Alla inlägg under juni 2009

Av Fester Bestertester - 10 juni 2009 18:21

Köpte ett kvarter Explorer i förmiddags och gick med den i näven till Hörsalsparken, "stamlokus" för stadens törstiga. Hann ta ett par huttingar innan snuten helt plötsligt dök upp.



Ut kliver en spoling på kanske 25 år och en folkilsken (skulle det visa sig) kärring i medelåldern. De gick raka spåret mot mig, fick syn på flarran och ryckte den ur mitt grepp.



Med darrande underläpp tvingades jag åse hur min dryckjom häldes ut och bildade en stor fläck på marken. "Det här är inte ditt vardagsrum" sa spolingen till mig, i ett försök att låta myndig.



Där stod jag nu 115 kronor fattigare och med en osläckt törst. Vad göra? Jo, köpa en flaska till. Det ni, snutsvin.

Av Fester Bestertester - 9 juni 2009 19:26

Var till den lokala pizzerian förut. Hade bestämt mig för att äta snabbmat, vilket är på högsta modet. Väl inne möttes jag av en stor skylt med olika pizzor på, men min blick fastnade på något annat.



Jag minns inte vad det kallades, men jag beställde in en nummer femton och efter ca 10 minuter stod jag med den i handen. En avlång tingest inlindad i aluminiumfolie Jag tog ett par rejäla tuggor och döm om min förvåning när den visade sig vara delikat.



Detta ska jag testa fler gånger. Denna "ihoprullade pizza" kommer jag att köpa igen, var så säkra.

Av Fester Bestertester - 9 juni 2009 18:16

Författat av Syster Birgitta i Finspångs Intergalaktiska Råd.



Det har blivit dags för mig att ta ett steg till i min upplysning. Ta klivet in bland gudarna. Jag tillkännager härmed att jag ingått ett avelssamarbete med utomjordingar.



Jag tar emot deras säd och föder ett välskapt barn, hälften mänskligt, hälften utomjordiskt. Då är min lycka gjord. Detta barn kommer att bli det första i sitt slag, men kommer att följas av flera andra, liksom mitt barn lite visare och lite godare än vanliga homo sapiens.



Arbetet med det intergalaktiska Rådet kommer inte att stanna av. Nej, vi kör som vanligt.


Hälsningar Syster Birgitta

Av Fester Bestertester - 8 juni 2009 19:46

Illasinnade rykten florerar friskt just nu och jag väljer att stämma i bäcken...



Ja, jag var på Wasa i söndags och ja, jag var full. Så långt är ryktesspridarna och jag överens. Men dessa stollar påstår att jag uppträdde stökigt och urinerade på dansgolvet. De påstår även att jag blev lagd i fyllecell. Nå, så vad är sanningen då? Jo, jag slog ut en drink över mina byxor, det var därför de var blöta och när jag lämnade haket kom det förvisso en polisbil. Dock gick jag in i den frivilligt, eftersom jag jobbar för regeringen.



Kasta inte skit på mig, era slapptaskar! Jag jobbat för REGERINGEN!!!

Av Fester Bestertester - 8 juni 2009 16:11

Fy fan för Svärje. Så dåligt att förlora mot danskjävlarna på hemmaplan. Underbetyg går till Szlahtan Ibracovic och Henry Larsson. Fy fan, vad dåliga ni var. På grund av er missar vi nu VM:et i Sydafrika. Kanske lika bra det, förresten, då det skitlandet är farligt att vistas i. Nä, nu är jag sur och tvär...;(

Av Fester Bestertester - 7 juni 2009 22:00

Sitter och sörplar Glennfidich. Fy fan, va' gött jag mår... Sket i att rösta idag, hatar alla partier lika mycket, alla från Moderaterna till Sverigedemokraterna.



May them all burn in hell...

Av Fester Bestertester - 6 juni 2009 14:45

Jaha, idag ska det firas och viftas med fula blågula trasor. Fy fan. Inte nog med det, Systembolaget hade stängt idag. Tur att man har lite hembränt kvar.



Jag ska då rakt inte fira denna rasistiska dag, nehe du. Jag tänker sitta på kammaren och tjura. Gör det du också.

Av Fester Bestertester - 5 juni 2009 23:34

IFI-Nirrkiping infir itt igit sprik itt invindi intirnt. Dit sikillidi i-sprikit simt in igin viliti.


In IFI-dilir ir vird 25 iri.


Kinitikti Sini fir itt kipi dilir!



Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards