Alla inlägg under juli 2008

Av Fester Bestertester - 16 juli 2008 18:17

Herr X här. Mr paranoid schizofrenic himself.

Här sitter man i nedskitna kalsonger och nätbrynja o lyssnar på idolen/ikonen Eddie Meduza. Fan, vilket drag!


Nu fattas bara en tjej, så är ekvationen komplett. En tjej att uträtta sina behov på (innefattar två kroppsvätskor).



Vill du kvinna som läser detta ha kontakt med en geuint psykiskt störd raggare, är det mig du söker. Snälla, skicka ett meddelande till Käftsmällen.



Jag går nämligen i giftastankar och söker efter den perfekta frun. Det spelar ingen större roll hur du ser ut, bara du är gladlynt och öppen. Kom igen nu. Låt mailen rassla in...

Av Fester Bestertester - 16 juli 2008 17:38

Efter att UFO:Motala skjutit till pengar från sin ET-fond, kan vi på Käftsmällen snart lägga upp bilder. Deras pengar var välkomna, då det finns ett uppdämt behov av diverse bilder på denna sida. Speciellt Sebastian från UFO:Katrineholm har en spännande samling bilder, som han vill dela med sig av.



Håll ut, kära läsare. Snart kommer bilderna.

Av Fester Bestertester - 16 juli 2008 16:01

Idag var det så dags för ytterliggare en onsdagsträff på Psykosenheten. Ett tiotal sinnesslöa dök upp.



Vi började med en god gulashsoppa med tillhörande smörgås. Sedan blev det kaffe eller te, för den som ville. Maten och sällskapet var gott och alla småpratade med varandra.



Sedan åkte vi iväg till Vrinneviskogen för ett parti minigolf. Vi delade upp oss på två lag, fyra i varje. Jättekul. Herr X briljerade och slog bland annat två spikar.



Naturligtvis vann hans lag, det var bara en fråga om hur stor segern skulle bli. Extra kul var det att slå (vi kan kalla honom) Nisse Hult, motståndarlagets kapten. Han är väldigt tävlingsinriktad, men idag drog han det kortaste strået.



Tyvärr har herr X bara möjlighet att närvara en gång till. Jag ser redan fram mot nästa vecka.

Av Fester Bestertester - 15 juli 2008 19:56

Albert Kesselring, född 30 november 1885, var en riktig kämpe. Han blev överbefälhavare för Tyskland i Italien efter de "allierades" attack mot detta vackra land.



Han slogs vildsinnt och rönte stora framgångar i kriget. Detta gick inte Führern förbi, såklart. Han blev för sina förtjänster dekorerad med Riddarkorset, en medalj han fick från Rikskanslerns hand. Han bar den fram till sin död med stolthet.



Tyvärr måste vi alla dö, så även "Abbe". Han somnade in som en fri man den 15:e juli 1960. Käftsmällen torkar en tår till hans ära. Hell dig, Albert!

Av Fester Bestertester - 15 juli 2008 19:05

Jag informerar härmed att jag har förlåtit min fru för de fel som hon begått. Jag kramar henne och känner bara kärlek i luften, inga slungade knytnävar.



Hon har talat om, både för mig och länsman, att hon hade fel, att hon var förvirrad och hysterisk. Tyvärr kan hon inte ta tillbaka sin anmälan. Det betyder att det pågår en förundersökning mot mig. Ack, du stolliga fruntimmer..!



Nej, nu tar vi och glömmer denna otrevliga incident, där jag felaktigt utpekats som ett kvinnomisshandlande monster. Jag älskar min fru, tro inget annat.

Av Fester Bestertester - 15 juli 2008 18:06

Här sitter jag och bara njuter. Har inte jobbat sedan den 4:e och ska inte tillbaks till jobbet igen förrän den 29:e. Kalas..!



Har sedan någon vecka dragit ned på medicinen och står för närvarande på 300 mg Clozapine. Det funkar helt okej. Ska snart försöka att ytterligare minska på dosen, kanske till 100/150 mg. Det borde gå bra.



Jag känner mig som en Pascha. En Pascha med tre liter starköl i magen. Jag dricker varje dag, med min kära doktors godkännande. Öl gör mig stabil och stark, därför smakar jag på gudadrycken varje dag. Mmm...



Nähä, det är dags att runda av. Adjö önskar Universums Mittpunkt herr X...

Av Fester Bestertester - 15 juli 2008 17:38

Igår fyllde vår lätt hjärnskadade kronprinsessa Victoria 31 år. Denna ickhändelse firades på Öland, dit mängder med b-människor vallfärdade.



Där var blekfeta kärringar, MBD-gubbar, snorungar och allmänt lealösa kräk. Synnerligen en fabulös skara white trash.



Käftsmällen är naturligtvis förespråkare för rebublik och önskar att stollerierna med ett kungahus och en såsig Carl XVI Gustav läggs ned snarast möjligt.

Av Fester Bestertester - 14 juli 2008 22:37

En ursvensk kämpe, en viking, en bärsärk..!



Han var ett unikum och hade ca 1000 melodier på sitt samvete, bl a Popp opp i topp, Tre dar i buren, Storfiskarvalsen och Tiotusen röda rosor.



Han avrättades av regimtrogna styrkor förra året, då han hade börjat skriva samhällskritiska texter, såsom Ned med SÄPO, Sosseknektar med rumpan bar och The Anti Palme Anthem.



Vila i frid, Thore. Fortsätt låta himlen höra din mjuka stämma.



Tills vi ses igen/Helmut

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16
17
18 19 20
21 22 23 24 25
26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards