Alla inlägg under oktober 2008

Aj!

Av Fester Bestertester - 24 oktober 2008 16:48

Denna bild föreställer Herr X strax efter att han lades i bälte. Han hade oturen att ramla med huvudet före i en glasruta, vilket ledde till svåra sår och ymnigt blödande.

Nu är alltså X inlagd igen. Det kommer att dröja innan han kommer ut igen. En månad, sade hans försvarsadvokat vid LPT-förhandlingen. Skänk gärna en tanke till X, som försmäktar, fastbunden i en sjukhussäng.

Av Fester Bestertester - 23 oktober 2008 18:15

Hej, vad heter du?

Jag passar på den frågan, för att undvika förföljelse av nazisterna, men du kan kalla mig Kalle.



Vad driver dig politiskt?

Att proletariatet ska växa och bli starkt nog att krossa imperialism och hänsynslös kapitalism. Tanken på detta ger mig styrka och ork att fortsätta kämpa.



Är du medlem i något parti?
Jag är medlem i Kommunistiska Partiet. Sedan är jag Syndikalist också. De försvarar sina medlemmar mot rovgiriga företag och företräder dem ypperligt.



Vad tycker du om Sovjetunionen?
Blandade känslor. Det var ju ett enormt land, så att styra kan inte ha varit lätt. Mitt betyg till Sovjet blir VG.



Har du någon idol eller förebild politiskt?
Oja. Rosa Luxemburg och Fidel Castro. Båda två är/var riktiga kämpar.



Till sist Kalle, vad önskar du dig helst?

En mille, så att jag kan åka till Vietnam och leva lyxliv.


Vi tackar Kalle för hans medverkan.



Av Fester Bestertester - 22 oktober 2008 21:13

Vi hade den tvivelaktiga äran att träffa en tvättäkta nazist. Hans anonymitet förblir dock dold. Denna rasist/nazist har varit med i rasse-svängen länge och i intervjuen med honom blottar han sin strupe ett flertal gånger.Till intervjuen;


Varför blev du nazist?
Jag växte upp i ett tryggt föräldrahem under 60- och 70-talet. Mina föräldrar älskade mig och uppfostrade mig med varsam hand. Jag lärde mig tidigt att uppskatta min familj, min stadsdel (Hageby) och mitt land. Som historiskt intresserad fastnade jag för Tysklands kamp att åter bli en stolt och stark nation, Versaillesfreden till trots.



Hatar du färgade människor?

Naturligtvis inte.



Vad tycker du om gaskammrarna som Hitler byggde?

Pass.



Vad då? Är du feg, eller?

Jag kan inte svara på den frågan, för då döms jag till fängelse.



Gillar du raggmunk?

Äntligen en vettig fråga. Ja, jag älskar den maträtten.



Pizza då?

Nej. Nej och åter nej. Jag avskyr multikulti-mat. Fy f*n!



Till sist; Om du fick önska dig en sak, vad vore det då?

Längre penis. Gärna 14 centimeter lång.

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2008 20:38

Attention on deck! Admiral present!



Detta är Amiral Kezmut from Pollux 9. Dear readers, I come in peace. It is not in me to wage war or to fuel animosity.



Det är dags att sätta press på USA:s government. Dessa monster håller artfränder till mig i fångenskap at Groom Lake. These inter-galactic pioneers have been held prisoners since their crasch in the 50's, and it's about time that they're set free.



Vill Ni hjälpa till att create rättvisa ska Ni kontakta mig. I have to fund my way to the States, but since I'm not gainfully employed this has proven to be a hard task. Donations are greatfully accepted.



Jag kommer att extract my kith and kin at the military base and take their remains back home to my home-planet.



Takk so micket/Amiral Kezmut

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2008 19:03

Jag skriver dessa radet med tungt hjärta. Personer jag bannat har hittat tillbaka till sidan, utan att jag har kunnat stoppa dem. Väl inne, skriver de det ena knasiga inlägget efter det andra.



Speciellt porr tycks ligga dessa individer varmt om hjärtat. Porr och snusk. Nä, tvi vale. Meningen med Käftsmällen var att vara oberoende sanningssägare. Inte porr-kolportörer. Vi värvade några tunga namn, bland dem märks Nils-Erik, Herr X och Helmut Bergmeister och framtiden syntes ljus, men av våra förhoppningar blev intet.



Jag har inget emot Norrköpingsbor, de är väl som alla andra. Däremot stör jag mig på norrköpingsfalangen här på sidan. Det enda de bloggar om är porr och fylla...porr och fylla och p...ja, ni fattar.



Jag kommer nu att ta en time out från sidan. Jag kommer självklart att titta in då och då, men skriver, det nedlåter jag mig inte till.



På återhörande Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2008 18:19

Att SÄPO avlyssnar politiska extremister är inget nytt, däremot är det en lögn att det krävs misstanke om brott för att få avlyssna. SÄPO avlyssnar nationella och kommunister rakt av, även om ingen misstanke om brott finns.



Nu svamlas det om "tre nya brott", vilka kan föranleda avlyssning. Vilket trams! SÄPO står över alla lagar. Allt annat är bara ett spel för galleriet. Svensken är efter britten den mest avlyssnade i hela EU. DET är skrämmande.

Av Fester Bestertester - 22 oktober 2008 17:36

Jag har träffat en häftig kille me tatueringar. Vi har legat me varann regelbundet och han är skön. En kväll sa han till mej att han gillade watersport, golden shower, ja kissex alltså. Jag var inte fördömmande utan frågade honom om hans böjelse.



Att kissa en kvinna i ansiktet och munnen ska tydligen ses som en kärleksförklaring från hans sida. Han frågade om ja ville prova o jag var inte sen att nappa. Jag gillar ju lite udda sex, med smisk på rumpan o så. Ja, ni vet...



Jag satte mej naken i badkaret och han ställde sig med lemmen i högsta hugg. Snart kände jag hans varma urin värma min byst och strax därpå i ansiktet. Jag öppnade munnen och drack hans guld. Det var inte otäckt alls, snarare tvärtom.



Han kissade i säkert över en minut, innan det tog slut. Jag var hänförd och visste inte till mej av lycka. Jag fick honom till att dricka vatten i mängder, för att fylla på urinblåsan. Det gick väl sådär, men lite mer kiss lyckades han producera.



Där ser ni, alla ni som tycker att kärlekslivet har gått i stå. Testa kiss sex. You'll like it.

Av Fester Bestertester - 21 oktober 2008 22:04

Se detta som ett plåster på såren för allt tjafs på bloggen den senaste tiden. Vi kommer nu bjuda er på 6.15 minuters nostalgi från vårt underbara 80-tal. Herr X kommer gråtandes minnas sin sorglösa tid i "Korven".


Kolla in detta!


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards