad och hans land Syrien

Av Fester Bestertester - 26 maj 2007 15:39

Delar av Käftsmällens redaktion har under dagen legat nedbäddad, svårt fyllsjuka. Vi hade muckarskiva för vår medarbetare Hasse, som släppts ur fängelse för rattfylleri. Kvällen blev en stor succé. Den enda smolken i glädjebägaren var att vi blev utkörda från puben Oliver Twist och nekade inträde på nattklubben Harry's. Annars flöt allt på som planerat. Det här ska vi göra om.

Av Fester Bestertester - 24 maj 2007 22:12

Min granne, en medelålders man, är sysselsatt dygnet runt med att övervaka mig. Han upplåter sin lägenhet till Säkerhetspolisen och deras kameror och mikrofoner och har således en bra koll på mig och vad jag gör. Denna orm arbetar hårt för att knäcka mig och skickar pulser med ren energi åt mitt håll. Med hjälp av sin strålkanon suger han livslusten ur mig, samtidigt som han förgiftar mig med radioaktivitet.



Polisen vet att jag känner till namnet på Olof Palmes mördare och att jag vet sanningen bakom Estonias förlisning. Jag vet för mycket och måste tystas till varje pris. Staten gör sig skyldig till övergrepp mot mig, men det finns inget jag kan göra. Om de tror att jag tänker låta mig skrämmas till tystnad så tar de dock fel. Jag tänker fortsätta min kamp för sanningen och viker aldrig ned mig, oavsett vad de hittar på. Jag tänker fortsätta min kamp för sanning och rätt. Jag vägrar låta mig tystas.

Av Fester Bestertester - 24 maj 2007 19:56

Jag har de senaste dagarna noterat att stadens småfåglar börjat bete sig en aning annorlunda. Sättet de flyger på, eller hur de pickar i marken. De vill mig något. Så idag slog det mig; De övervakar mig och sänder hela tiden signaler till mig. Jag har ännu inte lyckats bena ut vad de säger med sitt kvittrande, men jag tror jag är lösningen på spåren.



Om de jobbar för någon eller har koll på mig för sin egen vinnings skull, vet jag inte ännu, men jag tror att fåglarna ingår i en världsomspännande konspiration mot mig. Fåglar är idealiska spioner, då de förflyttar sig snabbt och smidigt. De kan även gömma sig i trädtopparna och hålla koll på mig ovanifrån. Detta oroar mig en aning, men samtidigt tycker jag att det är lite spännande. Tänk att kunna kommunicera med våra djur.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2007 20:37

Detta är mannen bakom Käftsmällen som skriver, Fester Bestertester. Jag har snott namnet från den amerikanska satir-tidningen Mad, detta utan dåligt samvete.



Själv är jag 39 år gammal och lider av paranoid schizofreni, en nedtystad och bortglömd folksjukdom. Min identitet förblir okänd, vilket är av största vikt, då jag är ständigt jagad av SÄPO, Must och FRA i Sverige och FBI, NSA, DEA, Secret Service, ATF och CIA i USA.



Jag är ständigt hög på antipsykotika, en riktigt hög dos, eftersom etablissemanget så kräver. Medicinfri räknas jag som en potent fiende till dagens skitsamhälle. Som CIA beskriver det: A loose cannon. Läs, lägg på minnet och lär. Om detta ber jag er. Se bortom regimens lögner och omfamna sanningen. Tillsammans ska vi skaka om våra fiender. "Rock them in their ivory towers". Må sanningen segra och lögnen gå under i en flod av våra protester. Låt västvärldens regimer gå under i en flodvåg av oppositionella yttringar, skrivna likaväl som orala. Ned med EU:s och NAFTA:s (North American Free Trade Agreement)diktatur.

Av Fester Bestertester - 23 maj 2007 19:36

Var du vaken Lars, var du vaken Lars?

När du hylla´  DDR, hylla´  DDR

Var du vaken Lars, var du vaken Lars?

Det var misstag som har satt så djupa ärr


Var du vaken Lars, var du vaken Lars?

När du söp i Bukarest, söp i Bukarest

Var du vaken Lars, var du vaken Lars?

När du deltog i Ceaucescus egen fest


Det var ruskigt Lars, det var ruskigt Lars

Att ni bjöds på sol & bad bakom öststatsmur

Å hur kan du Lars, å hur kan du Lars?

Glömma alla diktaturens kreatur


Men, det var vaket Lars, det var vaket Lars

När du fixa öl & sprit till din stora fest

Det var vaket Lars, det var vaket Lars

Låta Sovjet stå för notan, det var bäst


Av Fester Bestertester - 22 maj 2007 22:10

Nu börjar jag bli riktigt orolig. Jag har nämligen fått stadens zigenare efter mig. På något sätt har de satts upp på SÄPO:s lönelista och sköter nu skuggningen av mig. Tidigare under kvällen blev jag förföljd av två kvinnor i enorma kjolar och jag förstår nu varför deras kjolar är så stora. De har kameror och mikrofoner därunder. Det började med att jag tog ut pengar ur en bankomat och vips var de där och tog mina fingeravtryck. Sedan följde de efter mig hela vägen hem.



Nu under kvällen har en Mercedes med två manspersoner i stått parkerad på gården och jag kan se hur de sitter därinne och fotar upp mot mig. Denna gång är det två män i svarta gabardinbyxor och svarta skinnjackor som befinner sig i bilen, två manliga zigenare.



Jag har nu en ny hotbild att anpassa mig till. Detta känns inte alls bra. Vilka kan SÄPO tänkas värva härnäst? Stadens a-lagare, kanske.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards