Alla inlägg under november 2007

Av Fester Bestertester - 3 november 2007 20:15

Vi är glada att kunna ge er följande länk: paranormal.nu. Denna sida är skapad av en av Käftsmällens nära vänner och förtjänar Ert besök. Välkommen att låta Er förtrollas...

Av Fester Bestertester - 3 november 2007 18:44

Nu börjar jag tröttna. Överallt finns det våld, droger och kriminalitet. Slå upp morgontidningen och artiklarna om gårdagens våldshandlingar väller ut. Slå på TV-nyheterna och det är samma sak; Våld, mord och dråp. Vad har egentligen hänt med mitt Sverige? Inte var det det här våra föräldrar och farföräldrar drömde om när de byggde upp Sverige.



Decennier av socialistisk flumkultur har satt sina spår; Det är synd om brottslingarna. Brottsoffren? De får väl tampas med försäkringsbolagen och försöka få ut några korvören som plåster på såren, regeringen skiter högaktningsfullt i dem.



Sverige, du en gång stolta land i höga nord. Ack, som du gick under denna ödesdigra höstdag 1994; Dagen då demokratin skördade ett ansenligt offer i och med omröstningen om EU-medlemskap. Vi ska minnas dig som du en gång var. Stark, stolt och oberoende. Fjärran från dagens "moderna" samhälle med sina gängvåldtäkter, narkotika och etniskt relaterat våld.



Slå hårt mot kriminaliteten. Slå hårt mot langarna. Slå hårt mot pedofilerna. Låt repfabrikerna jobba tre-skift. Häng förbrytarna och spotta på deras gravar. Sverige är till för de skötsamma, passar inte galoscherna så är det bara att dra, ingen ska sakna råttorna när de lämnar skeppet.

Av Fester Bestertester - 3 november 2007 15:41

Så här påvert kan ett rum inom psykiatrin se ut. Här rör det sig om rum nummer fem, det rum Herr X alltid får när han läggs in.

Av Fester Bestertester - 1 november 2007 17:25

Känner mig nödgad att uttrycka min åsikt angående ufon. Här på sidan är vi ett brokigt gäng med många olika åsikter. Jag själv har kommit i kontakt med både djävulsdyrkare och likbleka synthare genom sidan. Jag säger inte att de är mig underlägsna och mindre värda, jag säger bara att jag inte delar deras uppfattning vad gäller musik, politik och livet i allmänhet.



UFO-klanen på Käftsmällen är stark och produktiv, något deras inlägg visar. Det är lätt att förledas att tro att vi alla gått på samma lögn, för lögn är just vad det är. Det finns inga små gröna män och ett UFO är ett UFO bara tills det att man vederlägger vad det är för något.



Själv tror jag på brännvin, brudar och jänkarbilar. Ja och så en gnutta Eddie Meduza förstås. "Få världen på fall, runka din ball!"



Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15 16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards