Alla inlägg under augusti 2009

Av Fester Bestertester - 8 augusti 2009 12:33

Utomjordingarna kom till mig i natt. De strålade ned sig från moderskeppet och in i mitt sovrum. Väl där började dem massera min mandom så till den milda grad att jag fick utlösning.



De tog hand om sperman och försvann lika fort som de kommit. Förmodligen ska de använda klegget till att korsbefrukta kvinnliga aliens. Jag känner mig stolt att ha blivit utvald och ser fram emot nästa besök.

Av Fester Bestertester - 7 augusti 2009 21:34

Här sitter vi nu, hemma hos Ronny och festar. Vi dricker öl, sprit och Bacardi. Sirppa har kräkts två gånger och Hasse har visat snoppen.



Stämningen är på topp, sanna mina ord. Detta blir en fest att minnas länge. Skål!

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2009 18:20

Tja :) Anna-Fia bakom tangenterna. Ja ock Carro ska åka till Peking för att upp leva Augusti festen. Vi ska bo hos Hasse o Sirppa.



Har redan köpt all dryck. Det blir cider (ett par burkar ock man blir stört kåt) o alko läsk. Skit gott!!!



Vi kanske ska till en natt klubb kallad Palace. Att det blir party är dock under förstått. Vi syns i vimlet..! Puss o kram!

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2009 22:09

Vi tittar närmare på Gigi und die Braunen Stadtmusikanten igen. Denna låt är en finstämd ballad som tar upp det känsliga ämnet om blommor och bin. Klicka gärna vidare för en kanonlåt.




Av Fester Bestertester - 4 augusti 2009 21:55

Jerker från UFO:Näste 8, allmänt känt som Katrineholm, förevisade oss något storartat på tisdagen. Vad var det då, undrar ni säkert. Ja, hur ska man säga..? Jo, han visade upp sin håriga pung för alla närvarande.



Sin pung, undrar ni. Det är så att den är utomordentligt spännande, både för honom och oss. Han bär nämligen på en extra testikel, inympad under en närvaro på Omnicrons Moderskepp Galactica.



Denna lilla utväxt ska underlätta "korskontamination" mellan den mänskliga rasen och den utomjordiska diton. Jerker är helt enkelt en potentiell avelshingst. Fotoblixtarna lyste upp rummet likt en kannonad av Maglite-ficklampor. Jerkers pung finns nu i UFO:Sveriges arkiv.



Jerker räknar med att få åtminstone ett tjog barn. Alla med hälften människoblod och hälften Alien-sörja (deras gröna variant av vårt röda blod). Kämpa på, Jerker. Snart ska du bli pappa.


Foto : MrX

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2009 21:41

Stollarna i Motalas fullmäktige har föreslagit att vår eminenta lokal på Kråkstigen 4 ska rivas. Detta trots att vi hyr den för en dryg penning och har investerat hundratals kronor i den.



Den är väl fungerande med både toalett och rinnande vatten och Anticimex har sett till att småkrypen är borta en gång för alla. Trots detta diskuterar man att "döda" vår verksamhet


.

Som svar på tal tänker vi mail-bomba kommunen. I andra hand tänker vi vända oss till vänsterextrema krafter och hyra in professionella "squatters". Lokalen är vår och ska så förbli.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2009 20:56

Stolta IFK Norrköping hade på måndagskvällen lekstuga mot skitgänget Assyriska FF från Slöddertälje. Slutsiffrorna skrevs till förkrossande 5-1, efter en gedigen insats av hemmalaget.



En titt i tabellen visar att detta resultat kanske var en aning missvisande, men då säger jag bara; Sällan! Snoka kommer att närma sig toppen som en raket på steroider. Vänta och se bara...



Än har vi inte gett upp hoppet om en topplacering. Hela hösten återstår och med den ett antal spännande kamper. Härliga IFK...

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2009 20:07

Usch, nu väntar jobbet igen. Slit och släp dagarna i ända. Tror bestämt att jag ska börja med en liten sjukskrivning. Ryggen, ni vet. Så får det bli. Skål, alla löneslavar.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18 19 20
21
22 23
24
25 26
27
28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards