Alla inlägg under maj 2009

Av Fester Bestertester - 5 maj 2009 18:10

I idyllen Hageby rånades två väktare under dagen av beväpnade gärningsmän. Det är dock inte troligt att de fick med sig något byte.



Hageby har gått från att vara en idyll till att bli ett betong-ghetto med hög arbetslöshet, bränder och allmän förstörelse och sist men inte minst diskriminering av nysvenskar.



Hoppet tycks vara ute för denna sjaviga statsdel from hell. Tyvärr...

Av Fester Bestertester - 5 maj 2009 17:59

En ung kvinna från Jabila i Iran är dömd till döden för ett sexbrott. Hon ska stenas till döds vilken dag som helst.



Hennes brott? Mord, bankrån eller kanske spioneri? Icke! Hon döms för att ha låtit sig våldtas. Det manliga offret beskrev för rätten hur hon klätt av honom med blicken och gjort pussgrimarscher med sina syndigt plutiga läppar.



Den stackars mannen nödgades då slita av henne slöjan, dra in henne i en gränd och där fullborda våldtäkten, vilken hon provocerat fram. Kvinnans familj ska också betala skadestånd i form av två getter till mannen.



Vi önskar kvinnan en snabb död och hoppas Allah är hennes själ nådig...

Av Fester Bestertester - 4 maj 2009 18:41

Käftsmällen har fått en sponsor. Det innebär att vi kan ha en skribent anställd på heltid. Detta kommer att revolutionera sidan. Ja-ja-mensan!



Det rör sig om en förmögen man som kommer att skänka ett högt belopp, bara vi gör honom en liten gentjänst. Det rör sig om en mindre transaktion, från mitt konto till hans. Pengarna går till vår välgörares advokat och så snart han får stålarna (2000 Us dollars), skickar han över vår belöning.



Som heltidsanställd skribent har vi tänkt oss Hasse, då han ändå bara går och dräller därhemma. Vad sa ni nu då? Käftsmällens framtid ser verkligen ljus ut.

Av Fester Bestertester - 4 maj 2009 18:29

Hej, kära läsare. Det var Sune här. Jag var på bjudning hos min gamle vän Sixten i helgen. Det hela var mycket trevligt. Det var jag, min fru Phain och Sixten. Han är sedan länge änkeman och har med avund och beundran sett hur jag piffat upp mitt liv med en liten thailändska.



Sixten är mycket vital, sina 72 år till trots. Pigg och nyter som en femtioåring. Han har även en rejäl slant på banken, pengar som han skulle kunna använda för att beställa hem en kuvad och finlemmad liten fru.



Efter att han varit på punschen både tre och fyra gånger proklamerade han stolt att han bestämt göra slag i saken. Sixten kommer att bli med en thailändska! Grattis, gamle vän!



Det är alltid roligt när man som jag kan inspirera till något gott, dv s ett giftermål mellan en strävsam senior och en eldig liten tjej...

Av Fester Bestertester - 3 maj 2009 15:39

I morgon förevisas Kezmut´s penis, eller rättare sagt en avgjutning av densamma, på Kråkstigen 4. Dagens värd är Sister Ethel, med back-up från Hervor och Anna-Fia.



Det kommer att bli häftigt, sanna mina ord. Se till att anmäla dig snarast, då platserna är begränsade...

Av Fester Bestertester - 2 maj 2009 12:00

Idag ska vi gå till Peking house och äta buffé. Det blir sparsamt med dricka, då vi är där för att svulla. Däremot efter maten, då jävlar...



Vi ska kryssa mellan pubarna och hälla i oss öl och och en och annan whisky. Räknar med att vara skönt full om ett par timmar. Vi ses i vimlet..!

Av Fester Bestertester - 2 maj 2009 11:42

I största hemlighet anordnade Finspångs Intergalaktiska Råd en motdemonstration under stadens 1:a maj-firande.


Då sossarna paraderade förbi Hervors balkong stämde deltagarna högljutt upp i tillrop såsom:

"DÖD ÅT PALME!"

"PALME GÅR HAND I HAND MED SOVJETKOMMUNISMEN!"

"KJELL-OLOF FELDT RUINERAR STADSKASSAN!"

"PINOCHET VISAR VÄGEN!"
"LEVE FRANCO!"


Motdemonstrationen avlöpte väl och många nyfikna blickar riktades mot Hervors balkong. Allt hade varit underbart om inte någon lustigkurre roade sig med att ringa psykakuten vilket ledde till att både polis och läkare kom till platsen. De tappra deltagarna fick därmed spendera natten på Vrinnevisjukhuset avd. 27. Något som tyvärr blivit en vana under de senaste årens hårdnande politiska klimat.

Elaka tungor påstår att föremål såsom en öppnad burk makrill i tomatsås och en blomkruka har kastats ned mot de röda. Detta är givetvisen lögn!


Av Fester Bestertester - 1 maj 2009 10:38

Ska ut och kolla på debilerna i sosseledband. Ska få mig ett gott skratt när dessa marxister går förbi i glesa led. "Kill a commie for mommie".



Jävla dårar. Först förstör de vårt land, sedan har de mage att paradera och blåsa upp sig som nationens räddare. Well...I hate commie scum!!!



Avgå Mona Sahliv, avgå och lägg ned ditt skitparti. Du har inte i min stad att göra, din pseudokommunist...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards