Alla inlägg under november 2008

Av Fester Bestertester - 11 november 2008 17:22

RADERAT

Av Fester Bestertester - 11 november 2008 15:48

Jag vägrar ha kondom på mig när jag har könsumgänge. Det tar bort för mycket av den rätta känslan. Får jag inte komma till utan kondom så skiter jag hellre i det.



Jag har mitt eget lilla knep för att förhindra könssjukdomar, ett knep som funkar ypperligt och har hitills gett mig ett 100-procentigt skydd. Innan jag penetrerar kvinnan drar jag i mig ca en liter vatten. Det låter simpelt och är det också.



Efter ejakulationen och samlagets slut, uppsöker jag toaletten, då jag är kissnödig efter vattenbälgandet. Jag urinerar och evetuella bakterier som krupit in i mitt urinrör, sköljs ut med pisset. Detta är en bra metod som alla borde testa.



För att vara riktigt säker från att göra sig olycklig, rekommenderar jag alla kvinnor att ta p-piller, så att man undviker oönskad graviditet. Jag vill ha sex, inte en osnuten unge. Jag är och förblir fri.



Ronny

Av Fester Bestertester - 10 november 2008 17:04

Kvinnor bör vara rakade i underlivet. Tolererar inte minsta fjun. Äckligt! Varje dag bör de ta ett varv med rakhyveln, detta för att göra sitt kön mer aptitligt.



Vidare bör de undvika underkläder i möjligaste mån (såvida de inte har hängpattar), alternativt bära string-trosor. Detta plagg eggar mig till tusen...



Tänk på godsakerna som döljs därunder, åtskilt från mig endast genom ett tunnt bomullslager. Mmm... Fram för stringtrosan, ner med stora kärringunderbyxor. Urrrk!

Av Fester Bestertester - 10 november 2008 15:47

Nu är det officiellt. Jag ska bli pappa! Hurra för mig. Blir det en pojk ska han heta Nikodemus och blir det en flicka (hoppas inte) ska hon heta Sol-Britt.

Äntligen har min hustru blivit gravid. Inte en dag för tidigt.



Arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 9 november 2008 21:25

Det är Ronny bakom tangenterna. Fan, vilken topphelg. Vi söp hemma hos Bosse Rulltårta, så vi kände oss osårbara, sedan drog vi till Wasa o beställde in ett helrör vodka. Den gick snart åt.



Sedan blev det Leons och en tunnbrödsrulle. Fin avslutning på en toppen kväll. Nu sitter jag hemma o tar en grogg i min ensamhet. Jag är FULL!

Av Fester Bestertester - 9 november 2008 02:07

God kväll, kära läsare. Jag är nu utskriven från psykiatrin och är hemma och rår om mig själv. Satt tre veckor inlåst på PIVA (psykiatriska intensivvårdsavdelningen) och ett par nätter på avdelning 24, innan läkarna tog sitt förnuft till fånga och skrev ut mig.



Jag hade problem med kommenderande röster, som ville få mig att begå våldshandlingar, och allmänt psykotiskt beteende. Det är säkerhetspolisen som ligger bakom min inbillade sjukdom, vilket vården är väl medveten om. De vill sy in mig till varje pris.



Nu är jag dock fri och kommer att fortsätta blogga mot staten, mot polisen och mot MAKTEN! Jag låter mig inte knäckas. Jag fortsätter exponera och kritisera. Mig tystar ingen!

Av Fester Bestertester - 5 november 2008 20:18

This is Calum Stewart from "Northern Britain" signing on again. I plan to come to Sweden this december, to visit all of my mates in Sweden, and attend their UFO-meeting. It should be a blast.



I'm not coming emptyhanded, either. I'll bring the mysterious staff from Montrose Basin, an object sent to us here on earth, from a galaxy far, far away (pun intended).



Just for a laugh I'm posting a picture of lovely Gorbals, where I currently reside. As we say: "Ahm-fi-Gorbals..."



See ya!

Av Fester Bestertester - 5 november 2008 19:00

Dagar kommer, dagar går

Tog ett foto på ufo igår



Kanske säger du "Gu så dant"

Men detta är sant



Klick, klick

Så fotar du på ett kick



Gillar små gröna män

Abduct me kan ni göra sen



Skrivet av H Bergmeister

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21
22
23
24
25 26 27 28 29 30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards