Alla inlägg under december 2007

Av Fester Bestertester - 19 december 2007 22:31

Drabaton (Vår Käre Ordförande i Motalas Intergalaktiska Råd) kunde igår kväll uppvisa ytterligare en utomjordisk artefakt.

Hans fru, grevinnan Fein, bar vördnadsfullt fram den Galaktiska Hjärnpenetreraren. Artefakten visades i endast 1 minut.


Insänt av Moder Greta



Av Fester Bestertester - 19 december 2007 22:17

Den 8:e april berättade vi om den rymdvante som Sune Andersson fick mottaga av rymdmannen Lizmut.

Vanten har under alla år legat inlåst i bankfack för att vid endast några enstaka tillfällen visas upp för en häpen omvärld.


DETTA ÄR DET SLUTGILTIGA BEVISET FÖR ATT JORDEN REGELBUNDET BESÖKS AV RYMDMÄN!!!


Under en mycket spännade tefatskväll igår avslöjade Sune Andersson( ordf. i Motalas Intergalaktiska Råd) något mycket chockerand. Någonting som fick oss medlemmar att häpna.

Sunes mamma Astrid (frid över hennes minne) är inte Sunes mamma. Istället berättade nu Sune att hans riktiga moder är en Siriansk drottning kallad Kandromeda.

Sune berättade vidare att med jämna mellanrum skickar Rymdmännen varelser till oss för att vi människor skall finna bättring. Nu kommer det mest chockerande av allt ... Jesus var ju resultatet av en jungrufödsel. Sune förklarade att Moder Maria enligt det gammalgrekiska originaltexten i Nya Testamentet egentligen betyder Kandromeda. Och hon var jungfru.

Sune som alltid är blygsam valde att avbryta tefatskvällen här och lät oss medlemmar själva fundera en stund. Lizmuts (Sunes pappa) rymdvante fick dock ligga framme en stund för oss att beundra.


Insänt av Broder Roland I Rådet 


Av Fester Bestertester - 19 december 2007 18:07

Huldran Carolina Klüft har enligt text-tv talat sig varm för att operera in ett datachip under huden på aktiva idrottare, för att hålla koll på dem. Detta är inget nytt förslag, det lades fram redan på sextiotalet, men då för att hålla koll på regimkritiker och dissidenter.



Er trogne skribent X lever med ett sådant implantat redan idag. Jag sövdes ned och fick ett chip inopererat i handflatan, så nu kan SÄPO följa mig överallt.



Klüft borde tänka efter lite innan hon yttrar sig. Det är inte kul att ständigt vara övervakad.

Av Fester Bestertester - 19 december 2007 17:25

Jag har blivit felaktigt beskylld för att vara en hustrumisshandlare och despotisk make. Detta illsainnade rykte florerar bland Käftsmällens medarbetare och jag känner nu att det är dags att ta bladet från munnen.



Jag är en i grunden lugn och sympatisk man och behandlar min fru som en gud. Däremot tolererar jag inte uppstudsigt beteende eller att någon är olydig. Blir bara jag behandlad vettigt, behandlar jag den människan bra tillbaka.



I fallet med min fru så har hon erkänt att felet varit hennes när vi har trätt. Jag har då för att förstärka mina argument gett henne några snabba örfilar, ungefär som när man i uppfostringssyfte slår en hundvalp. Mer är det inte.



Jag är definitivt ingen vresig och våldsam gubbe. Jag är en gentleman i mina bästa år.

Av Fester Bestertester - 18 december 2007 17:30

I samband med att jag kom hem från Thailand häromåret, märkte jag snart att min elräkning var onormalt hög. Jag svor lite, men betalade troget och punktligt, som en medborgare bör.



Månaderna gick och räkningarna trillade regelbundet in. Varje gång på flera tusen kronor. Jag knorrade lite, men betalade ändå. Så en dag fick allt sin förklaring.



Jag kom hem tidigt en dag och där satt hon. Min hustru Phain satt påpälsad i vardagsrummet intill elementet, vilket var uppskruvat till max. Hon hade gått runt i hela huset och dragit på dem.



Jag blev förfärad. Jag avkrävde henne ett svar på varför, men hon svarade inte. Då fick hon en skarp tillrättavisning i form av ett par lavetter och då föll hon till föga.



Hon berättade att hon frös något förskräckligt och tog sig friheten att i smyg dra på värmen när jag inte var hemma. Hon erkände också att hon brukade sätta på ugnen och sitta framför den med öppen lucka.



Min frusna fru höll alltså på att driva mig från hus och hem, innan sanningen kom fram. Hon har erkänt och lovat att aldrig mer göra om det, sedan åkte vi till Myrorna och inhandlade lite kläder åt henne.



Min lilla, dumma fru...

Av Fester Bestertester - 13 december 2007 14:44

Sunes bedårande fru är mycket duktig skribent vad gäller att skriva erotiska berättelser, eller franska noveller som de även kallas.


Här nedan kommer hennes första bidrag till Käftsmällen.


Hem betjäntan av Phain Phukk Andersson

Maria var deprimerad. Ute om hög skolen för tre månaden nu och inte en anständig arbete erbjudande. Hon var får desperat!!! Henne föräldern var på henne rygg och hon kunde klandra dem underfoot alla dagen och rättvis vanligvis i henne mom's väg. Så hon avsökte den vilja annonser för den 23rd tid henne öga fångat sikta av en annons hon måste har missat.

Den läsa , " gammalt änka dam nödvändigtvis bo inne kvinno- för general hushåll plikt och companionship. Vilja betala topp dollarn till det rått person! Börja rätt bort. Kalla Mrs. Bradford på 555-1212." Maria repetera den annons flera tiden försökande till avgöra om hon jämn viljat till tråka i hembiträde verk. Så hård upp så hon var , den orden topp dollarn " gjord henne plocka upp den telefonerna och urtavlan den katalogiserat antal. EN minut senare hon har en träff till träffa Mrs. Bradford morgon eftermiddagen på 300: klockan blev , och fördriva tiden hon var inte exakt sett vidarebefordra till den , Maria verkligen behövde till få något gående , och hur hård kunde hembiträde verk bli? På exakt tre p.m Maria var bankande på det stor huvud dörren på den adress Mrs. Bradford har givit henne över den telefonerna dagen framför. Husen var enorm - nästan en herrgård! Den här makt vända ute till vara mer verk än hon har affär för! I det samme dörren svängt öppen och Maria var införa sig själv till Mrs. Bradford och henne vän Koral Hilliard.

Båda kvinnan såg till vara i deras tidigt sextio utom Maria var aldrig mycket fint på gissande folks ålder. Maria satt ned i en över kvav länstolen inne om dimly lyste parlor fördriva tiden den två dam satt mitt emot henne på en lång soffa. Efter gav henne livsviktig imformation - ålder , utbildning , verk historia etc. Zoe Bradford förklarat vad henne plikt skulle bli om hon tog det arbete. Dessutom till general rensningen , hon skulle bli krevad till göra det målen , groceries specerier affär , och vanligvis springa den grund- hushåll på pr. dag till dag basis. Högst omen henne kväll skulle bli fri och hon skulle har Lördagen eftermiddag och alla dagen Söndagen bort , och om lopp henne rum och råd skulle bli fri och hon skulle söt mycket har den springa om hus. Nu för den den lönen. Båda kvinnan gav varandra en hastig blick och då Mrs. Bradford sa , " du vill bli betalt $2000 per vecka till deras tjänsten " Framför Maria kunde säga en uttrycka - hon var bedövande till säga det minst Zoe Bradford fortsatt på , " där er , hur... än , en mer plikt så pass

Jag har inte beskrev till du så av ändå. Tydlig hembiträde verk er icke normalt betala $2000 per vecka! Så pass sillarna ute till mer än $100,000 per år , och många överordnad icke gör det göra så pass slag av pengar , utom den en sist arbete behoven är vad vi er går till bli betalare du för , och så pass plikt er det alt du vill tjänst Koral och JAG sexuell närhelst vi behöv eller behov den. Den här kunde komma in blanketten av muntlig kön eller vi Maj har du fästa med remmar på en dildo och fuck oss , utom den stoffer bara i vår stämning på den tid. Vi vill göra du underteckna en kontrakt den där er ironclad samt en dokument den där vill hindra du från talande någon omkring vår aktivitet. Där Maj bli tillfällena när vi har en ung man i till fuck du foran oss , i så tillfälle , han vilja bli krevad till bruk en kondom. Vi tro på kassaskåp kön! Om den här er tillfredsställande , du kan börja verk i morgon. Vill du ha någon spörsmålen? " Maria satt i bedövande tystnad! Hon kunde knapp tala!

Efter et par ögonblicken av tanken , mest omkring den $2000 per vecka , hon nickat henne huvud och sa I'll börja i morgon " " god " sa Koral , " vi vill se du då! " På åtta klockan blev morgondagen morgon Maria arbete begynt. Koral och Zoe mötte henne på dörren och frågat henne till följa dem till parlor fördriva tiden den två dam upplyste att fördriva tiden de likt mannen , de älskat den känna och text av ung kvinno- kött! Maria satt godvillig så Koral eker , alla fördriva tiden bedömanden upp henne ny arbetsgivaren. Koral var mager och klippa med en genomsnitt storlek byst och genomsnitt höjd , säga omkring 5'5" lång , fördriva tiden Zoe på det annan hand var tung och mycket länger , och i henne ungdom hon kunde har lätt blitt hänskjut till så en Amason!

Hon har en enorm kista så pass slag av påmint henne av en farmor kista , du veta , härskande stor på all mater! Efter omkring femton minuterna av instruktionerna på verk berättat artikeln Koral frågat Maria till behaga löpa upp och flytta all av henne beklädnad. Kännanden mycket tafatt verkligen , Maria stod och långsamt gled ute om henne sakerna. Hon kunde känna den öga om två kvinnan smeker henne från över rummet. Zoe sträck ute henne hand och rörelse Maria till henne. Snart Zoe var rörande Maria över det alla henne mogen ung kropp fördriva tiden Koral snart blitt med inne om känna upp! Båda dam kunde synes till vara få nog av Maria kropp! Maria har aldrig har båda av henne mesen suga samtidig , utom nu var bröstvårta var sakkunnig suga och knapra på!

Koral glidat henne hand emellan Maria ben och var snart finger henne nu dropp rycka till sig , och med henne huvud spinn , en organ krusning igenom Maria lik en exakt öva med båda henne bröstvårta och clit varelse på absolut eld! Så hon lägga ner i mellan dem , Maria begynt till tänka den där den här arbete makt bli i orden når det! Maria var väcka till uppmärksamhet när hon filta Zoe börja till skrapa bort henne äga klä. Den här skulle bli den stund av sanning - kunde hon handtag seende och kännanden sextio år gammal kropp? Vaktande Zoe remsa var en utbildning i sig sel. Fastän hon var fyllig och gammal

Zoe's kropp var mycket firma än Maria har tanken möjlig. När hon till slut droppat henne bra två enorm boobs spilla ut ute i Maria möta! " suga titten" var all Zoe sa. Med så pass , en stor hård bröstvårta så gled in i henne mun och hon mjuk begynt suga den stor tit lik en liten kossan! Samtidig skulle kunde känna henne ben varelse skubbet avsides och en tunga startat till sond henne våt katten! Koral har bestämd till äta henne ute! Gud så pass gammal hyndan kunde suga! Zoe begynt finger henne äga cunt och snart båda hon och Maria var cumming lik vatten faucets! Koral möta var absolut täckande med Maria cunt saft , och Zoe var slicka henne äga cum bort henne fingers och älskande var anden av den! Ved nu Koral var den bara en vem hade icke cum ändå , och kännanden lite lämna ute , hon tog bort all av henne sakerna , lägga ner rygg på det soffa , breda ut henne ben , och ryckt Maria sammandrabbning till henne hårig katten! Den var sopping våt och ånga het!

Maria snabbt grunda Koral älska knapp och startat till sjal henne tunga runt omkring den fördriva tiden Koral begynt pressande henne cunt härdar och härdar in i Maria ivrig mun! Zoe fik i på det handling vid utfodringen en av henne jätte mesen till Koral vem ivrig tog den in i henne väntan mun! Maria kunde känna den contractions när Koral blåste henne äga nöt! De här två gammal hyndan var het!!! Efter den tung andedrag har sjunkande , all tre kvinnan pensionerat till whirlpool för en slappa bad. " ja sir, " tanken Maria , " den här arbete skal arbeta ute rättvis böter! "

Sluten

Av Fester Bestertester - 11 december 2007 18:25

Farväl, Thore Skogman. Du var sannerligen en god människa, med hjärtat på rätt ställe. Vi ska för evigt sakna och minnas dig. Låt mig spilla några tårar, sedan drar jag igång en cd med dina bästa låtar på.



Kärlek på lasarett, Tre dar i buren, Surströmmingspolka, När man är en glad pensionär och Rött hår och glest mellan tänderna. Tidlösa klassiker, som håller än idag. Vila i frid, Thore...

Av Fester Bestertester - 11 december 2007 18:21

Käftsmällen kan såhär i jultider komma med en riktig present. Hela Finspångs Intergalaktiska Råd inleder i dagarna ett intimt samarbete med oss.

  

De är några eldsjälar däruppe i Finspång som hållit fanan högt sedan sextiotalet. Riktiga Ufo-veteraner med betydande kunskaper om de främmande varelser som besöker oss och vårt solsystem. Det är således meriterande för denna blogg att vi kunnat knyta dem till oss.

  

Samarbetet tar officiellt sin början hemma hos NN på Gråsparvsvägen 18 i Finspång. Där kommer det att serveras kaffe, tre sorters kakor och vetekrans. Allt för att deltagarna ska trivas. Detta samarbete, klivet in på Internet för Finspångs Intergalaktiska Råd, kommer att ge eko i hela UFO-Sverige. Helt plötsligt förfogar vi över flera nya skribenter, några som verkligen vet vad de talar om.

  

Hur vanligt är det med ”alien abductions”, vilka rymdfarkoster har setts i Östergötland och var kommer de ifrån? Dessa är frågor som kommer att få svar inom en snar framtid.

  

Grattis, kära läsare. En bra blogg blev just bättre!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards