Alla inlägg under maj 2007

Av Fester Bestertester - 14 maj 2007 22:06

Tja! Ronny bakom tangenterna. Jag ock två polare var ock såg IFK Norrköping möta BK Häcken. Det var en skit bra match som slutade oavgjort, 2-2. Vi drack nåra groggar var innan matchen ock jag fick gå med blöta byxer, då jag spilde ut en i knät.

Mina polare fortsatte dricka, men jag har dålit med stålar, så jag fick gå hem. Hursom helst var det en kul kväll.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2007 19:20

Vi på Käftsmällen tar bestämt avstånd från alla sorters illegala droger. Vi har medlemmar som gillar att smaka alkohol (ja, till och med missbrukare) och vissa av oss är tobaksbrukare. Men där drar vi gränsen. När det gäller knark, är vi hårdnackade motståndare.



Sverige är ökänt för att behandla knarkhandlare med silkesvantar. Du kan begå grova narkotikabrott och komma undan med tio-tolv år i sinkabirum. Annat är det utomlands, t ex i Saudiarabien. Där löser man drogproblematiken på ett smidigt sätt; Halshuggning. Två män mötte häromdagen rättvisan från den vassa sidan av svärdet. Tjopp, tjopp, så var det klart. Dessa kräk kan nu ej längre förgifta sina medmänniskor med sin narkotika.



Det är Käftsmällens gemensamma åsikt att alla som befattar sig med knark ska straffas hårt och skoningslöst. Heroin, kokain och amfetamin är ett gissel och genererar också brottslighet, då det kostar stora summor att missbruka dem. Blir man åtalad för att ha befattat sig med dessa, eller likvärdiga droger, borde man låsas in på livstid. Detta oavsett mängd . Langare och andra profitörer i denna smutsiga handel är inget annat än avskum, som tjänar ofantliga summor på andra människors lidande. Kanske borde vi införa dödsstraff även här i Sverige.

Av Fester Bestertester - 14 maj 2007 18:12

Jag oroar mig ständigt över att maten jag äter är förgiftad. Det är antingen vår regim (med Moderaterna i spetsen), eller utländska organisationer, typ CIA eller FSB (Federalnaja Sluzhba Bezopasnosti) som är gärningsmännen.

Där finns tre troliga orsaker att min mat förgiftas. 1: De vill döda mig. 2: De vill göra mig foglig genom att smyga i mig psykofarmaka. 3: De vill förgifta mig med radioaktivitet, så att de ska kunna hålla koll på mig och skugga mig.



Att agenter åker runt och sprutar in olika medel i fläskkött och köttfärs i min lokala affär har inträffat och är gjort på ett kick, men den metoden används ej så ofta, då den lätt slår mot oskyldiga medborgare. Tant Asta och gubben Hilding handlar ju i samma affär som jag och är därför potentiella offer. Nej, istället förgiftas min mat nästan uteslutande på plats i mitt kylskåp.



I och med att agenterna som är ute efter mig, skuggar mig dygnet runt, smiter de in i min lägenhet när jag inte är hemma och kan i lugn och ro smitta ned alla mina matvaror med allsköns gifter och mediciner. Med vetskap om detta åker det mesta jag köper rakt ned i soptunnan. Därför skjuter mina matkostnader i höjden och jag riskerar näringsbrist pg a ensidig och påver kost.



Som tur är tror jag inte att de kan rå på ölburkar. Ölflaskor är relativt lätta att manipulera, men burkar är svårare att öppna och återförsluta. Därmed kan jag i alla fall supa mig full, utan att riskera förgiftning. Sedan räcker det med en kebabrulle om dan för mig, en rulle jag inhandlar på olika ställen, aldrig samma två gånger i rad. Då har jag gjort vad jag kan för att undkomma förgiftning.



Som ni ser är jag inte helt hjälplös i detta lågintensiva krig mellan mig och mina mäktiga fiender. Ska de droga ned mig mot min vilja ska de få jobba ordentligt, jag ger mig inte utan en hård strid. Väl mött, SÄPO!

Av Fester Bestertester - 13 maj 2007 17:09

Här tronar en polisman på sin Honda Pan European, en 1300-kubikare som klippt och skuren för polisändamål. Detta blir ett gissel för mig, då jag när jag cyklar lätt kan skaka av mig en bil. Med en motorcykel efter sig, blir det svårare.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2007 20:15

Eftersom jag äter medicinen Clozapine, vilken kan förändra blodbilden, måste jag ta blodprov en gång i månaden. I fredags var det så dags och jag gick till vårdcentralen. Där sög dem ur mig TRE rör fulla med blod. Inte undra på att jag var yr när jag gick därifrån. Man kan verkligen undra vad de ska med allt blod till.



Min misstanke är att de kollar halterna av radioaktivitet i mitt blod. Eftersom hemliga polisen skickar in strålning i min lägenhet, vill de se vad det har för effekt på min hälsa. Radioaktiviteten bestrålar dem mig med för att lättare kunna spåra mig, när jag inte är i lägenheten. Naturligtvis förnekade sjuksköterskan detta när jag tog upp ämnet. Hon såg mest besvärad ut, men jag vet att hon visste mer än vad hon gav tillkänna.



Jag har nu beslutat mig för att strunta i att lämna blod, detta eftersom de inte talar om vad de gör med mitt kära blod. Det är min kropp och mitt blod. Jag vägrar att spela med i deras smutsiga spel.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2007 19:48

Tjena Ronny här. Jag hade värsta flytet igår. Äntligen följde Mr X med mej å vi gick till nattklubben Efesos i Hageby. X är inte mycket för utekvällar, men han å jag drack oss fulla. Han trivdes, det syntes på honom. Jag fick napp på en brud efter ett tag. En femtiotaggare. Hon såg riktit skaplig ut och jag följde med henne hem, X önskade mej lycka till. Vi hade en vild natt tillsammans och ja fick hennes telefonnummer. Vi ska gå på Wasa nästa helg. Hoppas X följer me, han kanske ochså hittar en brud.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2007 19:10

Här ser vi patrullbil 75 324 ute på uppdrag. Det var ett tag sedan jag såg den bilen i aktion, men här kom den, denna tidiga lördagkväll. Konstigt nog stoppade dem mig inte, de bevärdigade mig inte ens med en blick. Det måste vara stans slöaste snutar, men skönt för mig, dock.

Av Fester Bestertester - 12 maj 2007 01:36

George "Dubaya" Bush föddes 1946 i New Haven, Connecticut. Han är son till George "Read my lips, no more taxes" Bush. Bush den yngre är känd för att ha missbrukat alkohol och droger och smet fegt undan militärtjänstgörningen i Vietnam på 70-talet.



Med andra ord ett fegt kräk som ridit på sin fars axlar hela livet. Han verkar många gånger vara stockkonservativ, men andra sidor av honom skiner ibland igenom hans välputsade fasad. Inte minst när man studerar de bilder som tagits av honom.



Vi på Käftsmällen kan här publicera en sensationell bild där han gör djävulstecknet bredvid englands drottning Elisabeth. Det finns fler bilder, där han gör samma gest. Delar av redaktionen, med Andreas i spetsen, när nu en förhoppning om att han ska gå ut officiellt och erkänna sitt satansdyrkande.



Med en satanist på presidentposten i USA faller bitarna på plats och landets utrikespolitik blir med ens fullt begriplig. Käftsmällen stämmer upp i ett unisont "Hail Satan" och önskar Lucifers handgångne man all lycka.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards