Alla inlägg under augusti 2009

Av Fester Bestertester - 15 augusti 2009 15:20

Av Herr X



Jag var senast inlagd i september 08, för psykossymptom. Jag "firade" då min fyrtioårsdag på avdelningen och försmäktade någon månad bakom murarna.



Numera tar jag min medicin regelbundet, även om jag inte upplever några symptom. Därmed har jag en god chans att besegra sjukdomen.



Jag lider av paranoid schizofreni och räknar med att göra så resten av mitt liv. Dock kan man leva drägligt med hjälp av psykofarmaka, vilket beskriver min situation väl idag.



Jag har endast tillfälligt insjuknat i min fördömda schizofreni. I morgon kanske jag tillfrisknar...

Av Fester Bestertester - 14 augusti 2009 15:35

Sänker lätt åtta burkar 6,0:or om dagen. I början var det ruset jag var efter, men så är inte fallet idag. Nu dricker jag för att må någorlunda normalt.



En dag utan alkohol är en dag med svettningar, rastlöshet och allmänt obehag. Jag har slutligen lyckats gå ned mig i alkohol-träsket.



Därför säger jag nu: Skål och botten upp, mina alkoholistbröder och -systrar. Bellman 6,0; Gott till sista slurken...

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2009 17:55

Tjena! Hasse här.



Jag sjukskrev mig i måndags och har ägnat min nyfunna fritid till att dricka sprit. Köpte en dunk i helgen och den är snart tom.



När jag ringde jobbet tvingade jag fram en hostattack. De föll direkt för den. De sade åt mig att krya på mig och jag lovade att komma tillbaka till jobbet så fort jag kände mig bättre.



Därmed är vägen öppen för att supa. Jag älskar att vara full. Prost!

Av Fester Bestertester - 12 augusti 2009 17:05

Har idag träffat en tjej, som med lite god vilja kan klassas som söt. Hon har, liksom jag, en psykiatridiagnos i bagaget, vilket innebär att både hennes och min diagnos tar ut varandra, likt två meteorer som krockar. Ka-pow!!! Gone!



Hon har en normalstor byst och en välformad bakdel. Att hon inte är Miss Universum kan kvitta, då det är hennes "nether regions" som jag har koll på. Dessutom vore det mig förmätet att ställa krav, då jag själv har en groteskt stor buk.



Kanske blir det hon och jag. Jag har en stående inbjudan till hennes kyffe och jag hoppas hon har könsumgänge i tankarna. Har ju inte tömt mig på flera månader, så jag ska nog kunna ge henne vad hon tål. Tror bestämt att jag är kär.

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2009 18:24

Gå in på alex.pedofil.se för riktigt sjuk läsning. Det rör sig om en förståndshandikappad individ, med smak för små barn.



Denna "man" skriver ogenerat om sina sjuka lustar och beskriver hur han pilskt smeker små barn. Jag blir illamående av hans skriverier.



Skicka gärna en ärlig kommentar till honom, vad du tycker om hans aktiviteter. Låt honom inte stå emotsagd.

Av Fester Bestertester - 10 augusti 2009 18:05

Sablar. Snart fyller jag år. Enligt min födelseattest blir jag 41 år gammal, antar att det stämmer. Emotionellt känner jag mig dock fortfarande som en tonåring. En tonåring med smak för alkohol och japanska kvinnor.



Stora delar av mitt vuxna liv har utspelat sig på diverse psykiatriska avdelningar, ibland som tvångsintagen, ibland frivilligt vårdad. Jag har testat de flesta mediciner som finns mot schizofreni ("hittade hem" med Leponex) och även en skrälldus annan medicinering.



Nu när ytterligare ett år läggs till handlingarna, kavlar jag upp skjortärmarna. Jag tänker aldrig mer bli inlagd, vidare har jag bestämt att jag ska träffa en kvinna. Sedan tänker jag även dra ned på drickat. Det börjar bli dags att få till en förändring. Man är ju ingen ungdom längre. Jag är MEDELÅLDERS!!!

Av Fester Bestertester - 9 augusti 2009 15:50

Tjena alla! Var på Pub Wasa igår och blev nekad att köpa öl. Jag talade då om för bartendern vad jag tyckte om honom. Inga snälla ord...Han ropade då på vakterna och dessa hormonbubblor slängde då ut mig. Men jag fick min hämnd...



Jag halade fram snorren och skvätte ned entrédörren med min urin. Skrattar bäst som skrattar sist. Dock hade jag maximal otur. En polispatrull körde förbi och tvärnitade när de fick se mitt tilltag.



Det blev en enkel resa till snuthäcken och enkelrum för mig. På vägen dit hotade jag snutarna och spottade en av dem rätt i plytet. Rätt åt dem! Tyvärr har jag rättsligt efterspel att vänta.



Tydligen ska de sänka mig genom anklagelser om ofredande och resisting arrest. Jag har alltså en rättegång att vänta. Svin! Det är jag som är coole Hasse-Prommille. Jag är uppfödd med snuthat. ACAB!!!



Jag ska krossa snutarna och deras falska anklagelser. Jädra kåranda. Mig plockar de inte så lätt, det ska vi bli två om.

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2009 14:05

Ett kräk har i Norrköping antastat barn och bland annat tvingat dem att se på när han urinerat. Käftsmällen kommer i veckan att bege sig till tingsrätten för att hämta hans personuppgifter och målnumret.



Inte nog med att han har förgripit sig på oskyldiga barn, han har även mage att hota dem och föräldrarna på sin blogg.



Käftsmällen har koll på pedofilerna i Norrköping. Vi har bland annat medverkat till att ett svin fått sparken från sitt jobb, efter att vi kontaktat hans arbetsgivare och förklarat för dem vad vi tycker om hans aktiviteter och vad vi ämnar göra mot honom, om han fortsätter med sitt smutsiga beteende.



Som pedofil är du fågelfri. Som pedofil bör du straffas hårt. Ingen pardon bör visas dessa avskum. Snart vet vi vem du är, lilla pedofil-brevbärare. Vad tror du, kommer du att klara dig undan vårt vakande öga, eller kommer du att straffas hårt för dina sjuka aktiviteter? Käftsmällen vet vad vi tror...Dina dagar på jorden är räknade...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards