Alla inlägg under juli 2009

Av Fester Bestertester - 21 juli 2009 19:00

Snart är det lördagen den 25:e juli nådens år 44 eSMML (efter Sunes Möte Med Lizmut)!

Ett datum vi längtat efter i snart 6 månader. UFO-Norrköping och UFO-Motala ska nämligen gå på pizzeria, närmare bestämt Pizzeria Napoli, en mycket trevlig och mysig italiensk restaurang i centrala Norrköping.

Ett tag funderade vi på att gå på kinakrog istället men priserna är på tok på för höga för oss där! 89 kronor för en biff med champinjoner. Rena rånet.


Vi kommer låta oss väl smaka på lördag. Herr X har redan bokat bord till hela sällskapet.

Vill ni träffa oss i verkligheten kom då till Pizzeria Neptun kl. 18.00 på lördagsafton.


Väl mött


En bild från förra årets restaurangbesök. Chrille, vår yngste medlem, tittar misstänksamt mot fotografen och hans blixt.


Av Fester Bestertester - 20 juli 2009 22:30

Jag avskyr krystade "sporter", likt stavhopp, häck, och gång. Varför gå när man kan springa? Varför hoppa över hinder, när man kan springa runt dem? Lägg ned skiten och det omedelbart.



Vad blir nästa påhitt? 100 meter hoppandes på ett ben? Kanske maratonlöpning medelst passgång...



Nä, fy fan!!! Lägg ned skiten. Gör det nu. Tacka vet jag riktig sport, såsom fotbollstäflingar. Det är något för oss män att engagera oss i.

Av Fester Bestertester - 20 juli 2009 21:21

Dumma lilla Phain, min egen thailändska sköka, har gått upp i vikt. Närmare bestämt åtta kilo. Jag väger henne varje morgon och idag stod vågen på hårresande 70 kilo. Det var inget fläskberg jag gifte mig med och jag kan således inte tolerera hennes viktökning.



Jag har nu satt henne på fruktdiet. Det är allt hon får äta. Att hon är gravid är ingen förmildrande omständighet. Hon ska förbli den smärta slampa jag gifte mig med. Går hon upp mer tänker jag köra ned mina fingrar i hennes hals för att framkalla vomering. Hon är till för att behaga mig och det gör hon inte med sladdrig mage och gropiga lår.



Arg Motalabo

Av Fester Bestertester - 19 juli 2009 20:21

Minns ni mitt fadderbarn Amadadoraj som jag berättade om häromdagen? Idag mottogs jag av meddelandet att han numera är lyckligt gift! Bruden heter Rohinna och kommer från grannbyn!

Efter giftermålet i den lokala negerkyrkan gav sig de lyckliga tu iväg fort som attan hemåt! 

Jag hoppas att det blev en riktigt het bröllopsnatt!


Sune A

Kosmisk välgörare


Av Fester Bestertester - 19 juli 2009 12:31

Hade en mycket trevlig dag hemma hos Bosse på Kaprifolvägen. Han bor i det gröna huset, granne med makarna Pettersson, ni vet.



Jag låste in lilla Phain innan jag gick dit. Bosse gillar inte fruntimmer något vidare, förstår ni. Väl där bjöd han på rulltårta, skorpor och svart kaffe.



Vårt samtal kretsade mest kring UFO:frågor. Hur man bör bete sig om man blir uppstrålad i en utomjordisk farkost och hur man tilltalar dessa aliens. Sir, Herr eller vad.



Efter kaffet blev det punsch. Jag kan villigt erkänna att jag blev lite småberusad, en härlig känsla. Jag stannade några timmar, sedan blev det dags att gå hem för att äta lunch. Det blev thailändska köttbullar och potatis och brunsås. Lilla stolliga Phain är faktiskt riktigt duktig i köket. Allt som allt blev det en mycket lyckad träff hemma hos Bo.

Av Fester Bestertester - 17 juli 2009 20:19

Var på "Himpan" idag. Det är ett bad med ett stort tillhörande grönområde, idylliskt beläget i Norrköpings norra delar. Tänkte ta mig ett uppfriskande bad, men tji fick jag.



För att komma till badplatsen måste man kryssa mellan kanadagäss, måsar och gullungar av CENSUR härkomst. En uppgift som visade sig övermäktig. Jag gav upp halvvägs efter att ha blivit kallad "svenne", "brurssan" och "morsaknullare".



Himmelstadlundsbadet var en idyll så sent som på åttiotalet, men har utvecklats till en djurisk och mänsklig soptipp. Fy fan!!!

Av Fester Bestertester - 17 juli 2009 13:30

Hej på er alla i sommarhettan!


Kan inte låta bli att publicera en bild på mitt fadderbarn Amadadoraj i Tanzania. Idag kom nämligen ett brev från honom som löd följande :


"Thankyou Mr Sune for the pants and the coffeepot you sent to me.


Yours Truly

Student Amadadoraj"


Det är en fantastisk känsla att kunna hjälpa barn och ungdomar som har det svårt.


Sune Andersson

Hjälpsam Motala-bo


Av Fester Bestertester - 17 juli 2009 09:21

Vår klubblokal på Metallvägen kommer under dagen att stängas för sanering. Allt tillträde kommer vara förbjudet under de veckor Anticimex arbetar i lokalen.


Jag var väl medveten om att vår kära klubbspindel och kamrat Esmerelda fått ungar. Att detta skulle vara allmänfarligt hade jag uppriktigt sagt ingen som helst aning om. Sanerarna har dock lovat mig att spindlarna får komma till ett bättre hem.


Ett stort tack till kommunen som betalar kalaset.


Hann ta en bild innan jag blev avvisad av män i skyddsdräkt.


Sune A

Ordförande och äldstebroder

UFO-Motala


Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards