Alla inlägg under april 2009

Av Fester Bestertester - 5 april 2009 14:26

Nu är det 24 timmar sedan jag sist rökte. Ett personligt rekord. Dock börjar jag känna mig svårt abstinent.



Vad händer om jag begår ett våldsbrott? Kan jag skylla på avsaknad av nikotin? Jag tror det.



Håll tummarna för mig att detta ska gå bra.

Av Fester Bestertester - 3 april 2009 17:56

Under en längre period trodde Herr X att han vår svårt psykiskt störd. Sedan fann han denna sajt och kände sig genast betydligt friskare.

Av Fester Bestertester - 3 april 2009 16:46

Någon sjuk individ stoppar in glas i kyckling. Denne gärningsman är ett sjukt kräk och borde tvångsmatas med glasskärvor och sedan steglas. Inte mer än rätt.



Sverige har sin beskärda del galningar och en del triggas av sådana här händelser. De vill också vara med och leka och kör in glasbitar i alla möjliga livsmedel. Idioti smittar bevisligen.



Jag önskar att jag stöter på en av dessa dårar. Då ska jag se till att de får en mouthful glas att snaska på. Förbaskade vettvillingar!

Av Fester Bestertester - 2 april 2009 21:25

En kioskägare knivhöggs på torsdagskvällen i paradiset Hageby. Han uppges vara allvarligt skadad.



Detta är oerhört. Hur kan något sådant hända i det av sossarna skapade ghettot Hagey. En stadsdel fylld av mönstermedborgare. Nu blir jag både förvirrad och perplex. Hur kunde det ske.



Kanske om man slängde ut de rasistiska svennarna så blir saker och ting bättre. Som det är nu blöder mitt hjärta för Hageby och lillebror Navestad.

Av Fester Bestertester - 2 april 2009 21:13

Asså, ja va på efter fäst hos en gammal gubbe i 40-årsåldern. Han var väl schysst o gav mäj komplimanger å så. Då såg ja den. I hans skivsamling fanns nån som hette Ludgo Pelle. Jag bara *garvade*. Vilken skit.



Jag lyssnar på trance o house, modern musik, me andra ord. Varför blir musiksmaken så mossig bara för att man blir gammal?



Gubben ville massera mäj, men ja sa nej o gick därifrån. Låt honom sitta där i sina ned bajsade kalsonger o lyssna på skiten. Inget för mäj.

Av Fester Bestertester - 1 april 2009 20:14

Redaktionen låter härmed meddela att man kommer att låta sidan ligga på sparlåga, då vi fångats av spelet Resident Evil 5. Detta spel upptar så mycket tid att skrivandet på bloggen stannat av. Bara så ni vet...

Av Fester Bestertester - 1 april 2009 19:45

Här är en bild på vår nya integrationsminister. Kan man ha en finansminister med hästsvans och örhänge kan man ha en multikulti-minister med läderhatt.



Ur vägen för Elaka Politikern. Här kommer han...

Av Fester Bestertester - 1 april 2009 18:20

Ett helt nytt virus sprids nu med rasande hastighet. Det färdas genom nätkablar och drabbar din TV:apparat. Det ger sig tillkänna genom att stänga av TV:n under upplösningen av fredagsdeckaren, eller att den kopplar om sig själv när du kollar på Let's dance.



Enda chansen att undvika detta förrädiska virus är att köpa ett USB-minne med scartkontakt-utgång. Håll full koll på ditt TV-tittande, köp USB-minne genast. Bl a Clas Ohlson saluför dem. Gå genast dit och fråga efter detta specialvapen, skräddarsytt att motstå det värsta viruset hitills.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18 19
20
21 22 23 24 25 26
27 28 29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards