Alla inlägg under december 2008

Av Fester Bestertester - 3 december 2008 21:20

Här är en bild....

Av Fester Bestertester - 3 december 2008 21:11

"Um phfisch yo yo yo. Rata touie, ah hah ha. Ra...ra...rapping. Lets rap your socks off. A ha-ha-ha!



Fuck you, motherfucker. Fuck this & fuck that. Fuck all of you fuckers...Word..!



U can't touch me, I've got my brothers watching my back. Uh, uh, uuuh..!

Av Fester Bestertester - 3 december 2008 19:27

Då var deltagarantalet spikat. Det blir som vanligt ca 30 personer som kommer att avnjuta ett intergalaktiskt julbord i UFO-Motalas regi.



Tal kommer att hållas av Sune, Hasse, Herr X och en del andra gamla UFO-rävar. Sedan har vi ju en långväga gäst. Hans namn är Calum Stewart, från Montrose i Skottland och han är full med info och berättelser.



Sune och Nils-Eriks docksöta thailändskor kommer att sköta marktjänsten. De kommer att mycket lättklädda servera mat och sprit till alla oss andra. Det blir en syn för gudar, det...



Lita på ett fett reportage nästa helg.



Med Vänlig Hälsning Fester B.

Av Fester Bestertester - 3 december 2008 19:08

Eländiga, vita jävla svennar! Må ni gå under i en flodvåg av hat och blod. Sverige? Vad fan är det? Endast ett kefft namn på en bit jord i norra Europa.



I Sverige råder numer mångkultur, dv s att det icke finns något som heter svenskt, afrikanskt eller Jugoslaviskt. Vidare bör man titta närmare på hur folk ynglar av sig och med vem.



En "svart" man och en "svart" kvinna bör alltså inte skaffa barn med varandra, då man endast förlänger afrikanska traditioner och seder. Nej, de bör gå över rasgränserna och välja en vit eller gul partner.



Jag dissar öppet blekansikten. Vad fan har Sverige någonsin lyckats med? Inget. Inget alls. Fy fan vad sne' jag blir att jag föddes i skitlandet och rasisternas högborg Sverje.

Av Fester Bestertester - 3 december 2008 18:38

Nu håller grannarna på igen och bultar i väggarna, för att få mig ur gängorna. Det låter: Tapp, tappidy, tapp. Boink-oink. Dunder o brak...



Jag hör även hur de borrar. De gör hål i väggen och skickar in mikrofoner och annan toppmodern utrustning. Jag är under maktens kontroll 24/7. Grrr..!

Av Fester Bestertester - 2 december 2008 18:38

Charles Milles Manson, född 1934, försmäktar bakom solida fängelsemurar. Detta utan att ha begått något brott. Herr Manson är ett offer för den så omhuldade rättvisan. Släpp honom fri och det idag.



"Kommando Set Manson free"

Av Fester Bestertester - 2 december 2008 18:07

Här är den senaste artefakten, en s k spekulum. Redskapet används främst till att dra isär kvinnans kön och underlätta artificiell insemination, men för vissa av oss, så är det också symbolen för skön sex. Lita på att denna artefakt kommer att dyka upp på julfesten.

Av Fester Bestertester - 2 december 2008 17:45

Ärade Muammar Khadaffi. Må du leva för evigt, om så bara i våra hjärtan. Ditt land är en mönsterrepublik, där farliga oppositionella och annat subversivt pack gör vad de kan. Dock är deras kamp fruktlös, då Pappa Muammar slår hårt mot landsförädiska handlingar och tendenser.



När det kommer till försvaret av fäderneslandet backar Ni inte. Tvärtom; "Ran an den Feind", som man säger på tyska. Vi ska krossa fienden. Det spelar ingen roll vem som hugger oss i ryggen. Vårt svar ska bli politisk och militär fanatism. Ingnen, ingen...sätter sig på Libyen. Denna juvel i Afrika.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13 14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards