Alla inlägg under juni 2009

Av Fester Bestertester - 23 juni 2009 00:48

Denna vackra sång tillägnas Sveriges alla muslimer!

Av Fester Bestertester - 21 juni 2009 17:58

Här är hans egna ord:



Jag sjöng, sjöng, sjöng. Jag sjöng marsianernas lov, en finstämd sång på rymdspråk. Jag sjöng med understöd av buken. Tonerna klingade i min lägenhet och uppenbarligen längre än så. För helt plötsligt ringer det på dörren, trots att klockan är ett på natten.



Där står två vresiga poliser med dragna vapen. Tydligen har grannarna klagat. Jag förklarade för dem att jag upplever en närkontakt med utomjordingar, men de vägrar lyssna. Istället åker handbojorna fram och jag kastas in i polisbilen. Jag anade vart de skulle föra mig och jag fick rätt.



Bilen bromsade in med en tvärnit utanför PIVA. Nu var jag alltså tillbaka igen. Sablar! De släpade mig uppför trappen och väl inne på avdelningen blev det en spruta Ciscordinol Acutard i ändalykten och bältesläggning hela natten. Jag hetsade inte upp mig, då jag varit med om detta förfarande många gånger förut. istället fortsatte jag att sjunga så länge jag kunde hålla mig vaken.



De höll mig inspärrad i åtta dagar, bland psykotiska och farliga medpatienter. Åtta dagar utan förklaring. Så i onsdags blev jag inkallad till läkaren. Jag slätade då över min närkontakt med marsvarelserna och det gjorde susen. Jag blev frisläppt. Ah, ljuva frihet.



I fortsättningen får man kanske nöja sig med att ha telepatisk kontakt med utomjordingarna och skippa sången. I alla fall om man vill slippa PIVA.

Av Fester Bestertester - 21 juni 2009 17:19

Har supit hårt sedan i torsdags. Ett helrör om dagen, i runda slängar. Enda fördelen med att hålla igång är att man aldrig blir fyllsjuk, man är konstant berusad.



Det har gått så långt att jag faktiskt tycker det ska bli skönt att börja jobba och det är inte likt mig. En sak är dock säker. Den 26:e (på fredag) drar jag igång igen. Då ska det supas.

Av Fester Bestertester - 19 juni 2009 17:13

Här sitter man nu, denna junikväll. Var fan är alla? Dåligt med besökare på hemsidan, minst sagt. Det var likadant på stan. Affärerna hade stängt och det var lite folk ute på gatorna. Var är alla? Varför har affärerna stängt? Har jag missat något..?

Av Fester Bestertester - 17 juni 2009 20:54

Denna sång tillägnas Sveriges otaliga flickscouter!


Av Fester Bestertester - 16 juni 2009 20:32

I morgon är det 61 år sedan vår idol den Store Eddie Meduza föddes. Han var ett musikaliskt geni med mängder av skivor och kasettband på sitt samvete.

Eftersom jag är lite full orkar jag inte skriva nåt mer om Honom, kanske någon annan kan hjälpa mig.



Till sist: Vila i frid, käre Errol!!!

Av Fester Bestertester - 16 juni 2009 19:59

No, we're not dead, and no, we haven't lost the fight, since it's still going on...

Join us to make the dream of The Confederate States of America come true once again. Death to the carpetbaggers and death to pinko scum. Long live the spirit of Nathan Bedford Forrest.

Av Fester Bestertester - 16 juni 2009 19:37

Hej svejs, alla sköna. Jag, Anna-Fia, åker till Stockholm på lördag. Jag ska till min kompis Therese i Bandhagen. Vi ska dricka alko läsk å vin, sedan går vi ned till den lokala pizzerian. Theres säger att deras pizzor är skit goda. Sedan ska en av de som jobbar där vara dö snygg.



Sedan tar vi tricken in till city. Vi ska gå på krogen. Kanske hittar man nåt läckert där att ta med hem...*Drömmer*.



Fan, jag är sugen på att flytta dit. Är ju arbetslös och här i E-tuna är jobben få och svåra att få tag på. Skulle kunna tänka mig att dansa på nattklubbar, endast iförd string. Då får man bra pröjs, har jag hört. Har ju snygga bröst, om jag får säga det själv. Svennarna kommer att dregla över mig och ge mig rikligt med dricks.



Nehej, tjära vänner. Nu ska jag ta en alko läsk och drömma mej bort en stund. Ha det bäst/Anna-Fia

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards