Alla inlägg under juli 2009

Av Fester Bestertester - 4 juli 2009 15:37

Sitter och svettas i min bastu till lägenhet. Drog en handtralla förut och det gjorde mig riktigt svett. Var sedan en sväng till Systembolaget och köpte tio Bellman, då mitt hembrända godis börjar sina.



Det lutar åt att det blir en sjukskrivning på måndag. Det är ju så gott och underhållande att supa...



Nä, nu får ni ursäkta. Jag ska hälla upp en starkan grogg. Hej på er, sötnosar...

Av Fester Bestertester - 3 juli 2009 19:20

Så idag hände det ... det otänkbara för många, men det vi inom UFO-Motala så länge har vetat om.

Våra "vänner" från Venus, aklibakterna, utförde under eftermiddagen en provsprängning i stratosfären över Motala.

Sorgligt nog känner Svensk FÖRSVARSMAKT till detta. Vår kontakt HUMMINGBIRD från Motala Hemvärn har informerat oss om att denna provsprängning varit känd sedan länge.


Vad hände då? Rent konkret?

Jag gick ut på balkongen med en mugg nykokt kaffe och en liten bakelse. Innan jag visste ordet av svartade himmlen. En kaskad av blixtar bokstavligt slukade Motala och ett inferno av dovt muller påföljde. Åska säger vissa.

Min kära fru, Britt, trugar med ett rör huvudvärkspulver. Hon tror att hettan har gjort mig tokig. Men sanna mina ord. Denna hynda är det första venusianerna förintar. Förhoppningsvis.

Provsprängning säger vi. Framtiden får utvisa vilka som hade rätt, detta nådens år 2009.


Rune Pettersson

Av Fester Bestertester - 2 juli 2009 18:08

brukar åka bussen mellan Motala och Linköping och så gott som dagligen ser jag saker som får sinnet att rinna över. Det är främst den yngre generationen, snorungarna, som syndar.



De sitter och idisslar på tuggummi med käkrörelser så vida att man kan se deras tonsiller. Inte nog med det; De har inte ens vett att ta av sig huvudbonaden på bussen, trots att det är att räkna som att vara inomhus att åka buss.



Häromdagen konfronterade jag en yngre kvinna, som satt med någon slags sjal runt huvudet. Jag gick fram till henne och slet av tygstycket. Då började hon gorma på något främmande språk. "My God, you no see my hair" och allt vad det var.



Ska man åka kollektivt tycker jag att man måste ha koll på vad som är acceptabelt och inte. Fy för ouppfostrade slynglar.

Av Fester Bestertester - 1 juli 2009 21:56

Sekten Expo rapporterar om en man med en rasistisk bänk. Det rör sig om en äldre gentleman som i sin trädgård haft en bänk med frasen "Bara för vita-inga svarta".



Den politiskt bakbundna poliskåren gjorde då en utryckning till mannens hem och tog med sig den rasistiska bänken. Detta blev en rättssak, där domaren yrkade att bänken skulle ses som förverkad och gå en framtid som kaffeved till mötes. Tur att polisen har ordentligt med resurser så att de kan hålla sig sysselsatta med dylikt trams.

Av Fester Bestertester - 1 juli 2009 21:35

Av Sune, arg Motala-bo



Ett stort tack till Gudrun på Metallvägen för hennes trevliga bemötande och hennes gästfrihet. Hon bjöd på kaffe och sju sorters kakor, vilket var mycket uppskattat. Själv hade jag med mig en riskaka till min gravida fru Phain. Speciellt syltsnittarna var väldigt goda.



Gudrun är ufo-intresserad och jag visade henne en rad spännande fotografier. Om allt går i lås blir hon medlem och då kanske hon kan skänka pängar (skall stavas så). Hon fick ju en rejäl slant när hennes make Yelverton avled häromåret.



Pengarna vi får från våra donatorer plöjer vi ned i vår överdådiga lokal på Kråkstigen 4. Målet är att få en fullt fungerande toalett igen. Den korkades igen efter att Hasse använde den i våras. Lokalen är navet i vår verksamhet.



Jag är ofta ute och propagerar för vår sak (ufo-frågor) och att diskutera detta med folk som Gudrun är alltid trevligt. I helgen står jag dock inför en mindre angenäm uppgift; Jag ska styra upp UFO-Norrköpings haltande versamhet och kanske måste jag göra mig av med en eller flera medlemmar. Nåväl, det får tiden utvisa. Än en gång: Ett stort tack till dig, Gudrun.

Av Fester Bestertester - 1 juli 2009 20:17

Detta var tredje gången på en vecka som jag försov mig. Stolpade in på jobbet vid niosnåret (börjar 6.45) och började dagen med en kopp kaffe och ett bloss.



Boven i dramat stavas alkohol. Jag sitter uppe till midnatt och festar i min ensamhet, som om det inte fanns någon morgondag. Jag tvingas nu lägga om mina vanor.



Jag kommer att gå loss på spriten direkt jag kommer hem från jobbet och lovar att ta sista groggen vid nio och sedan gå och lägga mig. Om detta inte funkar vet jag inte vad jag ska göra.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards