Alla inlägg under augusti 2008

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2008 19:23

Kvinnor ska vara söta, spröda och kärleksfulla. Fotbollsspelare ska vara hårda, tuffa och hänsynslösa. Se där en oförenlig ekvation.



Majoriteten av kvinnliga fotbollsspelare på elitnivå är lesbiska "hunkar". Riktiga "centertankar" om uttrycket tillåts. De är långt ifrån idealbilden av hur en kvinna ska se ut och uppföra sig. Därför är damfotboll osmakligt och fel.



Jag har pratat med en kvinna som har spelat på en skapligt hög nivå och hon bekräftade mina misstankar. För att lyckas bör du ha ett underskott östrogen och ett överskott testosteron. Ju manligare du är, desto bättre fotbollsspelare är du...



Jag älskar näpna små kvinnor, gärna rödhåriga eller blonda. Jag gråter när jag tänker på hur många av dessa potentiella gudinnor förstör sina kroppar med hård fysisk träning, eller kanske till och med med hjälp av dopningsmedel.



Försvara den svenska kvinnan. Skona henne från frestelsen som kallas damfotboll. Låt våra kvinnor fortsätta vara kvinnliga. Ned med damfotboll.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2008 18:29

Nordkoreas ärorika fotbollslag slog idag tillbaka Nigeria med ett noll. Det var en taktisk triumf, där hela laget spelade taktiskt drivet och rullade boll på ett förtjänstfullt sätt.



Vägen till OS-guld ligger härmed öppen. Bara skador undviks och vetskapen om att man representerar ett av världens mest välmående land hålls i minnet.



Det är kul med fotboll. Det är kul när Nordkorea vinner.

Av Fester Bestertester - 6 augusti 2008 18:20

En satmara på mitt jobb, vi kan kalla henne B, var idag på mig om mitt mående.



Hon påstod att jag travade runt som en zombie, med tomt stirrande ögon. Vidare så mässade hon om alkohol. "I kväll tar du det lugnt" och "Inga öl idag, X". Nedrans megära.



Detta är samma kärring som i augusti förra året tyckte att jag såg pigg och fräsh ut. Detta efter en tid utan antipsykotikum och minimalt med sömn (vi snackar två timmar per dygn). Jag blev inlagd i samma veva. Jag var allt annat än "pigg och fräsch".



"Pigg och fräsh"? Vilken idiot. B hotade även med att gå till chefen och jag svarade iskallt "gör det". Mig sätter hon sig inte på, trots hennes extremt feta arsel. Inte fan gick hon till chefen. Det var bara munväder från hennes sida.



Nä fy f*n för självsvåldiga typer, vare sig de är satkärringar eller gringubbar.



Herr X

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2008 20:02

Käre Amiral. Käre herr Kezmut. Du är min dag och morgondag. Du är luften jag andas och maten jag äter. Hell Dig, kära ledare.



Må du penetrera mitt underliv med din gudomliga penis. Låt min kropp skänka dig njutning som aldrig förr.



"Klatu Verada Niktu". Vi ses på Sirius...

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2008 21:55

Nu har dett gått några månader sedan Psykosenhetens avdelning 27 stängdes. Det har varit månader med oro och grubblerier.



Tidigare kunde man (som schizofren) läggas in för en tid på en avdelning optimerad för vård av psykossjuka. Där fanns kunnig och erfaren personal, som gjorde vistelsen så kort som möjlig. Kort sagt: Man fick adekvat hjälp.



Idag finns inte längre den hjälpen att få. Som schizofren hänvisas man numera till Vrinnevisjukhuset och deras överbelamrade avdelningar. Där får man trängas med deprimerade, bipolära, anorektiker och så vidare. Vård får den som skriker högst. För oss andra återstår bara förvaring.



En stad av Norrköpings storlek borde kunna tillgodose schizofrenas vårdbehov. Med tanke på vårt saftiga skattetryck borde kommunen ha råd med i alla fall basal vård. I nuläget är dock "vården" minst sagt undermålig.

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2008 18:57

Jippee, jag fick idag tillbaka mitt körkort efter en månads väntan. Grisarna (polisen) snodde lappen efter att jag hade kört rattfull på försommaren.



Jag har naturligtvis inte slutat åka bil även när jag var utan lapp. Jag körde dagligen och blev aldrig stoppad, eftersom jag är en mycket skicklig bilist.



Men nu jäklar. Med körkortet åter i min hand tänker jag köra som värsta Niki Lauda. Jag är ostoppbar.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2008 18:56

Jag käkar följande mediciner med glupande aptit;



700 mg Clozapine, 200 mg Cipralex, Propavan, Zopiklon och Atarax. Yummy!



Detta smakar fågel, sanna mina ord. Jag vill ha mer, mer, mer...

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2008 14:52

Jag fick min diagnos i början av år 2006. Jag är numera en certifierad paranoid schizofrenic, med svåra negativa symptom.



Jag har en förvrängd verklighetsuppfattning, vilken sätter käppar i hjulet för mig. Jag är knasig och kan inte göra något åt det.



F20,9 är min lott hos Försäkringskassan, dessa blodsugande demoner. De vill tvinga ut mig i arbetslivet, detta trots mina psykiska tillkortakommanden.



Jag spyr på myndigheterna, jag spyr på dessa despoter. Jag ger dem en mun full med galla. Put that in your pipe and smoke it...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards