Alla inlägg under augusti 2008

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2008 17:14

الْعَرَبيّة عَرَبيْ



Leve Ayatollha Ruhollah Mousavi Khomeini.



Vila i frid, du persiens härskare... :(

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2008 16:37

Köp allt ni kommer över av Luddgo Pelle. Han har gjort massor av bra musik såsom Böl-Olle låten, Runtuna, Ölburken och Mannen från Gamle.



Det är annat än dunka-dunka och sån där j***a rap. Det är annat än gitarronani och n***r-jazz. Hederlig ursvensk musik av duktiga musiker och dragspels-virtuoser.



Fram för mer schottis, polka och gammeldans i radion. Det kan vi kräva, tack vare den saftiga TV-licensen. Mer Luddgo Pelle, helt enkelt.

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2008 16:01

Jag har nu haft min senaste elektronhjärna i snart två månader och ännu har jag inte porrsurfat. Jag är riktigt stolt över mig själv, då allsköns mustig porr endast är ett klick bort.



Tack vare min tunga medicinering har min lust försvunnit helt och hållet. Jag har inget fruntimmer och tur är väl det. För henne, alltså.



Jag idkar inte könsumgänge och masturberar ej. Det känns bara så meningslöst. Kanske skulle man prova det där Vigära, eller vad det heter. Det vore häftig att någon gång ibland uppleva erektion.

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2008 15:21

Jag heter Ronny och är trettioett år gammal och min kompis Hasse fyller snart 40 (vilket gör honom jämngammal med Herr X).



Ingen av oss är alkoholist, men vi gillar att dricka. Vi dricker inte för att vi måste, det är ruset vi vill åt.



Jag kan sluta när jag vill, jag har full koll. Sedan är jag ingen storkonsument, utan dricker max 12 starköl om dagen.



För övrigt är jag ett riktigt kap. Det enda kruxet är min stora mage. En första klassens ölmage.

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2008 17:57

Sedan Irakkriget bröt ut har nu 4141 amerikanska soldater stupat, varav 14 nu i augusti.



Detta krig är "lågintensivt" och nöter sakta ned ockupationsmakterna med USA och Storbritannien i spetsen. Britteran har dock endast 176 stupade soldater, då de är företrädelsevis befinner i det lugnare södra Irak.



Man kan undra hur detta krig ska sluta. Om västmakterna drar därifrån kommer vi att få uppleva ett sönderslitande inbördeskrig med många civila offer och stannar de kvar så fortsätter blodsutgjutelsen som förut. Hur USA än vänder sig har de arslet bak.



Det vore klädsamt om de erkänner att kriget är ett stort misstag. Irak var tryggt och välmående under Saddam Hussein, nu är det världens farligaste land. Vilken soppa!

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2008 17:23

Tja! Ronny här!



Hasse och jag är ju båda sjukskrivna, så därför blir det extra mycket tid över att dricka. Runt tio, tolv burkar bärs brukar det bli om dan. Mums!



Så i morse träffades vi hos honom och glodde på OS och drack snaps. Vi satt ett par timmar, innan vi tog en taxi till Systembolaget.



Väl där blev jag nekad att handla och kördes på porten. Idioter! Som tur var fick Hasse handla, så han köpte en hela Explorer, två flaskor Marinella och fyra burkar Löwenbräu. Sicken tur.



Sedan tog vi taxin hem till honom igen för att fortsätta drickandet. Vilken härlig dag detta har varit. Hasse tar just nu en tupplur, medan jag häckar på internet. Klockan åtta börjar OS-sändningarna igen o då ska jag väcka Hasse för fortsatt drickande.



Ha de.../Ronny

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2008 18:56

Det är inte dags än, så förlåt mig om jag tjuvstartar. Det är nu snart 15 år sedan Ian Stuart Donaldson lämnade oss. Han var inblandad i en bilolycka den 23:e september 1993. Han överlevde och togs in på sjukhus, där han somnade in dagen därpå. Även Glasgow Rangers-fantasten "Bo" avled i denna tragiska olycka.



Ian var först och främst punkare och släppte låtar så som Your're so dumb och Where's it gonna end. Tyvärr fördunklades hans sinne av den mörka sidan och han blev främlingsfientlig genom sitt band Skrewdriver.



Käftsmällen hyllar människan och artisten Ian Stuart. Vi hyllar hans år i Tumbling Dice och tidiga Skrewdriver. Vi torkar diskret bort en tår i ögonvrån. Leve dig Ian.



See you in Valhalla!

Av Fester Bestertester - 13 augusti 2008 18:29

Likt Angus Johnstone, John McEnroe och Nils E Hult är jag också vänsterhänt. Idag är äntligen vår dag. Jippee..!



En tiondel av jordens befolkning är "på min sida", så jag är i gott sällskap. Som vänsterhänt är jag kreativ (det är bara att utforska denna blogg, så förstår du) och duktig på språk.



Ett trefaldigt leve till mig och mina vänsterinriktade vänner. Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards