Alla inlägg under oktober 2008

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2008 23:52

The Evil Empire, även känt som USA, har tagit bort Nordkorea från sin svarta lista, där länder som stöder terrorism finns.



Nordkorea är ett stolt, vänligt och proggresivt land och de hotar på intet sätt demonen USA.



Stollarna från Nordamerika hänger upp sig på det faktum att Nordkorea sörjer för sin egen energiförsörjning medelst atomkraft. Dock har inte Nordkorea några planer på att skaffa kärnvapen.



Ned med USA. Länge leve mönsterrepubliken Nordkorea.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2008 23:09

Jag tar första steget och begraver härmed stridsyxan för den här gången. Vi är alla ufo-fanatiker och ska inte bråka sinsemellan. Visst, jag kan reta mig på kondomartiklar och inlägg om supande, men jag låter saken bero.



Vi på Käftsmällen tillhör de upplystas skara och måste stå ovan småbråk och petitesser som politisk åskådning. Vi är alla ufo-troende.



Klatu verada Niktu

Av Fester Bestertester - 10 oktober 2008 23:01

Fan vad jag hatar nazister. Dom är oineligenta mentala kalhyggen. Dom bara hatar hatar hatar. Patetiskt. Alla ska vara blånda och blåögda. Har man annan färg på ögon eller hår skickas man till gaskamrarna. Glöm inte vad Hitler gjorde. Han gasade judar och andra. 12 miljoner mördades i Auchwitz.



Vad har Sverige att komma med? Inte mycket. Träskor och löjlig dans runt majstången. Det är allt. Ja ock så äcklig mat som blodpudding, leverstuvning och kåldolmar. Tacka vet jag sydländsk mat. Pizza, kebab och falafel.



Svarta män är mycket vackrare o muskulösa än fjompiga svenska män. Och så har dom stora organ också. Dom har ett eldigt temprament och är ärliga ock uppriktiga.



Ned med svensk skit kultur. Leve mångkulturen. Dissa svennar ock Göran Persson. Tacka vet jag Nelson mandela.

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2008 21:33

Tjena. Är jättefull. Fick tillbaka en hundring jag lånat ut och köpte mej åtta starkbärs. Har också en slurk Jägermeister, så kvällen är räddad.



På lördag syns vi på Pub Wasa, då Hasse ska hitta en ny tjej. Jag tar bestämt avstånd från Sirppas smutskastning av honom. Vi två är tajta. Hon är inte värdig honom.



Nä, fy fan. Nu måste jag krypa till kojs. Vi hörs på lördag.

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2008 20:26

Jag har kärat ned mig i Jodie Foster. Jag glor på filmer där hon är med, typ "Anna och kungen", "När lammen tystnar" och (naturligtvis) "Taxi driver".



Jag har haft en affär med denna gudinna, men hon dumpade mig och blev lesbisk. Okej, Jodie. Big misstake! Jag tänker åka över till The US of A och köpa mig en av de där kändiskartorna, där det finns förtecknat var berömdheter i Los Angeles-området bor. Jag ska nog hitta dig...



Jag ska spinna mitt nät kring dig och tvinga dig att uppskatta min person och närvaro. Du och jag, Jodie. We were ment to be.



Hugs and kisses/Your mr X

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2008 19:50

Kära kvinna, låt mig vila mot din yppiga barm. Låt mig stillsamt vaggas till ro intill dina bröst. Det är dem som skänker mig tröst.



Din kropp är ett tempel, ett tempel av kött och blod. Du kan ge mig tillträde till den innersta kammaren i detta tempel. Vaginan.



Låt mig drunkna i dina stålblå ögon, låt mig få kyssa din längtande mun. Låt oss utbyta kroppsvätskor med varandra.



Du kvinna är skapelsens krona. I dig jag vill så ett frö...

Av Fester Bestertester - 9 oktober 2008 19:22

Som en bomb slog nyheten ned. Hasse och Sirppa går skiljda vägar. Detta har varit på gång en tid och nu är det alltså ett faktum. Mycket tråkigt, tycker vi på Käftsmällen.



"Jag orkar inte med hans supande" säger Sirppa.

"Hennes gropiga lår äcklar mig" kontrar Hasse.

"Han slog mig på truten" vet Sirppa att berätta.

"Hon har bedragit mig med Bosse Rulltårta" ryter Hasse.



Jaha. Nu har vi ytterliggare en ungkarl här på sidan. Ryktet går att alla dem alla ska till Pub Wasa och ragga i helgen. Det är precis vad stackars Hasse behöver. En nätt och medgörlig ung kvinna.

Av Fester Bestertester - 8 oktober 2008 21:54

Tjenis penis! Fan, ni har kåndåmerna gått upp i pris igen. IGEN!!! Jävla regering. Jävla sossar! Hatar statsministern , Göran el va fan han heter. Sosse bög! Jag älskar att älska. Bli tagen bakifrån av en stål hård lem och känna sprutet inom bords.



Favorit kådisen är så klart Näcken. Läckert svart som en neger balle och lagom stor. Häst kukar gör bara ont. Näcken är 18, 5 sentimeter lång o 53 mm bred. Aldeles lagåm om du frågar mej.



Att köpa ett tio pack är en dyr historia. Det kostar 65 spännn. Då gäller det att njuta om man vill ha valluta för pängarna. Jävla skit samhälle att klå oss på pengar. Ett knull är en mänsklig rettighet o således borde kådisar vara gratis. Men inte i Sverige inte. Fy tusan så gnidet.



Jag ska ta mej f*n starta en egen kåndåm fabrik o sälja dom till skälvkostnads pris. Just det.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards