Alla inlägg under augusti 2008

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2008 17:51

Vi har haft en omröstning om de skojigaste skådisarna. Förslagen var många och argumenten lika så. Därför beslutade jag (Herr X) att skita i de andras åsikter och helt sonika publicera min egen topplista. Varsågoda:



Ricky Gervais

Michael Palin

Jim Carrey

Terry Jones

Jack Black

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2008 17:37

Sitter och drömmer om sprit

Denna gudadryck



Det smakar ej skit

Önskar mig tio styck



Köper mina Bellman

Och traskar hem



Dricker som ingen kan

Spyr när jag fått i mig fem

Av Fester Bestertester - 18 augusti 2008 17:18

Jag spelar numera med öppna kort, gentemot sjukvården. Jag berättade för dem om mina tankar och de förstod mig och sa samtidigt att de måste journalföra vad jag sagt. Nåväl, det må väl vara hänt.



Jag fick som svar att de kunde skriva in mig på psyket om jag ville. De gav mig alltså ett val, vilket kändes mycket bra. Jag tackade nej och så var det inget mer med det.



Dagens kontakt med psykvården var mycket god och jag känner att man kommer längst när man är rak och ärlig.

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2008 22:40

Ka-ching. Ännu ett guld. Denna gång i Artistisk Gymnastik. Segern var överlägsen och visade på nytt vad Nordkorea är kapabla till.



Stolta, starka och oberoende Nordkorea har nu två guldmedaljer, ett silver och tre brons. Starkt jobbat av en till populationen lilleputt. Löjliga Sverige har till exempel NOLL guld och så lär det förbli.



För Nordkorea, däremot, ser den närmaste framtiden ljus ut. In och kämpa för Ledaren Kim Jong Ill.

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2008 21:20

He, he :) Snuten plockade mig i Hörsalsparken sent i natt/tidigt i morse. De tog mig till stationen, där jag fick blåsa. Då föll bomben...



Jag hade 3,2 i promille, mer än jag blåst förut. Inte illa, speciellt med tanke på att jag kände mig endast salongsberusad.



Jag har byggt upp en enorm alkoholtolerans och är redo att supa vem som helst under bordet. Kom an, bara! Här kommer det en viking å ingen liten pluddeluddelutt.

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2008 18:58

Länge leve Iran. Hurra! Hurra! Hurra! Persiens stolthet har nu skickat upp en komunikationssattelit i rymden med en egenhändigt byggd raket.



Iran är ett modernt och välmående land, som hela tiden ligger i teknikens framkant. Aids existerar knappt i Iran, ej heller drogmissbruk. Iran kan mycket väl vara paradiset på jorden. Överhuvudtaget har man en väldigt låg kriminalitet.



Käftsmällen lyfter på smäcken för detta land. Må lyckan stå er bi, inte enbart i rymdprogrammet. Grattis, Iran.

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2008 17:39

Idag var en riktigt rutten svenskdag. Såg t ex nyss Linus "Motormouth" Thörnblad riva ut sig i kvalet på 2.25 Detta var väntat.



S Kallur lyckades efter stora svårigheter ta sig till häckfinal, men väl där lutar det åt en sistaplats. Sedan har vi den gamle, Stefan Holm, som med en stor portion tur tog sig till höjdfinal.



Nä, tvi vale, vilket sopigt OS det har varit hitills. Ett par silver är allt vi har. OS i Peking utvecklar sig till ett riktigt praktfiasko. Av med TV:n illa kvickt!

Av Fester Bestertester - 17 augusti 2008 11:37

Jag är på jakt efter en låt. Den handlar om Idi Amin och går nåt så här: He's the general, the president, the king of the scene. Idi, Idi, Idi Amin.



Vore tacksam om någon kunde tipsa mig om var på nätet man hittar den.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards