Alla inlägg under september 2008

Av Fester Bestertester - 24 september 2008 19:25

Herr X har just fyllt jämnt. Han uppbär nu den aktningsvärda åldern 40. Han har äntligen officiellt blivit gubbe. Inte en dag för tidigt, säger de som känner honom.



X önskar att han fötts 50 eller 60 år tidigare, detta för att han hyser en abnorm vurm för allt gammalt och mossigt. Dagens toleranta föräldrar förfasar sig över Gangsta Rap, en "musikstil" som inte ens existerar i X's värld. Nej, i huvudet på honom är faran snarare negerjazz och avfällingar som Alice "Swing it, magistern" Babs.



Vidare störs han av swing-pjattar och eliktrifierade orkestrar, likt The Beatles. Denna subversiva musikgrupp satte sig till och med upp mot kristendomen, då de påstod att de var större än Jesus. Detta uttalande sitter fortfarande som en tagg i X.



X firade sin högtid i eget sällskap, men en cd hann vi sticka till honom innan vi blev utkastade. Nämligen Edvard Persson och hans "Svenska sångfavoriter". Vi tyckte oss se ett leende spela över hans läppar, när han bryskt drog igen ytterdörren bakom oss.

Av Fester Bestertester - 23 september 2008 23:27

Ja .. tisdag igen. Vad gör man denna kväll ....? Jo, gör som Yngvar. Titta på detta klipp om och om igen .. om och om igen .. om och om igen .. Och känn hur det livgivande hatet värmer din arma lekamen.


Med Ovänlig Hälsning

Yngvar

Norrtelges Gamble Selbskab 


Av Fester Bestertester - 23 september 2008 21:32

Skåningarna i Malmö FF fick på taffsen. Kamraterna i vitt manglade sina motståndare till benmjöl. Segern stannade vid ett-noll, men det räcker ju, som bekant.




Spelet böljade fram och tillbaka, där lagen hade varsin halvlek. Snoka den första och Iff Iff den andra (dock utan att näta).



På läktarna satt flera välbekanta namn för bloggens läsare. Där var Herr X med blåvit halsduk, Syster Birgitta från Finspång och så Ronny och Hasse från Norrköping.



Kvällen blev lyckad och vad som var ovanligt var att den var nykter. Jo, det är sant. Ingen av deltagarna från Käftsmällen hade druckit en droppe. Att sedan Hasse lovade att ta sig ett par stänkare väl hemma är ju helt okej. Man måste väl få fira?!

Av Fester Bestertester - 22 september 2008 20:13

Jerker i UFO-Katrineholm upplåter på tisdag sitt hem åt en samling människor som försöker bevisa att ett liv efter detta existerar. I spetsen för gästerna står Wicca-magikern Hervor från Märsta.



Hon har med sig ett äkta ouija-bräde, gjort i Ungern för några årtionden sedan. Vi kommer även att "spela" anden i glaset och avslutningsvis fatta varandras händer i en ring runt Jerkers vardagsrumsbord och försöka frammana främmande väsen.



Denna kväll kommer att bli mycket spännande och allt kommer att dokumenteras av Lennart K Lindström, han med Hasselblad-kameran, ni vet.



Väl mött önskar Fester Bestertester

Av Fester Bestertester - 21 september 2008 23:29

Tjena. Bosse Rulltårta bakom tangenterna.



Fan, nu är jag full! Hade Ronny o Hasse Promille hemma hos mej förut, men de levde om som svin, så ja kasta ut dom.



Nu sitter jag ensam här o sörplar i mej Jäger direkt ur flarran. Fan, så gott.

That's all folks. (Skit i att läsa då, om det är så jävla dålit skrivet. Jävla idioter!)

Av Fester Bestertester - 21 september 2008 22:39

Aldrig förr har jag känt mig så påhoppad. Mörka krafter i länets östra delar konspirerar mot mig och vill ha mig sparkad som högsta ufo-hönset. Med makt följer tydligen även fiender.



Låt mig försäkra alla er oroliga läsare att jag icke kommer att avgå eller låta mig störtas. Sådana idéer saknar verklighetsförankring. Jag stannar på min post.



Någon illasinnad skribent har hittat ett klipp med mig på nätet och lagt upp det på sidan. Än sen? Jag har inte bett om att få vara en pajas, en narr. Jag är ingen glädjespridare. Jag gör mitt jobb och gör det väl.



Till sist önskar jag att ni, mina fiender, lämnar min fru ifred. Hon är endast en bricka i ert fula spel.



Hälsningar Sune

Av Fester Bestertester - 20 september 2008 21:32

Hej, lydiga undersåtar. Just nu är jag högt i det blå. Har dragit i mig akineton, propavan, oxascand och theralen och mår så braaa...



Jag är beroende av psykofarmaka och gör ingen hemlighet av det, tvärtom upplyser jag gärna omvärlden om min prekära situation och de för- och nackdelar det har.



Utan mediciner blir jag ett psykotiskt monster. A banshee from hell. En tvättäkta galning...



Med medicinen blir jag ett uppblåst vrak utan känslor. Vare sig positiva eller negativa. Tro f*n att jag tvekar att ta min dos troget och regelbundet.



Nu måste jag hasta vidare och bulta i väggarna, som svar på tal till grannarnas terror. Låt mig bara avsluta med ett rungande "Klaut verada niktu". Så ja...

Av Fester Bestertester - 20 september 2008 13:01

Sune Andersson, ordförande i Motalas UFO-förening bör avgå med omedelbar verkan. Att han inte beter sig så trevligt hemmavid har vi nu bevis för. Varsågod att beskåda idioten Sune försöka konstrurera en "utomjordisk" artefakt vid sitt köksbord. Vi lider med Phain som tvingas stå ut med denna dåre.


Såhär trevlig är er käre ordförande, Motalabor! 

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards