Alla inlägg under maj 2007

Av Fester Bestertester - 6 maj 2007 19:42

Idag har varit en storartad dag. Jag vaknade efter ca tio timmars sömn och kände mig fullständigt utvilad. Lördagskvällen bjöd som vanligt på kvävande ångest men jag lyckades somna med hjälp av mitt antipsykotikum och en propavan. Sedan sov jag sött tills söndagsmorgonen var långt gången.



Jag tog en kort promenad ned på stan och drog sedan hemåt igen. Jag hade ett hembesök från den s k mellanvården att passa. En mentalskötare kom hem till mig ca 12.30 och tillsammans lagade vi mat. Det blev kycklingfilet, ris och bernaisesås. Disken tog mentalskötaren hand om medan jag åt (stort tack!), sedan småpratade vi lite, innan det blev dags för henne att åka tillbaka till jobbet. Med mat i magen och disken avklarad, kände jag mig redo att möta världen.


Jag gick till en närbelägen park och lekte med min systers två barn, brännboll och kast med studsboll stod på schemat. Sedan blev det en sväng till mina föräldrar innan jag slutligen gick tillbaka hem. Väl hemma oroade jag mig lite för att ångesten skulle återvända. Det gjorde den inte. Tji fick den. Nu sitter jag här vid datorn och bara njuter. Det känns som att inget kan stoppa mig. Jag har absolut inga s k positiva symptom [jag har paranoid schizofreni (F20.9)] och de negativa symptomen kan jag leva med. Kort sagt: jag känner mig helt frisk. Nu tror jag bestämt att jag ska belöna mig med ett par starköl.

Av Fester Bestertester - 6 maj 2007 18:33

Författat av Andreas 


Som satanist tar jag bestämt avstånd från att välta gravstenar. Det ger ingen kick och är bara jobbigt. Att det kränker de döda struntar jag i, jag finner det bara inte mödan värt. Inte heller finner jag någon glädje eller upphetsning i att döda spädbarn för att dricka deras blod. Därmed inte sagt att jag inte dricker blod, men det finns andra sätt att få tag i den dyrbara vätskan, nämligen genom små löjliga djur. Deras liv är inte värda ett dugg och som satanist är jag egocentrerad och värderar mitt eget liv högst av allas.


Som modern och tidsmedveten satanist väljer jag att stödja dagens regering. De sätter individen i centrum, snarlikt hur vi satanstroende gör, det är bara det att vi tar det ett par steg längre. En satanist hyllar den starka, oberoende individen och förkastar kollektivismen.


Jag ser ned på min nästa, som den sanne misantrop jag är. Endast genom att älska dig själv och arbeta för personlig njutning, vinner du min respekt. Att umgås med människor som inte är satanister ger absolut noll i utbyte och sådana kontakter uppmuntras icke från vårt håll. En sann satanist umgås bara med gelikar och vägrar att sänka sig till kreti och pletis eländiga nivå. Satanismen är en elitistisk och egoistisk religion, som belönar den som värnar sig själv och sitt eget välbefinnande. Kom med i framtidens minoritetsrörelse (massrörelse är per definition ett förkastligt uttryck), vig ditt liv åt Satan och dig själv. Hell Satan!

Av Fester Bestertester - 5 maj 2007 11:24

Idag har signaturen Hasse suttit av tre veckor av sitt månadslånga fängelsestraff. Han dömdes till en månad i buren efter att ha åkt fast för grovt rattfylleri. Sist vi hälsade på honom hade han följande kommentar att ge:


"Jag har kört bil sedan jag var sexton år och är alltså mycket van och duktig på det. Att jag hade tagit mig några järn samma dag som jag åkte fast är helt ovidkommande. Jag kör bil bättre än de flesta, inklusive snutarna som stoppade mig."


Käftsmällen längtar efter att han muckar, så det blir ordentlig fart på sidan igen.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2007 21:22

Några av Käftsmällens tappra kämpar gick häromdag på fotboll. Getängens BK tog emot Motala AIF i en rafflande fight. Matchen var jämn och hård (men schysst) och gästerna Motala blev det lag som vann. Detta till vildt jubel av vår egen Sune Andersson, Motalabo sedan födseln. Det var så jämnt att det fick avgöras på straffar, där MAIF alltså drog det längsta strået.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2007 20:51

Vi vill ha dina nyheter, skriver Norrköpings Tidningar (NT) i reklamartiklar. Där påstår de sig vilja ha tips, artiklar och bilder inskickat av allmänheten. Det låter ju bra, men är en lögn, ja en FÖRBANNAD lögn! Inte fan finns där (i NT) några artiklar författade av privatpersoner, nej, allt som skrivs är skrivet av journalistsluskar till 100 procent.


Vad gäller bilder, är det lika illa där. Endast tidningens egna fotografmänniskor får sina bilder publicerade, detta trots att de bönar och ber om bilder inskickade av allmänheten.


Dessa annonser, där de låtsas vara intresserade av allmänhetens tjänster, är lögn, lögn och åter lögn. Man kan fråga sig varför. Själv har jag, Fester Bestertester, skickat in otaliga artiklar, både till sms-nummret som uppges och direkt via e-post. Det har varit välskrivna och sakliga artiklar, där jag verkligen ansträngt mig, men inte fan har de kommit i tryck. Detsamma gäller alla de bilder jag tagit och skickat till tidningen. Då snackar vi inte om vilka bilder som helst, typ Vera går mot röd gubbe. Nej jag menar bilder med slagkraft. Bilder på UFO:n, SÄPO:agenter i arbete eller bilder av Olof Palme när han frotterar sig med Yassir Arafat. Bilder med verkligt nyhetsvärde.


Jag anser att NT:s annonser är strunt, rent nonsens. Om de verkligen menade allvar hade jag blivit publicerad för länge sedan. Som den maktlösa medborgare jag är, kan jag inget göra, annat än odla mitt hat. Ner med falska annonser. Ned med NT!

Av Fester Bestertester - 4 maj 2007 19:34

Svarar härmed på nedanstående inlägg.

Att Motalas UFO-förening publicerar ett meningslöst inlägg om hur man gör sitt eget tefat är detsamma som att sidan låg nere.
I UFO-föreningen finner vi gamla gubbar med svårartad homosexuell läggning som inte borde få gå lösa!
Snälla admin. Banna dom på livstid!!

Andreas 



Av Fester Bestertester - 4 maj 2007 19:19

Angående förra inlägget att sidan legat nere i ett par dagar efter en virusattack riktad mot Käftsmällen, känner jag mig tvingad att skriva denna artikel.


Sidan har inte alls varit nere, den har uppdaterats och fungerat som vanligt. Jag tar bestämt avstånd från stolliga skriverier om "samordnade attacker" och dylikt. Att enskilda skribenter porrsurfat och på så sätt blivit virussmittade är inget vi varken kan eller vill göra något åt. Porr är något förkastligt och endast svaga och lättledda personer ägnar sig åt sådant. Porrsurfar man får man skylla sig själv, helt enkelt.


Det är precis den sortens artiklar som kan göra att ett inbördeskrig bryter ut på Käftsmällen. Som skribent för oss borde man begripa det, men tydligen finns det efter förra utrensningen fortfarande kvar stollar på den här sidan.


Om det inte blir rättning i ledet och ordning och reda på Käftsmällen, kommer kraftiga åtgärder att vidtagas. Hellre än inre slitningar, så stänger vi av skribenter som inte kan sköta sig. Detta kommer att ske omedelbart, oavsett vem författaren är. Käftsmällen är för viktig för att gå under pg a någon enskild stolle.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2007 16:51

Käftsmällen fick en hård smäll utdelad av okända hackers. I en samordnad attack angreps alla våra datorer av ett förödande virus. Våra datorer var tvugna att lämnas in på reparation och det som inte fick hända inträffade; Käftsmällen låg nere i flera dagar. Nu har våra datorer reparerats och förhoppningsvis slipper vi liknande avbrott i framtiden.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24
25
26 27
28 29 30 31
<<< Maj 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards