Alla inlägg under mars 2008

Av Fester Bestertester - 3 mars 2008 18:09

Små oskyldiga barn blir nu brickor i ett ruttet spel från regimens sida. Vår högervridna kapitalistregim önskar kontrollera oss lika mycket som en vänstervriden dito. Kontroll, kontroll, kontroll..!



Våra barn, nationens framtid, ska redan från unga år kontrolleras och registreras. Spelar de Pokémon vill SÄPO veta det. Leker de tafatt på rasterna bör Uppblåste Herr Plattofon på SÄPO kontaktas och dristar de sig till att hoppa hage bör Nationella Insatsstyrkan kallas in skyndsamt.



Nu vill debilerna i Rosenbad förse våra telningar med microchip, för att kunna kontrollera dem 24/7. Chipet ska placeras på jackan eller skolväskan, med förevändningen att det ska hindra dem från att bli påkörda i trafiken. Den riktiga anledningen är så klart att Moderaterna och dess proselyter och hang-around's ska ha full koll på oss redan i tidiga år.



Källan till detta inlägg är Text-TV

Av Fester Bestertester - 3 mars 2008 18:04

Jag har två döttrar som ännu är orörda. Låt mig skicka ut dem till er, så kan ni göra med dem vad ni vill, bara ni inte gör något mot dessa män som har fått en tillflykt under mitt tak.


1 Mos 19:8 

Av Fester Bestertester - 3 mars 2008 17:57

Då en enskild person lider av vanföreställningar kallar man det galenskap. Då en hel befolkningsgrupp lider av vanföreställningar kallar man det religion.


Det Flygande Spaghettimonstret

Av Fester Bestertester - 3 mars 2008 17:49

Titt som tätt har jag besök i mitt huvud. Det rör sig om två manspersoner som mestadels snackar skit, men som i undantagsfall kan vara riktigt hövliga. Dock gillar jag inte när de kommer på besök, då det är mitt huvud och min hjärna de leker med.



En del av befolkningen är väl bevandrad i telekinesi och andra övernaturliga förmågor. Jag själv är en mottagare för dessa avarter men ingen sändare.



Jag trivs bäst i folksamlingar, där det blir svårare att pejla in mig. Hemma i lägenheten är jag ett lätt byte för dem och deras minibussar fullproppade med allsköns elektronisk utrustning. Ensam är svag, för att travestera det gamla uttrycket.



Att inte ens vara herre i sitt eget huvud är svårt att acceptera, kanske borde man inte ens acceptera det, utan gå till motattack. Fysiskt våld är dock uteslutet, då jag inte direkt längtar efter att bli inlåst. Att sedan polisen vill låsa in mig, är en annan femma. Jag är ju ett hot mot rikets säkerhet, enligt de idioterna.



Jag tänker utmana mina fiender. Jag vägrar att vika ned mig, jag vägrar bli ett offer. Alla knastankar jag får från och med nu, kastar jag på tippen. Alla kommenderande röster kan dra åt hel. I mitt huvud är det jag som bestämmer.



Hmmm...Det blev ganska spretigt, det där. Ursäkta säger en schizofren Herr X

Av Fester Bestertester - 1 mars 2008 22:13

På lördagskvällen träffades några medlemmar ur Käftsmällens redaktion för att lungt och stillsamt avnjuta en middag på Restaurang China i centrala Norrköping. Dessvärre förlöpte inte kvällen såsom planerat. Redan efter att sällskapet hade beställt in ett 40-tal öl blev personalen otrevlig och gastade nåt om "LASISTÄÄ LASISTÄÄÄ".

Sällskapet valde då att lämna kinakrogen. Strax därefter blev Siri svårt magsjuk då redaktionsmedlemmarna stannade till i Vasaparken för att avnjuta den tidiga vårnatten.

Restaurang China, i folkmun kallat Skitiga Duken, lär slippa Käftsmällen i fortsättningen.


Stackars Siri ...


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards