Alla inlägg under juni 2009

Av Fester Bestertester - 5 juni 2009 20:30

Jag har den senaste tiden hamnat i dipsyt med mina socialdemokratiska grannar huruvida det skall vara olagligt att aga sin fru. Jag tar givetvis starkt avstånd från detta vänsterflummiga lagförslag!


Elaka tungor hävdar att Phains skrik ekar över hela kvarteret. Detta är givetvis lögn då Phain ej har tillåtelse att använda sina stämband. Hon nickar och bugar. Bra så. Jag skulle kunna tänka mig att få hennes tunga bortopererad. 


Håller absolut med den som sa: "Klart man ska kunna ge sin fru lite smäll. Annars blir frugan helt vild. "

Det är ett faktum. Utan aga blir frun ouppfostrad. En del kvinnor behöver förvisso knappt någon aga alls, medan andra behöver mer. Och denna aga är därför en kärleksfull aga. Misshandel är något helt annat. Att säga att aga är misshandel är som att säga att sex mellan älskande makar är som kärlekslös hårdpornografi.


MVH

Sune Andersson

UFO-Motala

Av Fester Bestertester - 5 juni 2009 15:59

Sörplar Long John, en billig och eldig whisky. Har dratt i mej snart halva flarran och vill ha mer.



Kommer inte att skriva något mer på bloggen, eftersom jag ej är hemma. Ska hem till en kompis och supa Bellman 6.0 Ni får klara er ändå, kära läsare. Gå gärna tillbaka bland inläggen och botanisera, så botar ni den värsta "Käftsmällsabstinensen". Skål!

EVP

Av Fester Bestertester - 4 juni 2009 20:25

Electronic voice phenomena är ett säkerställt sätt att hålla kontakt med dem döda. Jag, Fester, experimenterar gärna med det när tillfälle ges. Jag har spelat in en fras från en sedan länge avliden släkting vid namn Evert. Han upprepar samma fras om och om igen, nämligen "Ta en öl till, ta en öl till". Man vill ju inte vredga de döda, så jag har tagit fasta på hans gudomliga meddelande. Således tar jag en öl till. RAAAP!

Av Fester Bestertester - 4 juni 2009 19:59

Fyll-Kjelle, städare till yrket, kommer att sanera klubblokalen på Kråkstigen i Motala hela helgen. He's in for a real test of endurance and stamina, cleaning that hell hole up.



Extra viktigt är att han får bort den lokalt ökända "Spyan from hell", ett saftig uppkast från nån magsjuk stackare. Torka upp den och kolla igen nästa dag. Då är den där igen. Löfstad slott har sin blodfläck, vi har vår spya.



Seså, ned med händerna i toalettstolen och dra loss de förstenade bajskorvarna. Vi litar på dig Kjell.

Av Fester Bestertester - 4 juni 2009 19:06

En av våra idoler är Michael Haneke, mannen bakom läbbiga rullar såsom Pianisten och Benny's video. Han vet verkligen hur man ska skrämmas. Hans filmer är nattsvarta och handlar ofta om oförklarligt våld. Sök på nätet och beställ hem en film av honom redan idag. Du kommer inte att bli besviken.



http://www.youtube.com/watch?v=c2U9kcpepoo

Av Fester Bestertester - 4 juni 2009 18:15

Hej, X. Kul att "ha dig här".

Detsamma.



Vad pysslar du med nuförtiden?

Jag är ju "deltidspensionär", så jag har en hel del fritid. Nästan lite mycket ibland. Dock har jag ju mina hobbies, dv s skriva arga brev till diverse myndigheter och studera herrtidningar. Observera att jag läser dem för reportagen, inte bilderna.



Hur mycket medicin tar du egentligen?

9 tabletter varje dag, plus "vid-behovs-medicin". Ganska mycket, med andra ord.



Är du sinnessjuk?

Svar NEJ! Det är myndigheternas fel att jag hamnat inom psykiatrin. De bekämpar mig med alla till buds stående medel.



När var du inlagd senast?
Förra året i september. Ganska länge sedan alltså.



Hur tycker du att Käftsmällen sköts?

Väldigt bra, men det skulle gärna kunna vara fler inlägg.



Som handlar om vadå?

Inte min sak att svara på. Vet hut, unge man.



Okej. Vad har du för planer inför den stundande sommaren?

Nu får det vara sluttramsat. Vi bryter här och nu.



Som du vill, X.

Det kan du hoppa upp och sätta dig på. Adjö!


Av Fester Bestertester - 3 juni 2009 20:30

Var så himla sugen på sprit när jag vaknade i morse. Jag tappade upp en rejäl slurk i min lilla plunta, tog ett rejält smakprov och gick glad i hågen till jobbet.



Väl där gjorde jag täta turer mellan maskinen jag körde och toaletten. Väl inne på muggen blev det en slurk från pluntan. Allteftersom dagen fortskred kände jag mig på bättre och bättre humör.



Dock seglade det upp ett mörkt moln på min himmel när chefen uppenbarade sig. Vad göra? Här står man med rödsprängda ögon och en andedräkt stark nog att knocka en flodhäst.



Jag slängde i mig några starka halstabletter och tog på mig solbrillorna. Chefen kom fram till mig och idioten misstänkte ingenting. Min förklaring till glasögonen var ett hastigt migränanfall och då fick jag beröm för att jag "orkade" arbeta ändå. Sicken fullträff!



Lagom till eftermidagsfikandet var spriten uppdrucken och jag var på prima humör, något inte ens två timmars arbetstid till kunde rucka på.



Detta var en mycket lyckad dag och jag ska göra det till en god vana att alltid ha med mig pluntan.

Av Fester Bestertester - 3 juni 2009 18:51

Ronny är nu hemkommen efter en tid på sjukhus. Där vårdades han för diverse krämpor och åkommor, till exempel förstorat hjärta.



Nu är han alltså hemma igen och han låter hälsa att han är vid gott mod. Bara så att ni vet...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23 24 25
26
27
28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards