Alla inlägg under januari 2009

Av Fester Bestertester - 23 januari 2009 15:00

Howdy! Ronny i skrivartagen.



Jag ska snart till Harry's. Väl där möter jag upp med två polare och vi ska supa, supa, supa.



Ikväll kommer att bli en toppenkväll, speciellt som en av polarna är X, vilken återhämtar sig från en psykos. Jag ser fram emot skönt skvaller och goda öl.



Ha det bra, alla läsare.

Av Fester Bestertester - 22 januari 2009 19:46

Har djävulusiskt ont i ena foten och speciellt i några tår. Jag tvingas hasa fram från punkt a till b (systembolaget och hemmet). Blir det inte bättre sjukskriver jag mig nästa vecka.



En teori jag har är att jag blir sövd av utomjordingar och uppstrålad på deras stjärnkryssare, där jag fått ett implantat i min extremitet. Dock klantigt utförd. Detta vet jag då jag bevisligen haft en sändare inopererad i min handflata och var tvungen att leta efter ärrvävnad för att bevisa dess existens.



Att utomjordingarna på nytt fokuserar på mig har otvivelaktigt att göra med president Obama. De och CIA har mig högt upp på dagordningen.

Av Fester Bestertester - 20 januari 2009 18:55

Jag har god koll på poliserna i min stad. Det är ett intresse som jag brinner för. Idag såg jag herr NN, en välkänd profil i vimlet. Med sig hade han en aspirant, på vilkens namnskylt det stod Svensson.



Efter att ha sett honom så undrar jag hur det står till med återväxten i vår hatade/älskade poliskår. Killen såg ju strykrädd ut.



ACAB, kill the bill. Vad ska konstapel Svensson göra om det blir bråk? Kasta sin napp på gärningsmännen? Fan trot.

Av Fester Bestertester - 20 januari 2009 18:47

Tjena, Hasse här. På lördag ska jag till Älvsjö i södra Tokholm. det är den årliga MC-mässan som går av stapeln, denna gång i huvudstaden.



Vi åker buss dit och jag ska ha med mig ett kvarter Jäger.Då är man lite på pickalurven, så där härligt full som man kan bli.



Vi gör oxå ett avbrott och går till en pizzeria i centrumet, ett hak som har fullständiga rättigheter. Jo då, visst kan man bli full även på en sådan här resa. Jag ska SUPA och bara njuta av tillvaron.

Av Fester Bestertester - 18 januari 2009 17:43

Hej. X här. Jag mår pyton, det är något med skallen som inte står rätt till. Därför har jag slutat med Clozapinet, då den skitmedicinen bara gör mig sjukare.



Jag sjunker, sjunker, sjunker. Jag kippar efter luft, men till no avail. Seems like I'm drowning. Snälla, hjälp mig!



Satans sjukdom, satans osynkade hjärna. Mig ska du inte få!

Av Fester Bestertester - 15 januari 2009 18:47

Jag vill ha en japansk flickvän. En kvinna med hasselnötsögon och smärt figur. Hon kommer att dyrkas av mig. Hennes vilja blir min lag. En kvinna att älska...



Hur bär man sig åt för att få kontakt med tänkbara kandidater? Annonsera på japanska datingsidor, kanske. Men var hittar man dem?



Shinaya Watabasi har jag döpt mitt mentala runkobjekt till. Hon är 30 år och kommer ifrån Tokyo. Tänk om denna favvo-dröm slår in. Hai kurisumasi!

Av Fester Bestertester - 15 januari 2009 18:23

Hej. Jag har beställt massage av en kunnig person, då jag är lite stel i kroppen. Han sa åt mej att jag måste vara naken under massagen, annars blir inte resultatet optimalt.



Sen finns även risken att han trasslar in sig i bh:n om jag har den på, plus att trosorna hämmar blodgenomströmningen i stjärten. Det känns väl sådär att lägga sej naken på en brits och bli vidrörd av hans händer på hela kroppen.



Är det jag som är nojjig, eller bör jag släppa mina betänkligheter. Han kanske inte alls är intresserad av min mutta, fast jag har mina tvivel.

Av Fester Bestertester - 11 januari 2009 18:41

Fy fan, vilket dålit brännvin jag fått tag i. Det luktar as o smakar apa. Satans finkel! Detta betalade jag 400 spänn för. Varje grogg är en plåga och varje snaps ett kräkmedel. Dock måste ju skiten gå åt, så jag får se till att plåga mej lite extra. Hoppas dunken tar slut så fort som möjligt.



Hasse

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards