Alla inlägg under september 2008

Av Fester Bestertester - 16 september 2008 23:57

Tjena. Det var Ronny här.



Jag o Hasse var på nyöppnade Olai Puben i Norrköping. De har haft stängt en tid för ombyggnad, men öppnade igen häromveckan. Vi kan konstatera att de kosmetiska förändringarna till trots, så är det ändå samma gamla ställe.



Kvällen blev lyckad, med mycket bärs. lite raggning och roliga diskutioner. Till slut blev vi nekade servering, men då var klockan så mycket att det ändå var dags att runda av. Vi ger Olai Puben ett VG i betyg.

Av Fester Bestertester - 15 september 2008 22:00

God afton, kära läsare. Sitter här och funderar lite grand. Jag har problem med min uppstudsiga fru. I takt med att hon lärt sig språket och blivit midre och mindre beroende av mig, är jag rädd att hon börjar fjärma sig från mig och min beskyddande hand. Mycket tråkigt.



Hon ska inte inbilla sig att jag tänker släppa mitt grepp om henne frivilligt. Nej då, det kan ni vara säkra på. Det är dags att hon börjar betala tillbaka det ja spenderat hitills på henne. Jag talar då om fortplantning. Barn, ni vet! Jag börjar tröttna på hennes ofruktsamhet.



Jag är inställ på en son (inte en dotter, då hon bl a ej för namnet vidare, plus att jag föredrar gossebarn framför flickor) och vill ha honom på stört. Jag börjar dock tröttna och har sonerat terrängen efter en ny fru. Jag ger min nuvarande ett ultimatum; Antingen föder hon mitt barn, eller så skickar jag tillbaka till helvetet hon kommer ifrån. Ett enkelt val, kan man tycka.

Av Fester Bestertester - 14 september 2008 02:28

Ich bin ein alkoholist. Mig mycket full. Slurp, slurp...

Trots sena natta kör jag hårt. Klunk, klunk, klunk...

Av Fester Bestertester - 12 september 2008 15:14

Eftersom jag är psykiskt frisk hade i morse läkarna inget val under ronden. De var tvugna att skriva ut mig, trots att Lpt, Lpt, Lpt...lyste i deras ögon. Jag drog en vals om mitt mående och mina intentioner på utsidan och så var det klart.



Detta vet nu säkerhetspolisen om. Förmodligen hade läkarna knappat in numret innan jag hunnit stänga dörren bakom mig. Satans kanaljer! Att polisen håller mig under uppsikt är uppenbart. De har på förmiddagen åkt runt, runt, runt ("kuru kuru kururin" på japanska) kvarteret där jag bor. De tutar frenetiskt och viftar med sina tjänstevapen. Frågar man polisen vill de likvidera mig, helst med gift.



Jag står inför en mäktig fiende, men jag har ett trumfkort. En kvinna jag träffar ibland (som är knuten till vården) och inför henne spelar jag (övertygande) frisk. Än så länge är hon på min sida. Jag måste bara få henne att förstå att jag är en VIP i flera sällskap, bland annat UFO-Sverige. Därmed drar jag automatiskt på mig fiender.



Nåväl. Herr X är utskriven (har ni hört den förut?) och hämndlysten. Faller jag, tar jag andra med mig till helvetet. Var så säkra...

Av Fester Bestertester - 10 september 2008 18:05

Vår store ledare Kim Jong Ill har drabbats av en släng influensa. Därför höll han sig hemma på Nordkoreas stora dag.



Länge leve vår oantastliga Ledare. Länge leve Kim Jong Ill. All lycka till Nordkorea och dess ledargarnityr.



Hell Er. Hell Nordkorea. Länge leve Kim Jong Ill...

Av Fester Bestertester - 10 september 2008 17:50

Herr X segrade när han gick toe-to-toe mot psykiatrin. Unanimous desiscion. A clean knock-out. Pang, bom, sock! Down and out...



Vården påstår att X är farlig. Vården har fel. Vården suger älgsperma. Fy fan!



Surfa gärna in på Käftsmällen för de senaste (och ocensurerade) nyheterna. Väl mött på vår eminenta blogg önskar X. Så det så..!

Av Fester Bestertester - 6 september 2008 20:42

Mirtazapin, Efexor, Cipralex, Revia och Antabus. Mums!



Oxascand, Atarax, Theralen, Imovane, Zopiklon och Propavan. Slurp!



Cisordinol, dito Acutard, Zyprexa, Risperdal och dito Consta, Zyprexa och Clozapine. Wow!



Ge mig mer medicin. Jag kräver mer...

Av Fester Bestertester - 6 september 2008 19:23

Hej, kära läsare. Sidan har inte uppdaterats på ett tag och det beror på att herr X blivit intagen på psyket i vanlig ordning.



Han är en stadig gäst på hispan och brukar varva inläggningar med kortare perioder i frihet. Denna gång blev han inte inlagd på grund av psykotiska symptom utan endast för att han isolerat sig en tid.



Ge honom några veckor av psykiatrisk vård och hästdoser medicin, så ska han nog komma tillbaks. Då laddar vi kanonerna med prima krut och avfyrar en bredsida mot samhället. Herr X låter meddela att han icke låter sig brytas ned av psykiatrin. Så det så!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards