Alla inlägg under december 2007

Av Fester Bestertester - 6 december 2007 19:01

God afton, kära besökare. Jag sitter hemma och lyssnar på musik och tänkte komma med ett tips.



Glöm jazz, glöm hip-hop och glöm dunka-dunka. Tungstep är musiken för oss alla. Glatt och lättsamt, perfekt som bakgrundsmusik eller i Sennheiser-hörlurarna på högsta volym. Jag syftar på Kejsaren av tungstep, ingen mindre än Ludgo-Pelle himself.



Ölburken, Schottis från Lovisaskär och Burkslavens mazurka. Det är endast några låtar från Ludgo-Pelles stora skatt. Att lyssna på honom är bättre än att käka lyckopiller. Tungt, svettigt och svängigt. Toppenmusik för alla, gammal som ung.



För dig som tröttnat på skvalet i radion eller på TV rekomenderar vi Ludgo-Pelle. Vi lovar att du kommer att uppskatta hans musik, ty den är tidlös.

Av Fester Bestertester - 5 december 2007 18:45

Frihetskämpen och rebellen Arkan (Zeljko Raznatovic) har nu vilat i evigheten i nästan åtta år. Han var en varm och godhjärtad person, som alltid ställde upp för sina vänner.



Det "Serbiska frivilliga gardet", Arkans tigrar, var en tungt beväpnad militär styrka, som gjorde mycket gott under inbördeskriget i Jugoslavien. De slogs för serberna mot horder av muslimska kombattanter och gick segrande ur de flesta strider. Arkan visade sig vara en ypperlig härförare. Arkans tigrar var fruktade av fienden.



Den 15:e januari 2000 fick sagan Arkan sitt slut. Han dog efter att ha skjutits ned från nära håll av en galen polisman. Mordet sände chockvågor genom hela det jugoslaviska samhället.



Arkan lever vidare i våra hjärtan och hans dröm om ett fritt och enat Serbien likaså. Vi tar hatten av för honom. Vila i frid, Arkan.

Av Fester Bestertester - 4 december 2007 19:06

Förlåt, Navestad. Allt är förlåtet. Vill ni se riktig västerländsk slum, så ber vi er att rikta ögonen mot Glasgow.



Inte långt från floden Clyde ligger ett betongkomplex kallat Gorbals. Det är en brittisk motsvarighet till sossarnas miljonprojekt och består av huskropp efter huskropp av den gråaste betong du kan tänka dig.



Medelåldern är låg och invandringen hög, så kan man sammanfatta Gorbals. Värre slum är svår att hitta, inte bara i Storbritannien, utan i hela Europa.



Ahcumfigorbals. Tvi, tvi, tvi! Spräng skiten!

Av Fester Bestertester - 4 december 2007 18:47

Några sinnesslöa individer i Norrköping har gått samman och anordnar nu på fredag sin första julfest någonsin. Herr X (med sinnesslöhet som diagnos) är ordförande i föreningen och han utlovar redan nu en trevlig kväll.



"Jag är väldigt duktig på att sjunga", berättar X och fortsätter: "Ge mig en mikrofon och jag river av slagdängor på löpande band. Allt gjort med min säregna röst och udda teknik". Om udda teknik betyder att sjunga falskt låter vi dock vara osagt.



Platsen för julfesten är hemlig, men efterfesten kommer att hållas på krogen Harry's i Norrköping. För dig som vill ha skönt UFO:snack, eller bara vill trycka Herr X's hand, ber vi er att taga plats på Harry's.

Av Fester Bestertester - 3 december 2007 17:23

Det tjatas om och om igen om svensk sjukvård och hur dålig den är. Jag är själv en vårdkrävande person (ofta patient) och jag delar definitivt inte den uppfattningen.



Mina kontakter med psykvården är enbart positiva. Sen må de jag kommit i kontakt med vara mentalskötare, sjukskötare eller läkare. Alla har de behandlat mig med respekt...



Jag har mest positiva erfarenheter av inläggningar. I början känns det jobbigt, men snart accepterar man sitt öde. Jag skickar härmed en virtuell ros till personalen vid psykosenheten i Norrköping..



De som jag speciellt vill hälsa till är L (en jovialisk medmänniska), G (eldsjäl inom Vita Hästen) och J (en altruistisk mentalsköterska)



Psykvården i Norrköping får högsta betyg av mig. Fortsätt så!

Av Fester Bestertester - 2 december 2007 18:27

USA fortsätter att kämpa på i Irak. Irakkriget är ett orättfärdigt krig, som slår hårt mot de civila, likt alla moderna krig. USA släpper i Irak loss hela sin helvetiska krigsmaskin och dödar urskiljningslöst till höger och vänster.



Sedan tidigt 2003 har 3882 amerikanska soldater dödats och tusentals lemlästats och invalidiserats. De militära framgångarna lyser med sin frånvaro och den mäktiga "Satan", USA, förblöder sakta men säkert i Irak.



Det enda rätta är att dra sig ur kriget. Det gäller inte bara USA, utan alla utländska trupper, de må komma från Danmark eller Storbritannien. De måste alla ta sitt pick och pack och dra fortast möjligt..



Irak har potentialen att åter bli en blomstrande nation, man behöver bara en stark ledare, likt Saddam Hussein.



Leve nationen Irak, leve Iraks folk. Död åt korsfararna!

Av Fester Bestertester - 2 december 2007 17:42

Jag drömmer nästan varje natt att jag har könsumgänge med djur, företrädelsevis grisar och får. Jag kan vakna mitt i natten med erektion och bultande hjärta och bara längta efter att få somna om, så jag kan fortsätta drömma mina ljuvliga drömmar.



I drömmen är djuren mjuka och gosiga och luktar gott. De eggar mig till extas med sina kroppar och sina grymtanden. Jag kan bara inte stå emot. Dessa drömmar kommer till mig nästan varje natt och det börjar faktiskt bli lite jobbigt. Det är ju endast i drömmarna jag får utlopp för mina lustar.



Tidelag är inte straffbart i Sverige, dock djurplågeri. Vill man vara laglig får man se till att ta det lugnt och varligt med djuren, så att de kan njuta också. Dock bör jag påpeka att jag aldrig har haft djursex, även fast tanken lockar mig.



Att fantisera om djur är en sak, att faktiskt ta steget och genomföra ett samlag med dem är en helt annan femma. Det vet jag inte om jag törs, eller ens vill. Jag nöjer mig nog med mina drömmar även i fortsättningen. Det är lugnast så.

Av Fester Bestertester - 2 december 2007 17:05

Käftsmällens medlemmar avnjöt på lördagen ett delikat julbord. Alla var där och trivdes i varandras sällskap. Under själva måltiden var det ganska lugnt och tyst, men sedan vidtog öl- och snapsdrickande, vilket lossade på deltagarnas tungor.



Kvällen blev en formidabel succé och överträffade våra högt ställda förväntningar. Det här ska vi göra om, lovade vi varandra.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards