Alla inlägg under september 2009

Av Fester Bestertester - 14 september 2009 19:13

The Jam Tarts have had a terrible start of the season. They've played three matches, lost two and drawn one. They're on the second last rung i the table. Let's get the Heart back into the play. Let's show the opposition the meaning of the Auld Castle Rock and its solid foundation. Hearts will soar, don't you doubt it. After all, we're the pride of Auld Reekie, the maroon fitba legends. Fight, fight, fight!

Av Fester Bestertester - 14 september 2009 18:43

Jag är man och förhållandevis ung (nåja), med hormoner som löper amok. Pg a min psykiska sjukdom omöjliggörs kontakter med det täcka könet på"normalt" sätt, fast mina känslor finns kvar...obesvarade.


Då jag gång efter annan misslyckats med att ragga upp fruntimmer och är trött på att runka, har jag tagit saken i egna händer. Jag har hittat ett sätt att få utlopp för mina lustar och mina skruvade fantasier. Jag har börjat blotta mig...


Första gången jag gjorde det var jag fruktansvärt nervös. Jag fantiserade om det natten innan och trog ett otal handtrallor, men när klockan slog nio hade jag fjärilar i magen. Tänk om jag inte lyckas få stånd? Tänk om polisen kommer? Tänk om...


Jag drog på mig min träningsoverall (och skippade kalsongerna) och drog till skogs. Målet var löparspåren i Vrinneviskogen. En och annan (manlig) motionär lufsade förbi. Jag väntade med spänning på mitt byte, en eller flera kvinnor. Stod väl som ett fån i drygt tjugo minuter, så plötsligt såg jag min chans. En kvinna i tjugoårsåldern trippade mot mig. Jag tog rygg på henne, med tankarna studsandes fram och tillbaka. Tänk om hon sätter sig till motvärn, vad gör jag då? Slå eller springa?


Jag lade av en mäktig "spurt", passerade henne med cirka tjugo meter och stannade sedan. Fort ned med byxorna och fram med snorren. Den var stålhård. En behaglig känsla av makt for genom min kropp. Jag började runka som besatt. men vad var nu detta? Hon fortsatte springa. Hann bli lite orolig, men så gjorde hon plötsligt halt. jag såg att hon såg. Hon såg min bultande lem i all sin prakt. Hon stod som förstenad ett ögonblick. Sedan gjorde hon helt om och sprang skrikande tillbaka samma väg hon kommit. Segern var min!


Jag ejakulerade innan hon försvann ur mitt synfält. Den skönaste utlösning jag haft på år och dag. Helt plötsligt var jag kung. Jag drog upp mina byxor och torkade av min kladdiga hand i gröngräset, innan jag styrde kosan hemåt.


Jag fick en förträfflig start på mitt blottande och har sedan dess visat snorren för kvinnor i olika åldrar runt hela staden. Jag hade funnit mitt kall; Att runka inför kvinnor och spilla min säd på bar backe.


Att blotta sig är som att ta droger. Allt är härligt i början, men sedan vänjer man sig vid känslan och får inte den där kicken längre. Man vill gå ett steg till och det steget har jag redan listat ut vad det blir. Fysisk kontakt.


Jag ser mig inte som en våldtäktsman. Jag vill endast få utlopp för mina känslor. Därför har jag beslutat mig för att gå ett steg längre. Inget mera blottande, jag vill känna kvinnan jag attraheras av. Om det slutar med att min snorre halkar in i hennes vagina må det vara hänt. Jag är inte ond, jag är inte tokig. Jag bejakar endast mina lustar.


 

Av Fester Bestertester - 13 september 2009 19:46

Hittade en LP med Barney and the Do-Rights på Himmelstalunds-loppisen idag. Den kostade bara tjugo spänn och innehåller förstklassig negerjazz. Skivan är inspelad på det glada femtiotalet och innehåller slagdängor som "Take me far away" och "Lonesome heart". Visst kan man fynda, det gäller bara att ha ögonen med sig.

Av Fester Bestertester - 13 september 2009 19:39

Har en "sådan" dag igen. Vaknade i morse runt åtta klarvaken. Sket i morgonmedicinen och gick loss på ölen direkt. Mums! Men det straffade sig. Har högljudda röster och känner ett tvång att skada mig själv, typ dyka från köksfönstret med huvudet först.


Mina röster, vi kan kalla dem Johan och David, är på mig hela tiden. Tydligen är det mitt fel att Sleipner fick stryk idag. Ska mumsa i mig alla tabletter jag har, bara för att få sova. Det är inte lätt att vara sinnessjuk.

Av Fester Bestertester - 12 september 2009 17:04

Jag (Hasse) och Ronny gick häromdagen till nattklubben Palace. Vi tänkte supa och ragga upp varsin kärring. Planerna var klara och självförtroendet på topp.


Första hindret var en polispatrull som blev närgången. Jag snackade omkull dem och sedan styrde vi stegen mot entrédörren.


Väl där blev det kalla handen. En anabola-stinn vakt körde oss på porten. Fy fan, vilket svineri! jag talade om för honom vad jag tyckte om honom och hans skrå. Idiot!


Vi var asförbannade, men törstade fortfarande efter alkohol. Lösningen blev den pissiga krogen Olai Puben. Där blir man serverad även om man kommer dit i nedskitna kalsonger.


Vi stannade där tills stängningsdags. Kvällen blev trots allt lyckad. Så kan det gå.

Av Fester Bestertester - 11 september 2009 22:15

En liten flicka hotades med kniv av tre eldiga **svenskar. De ville åt hennes leksaker och fick som de ville, eftersom dessa fega kräk attackerade i grupp.


Det furstliga bytet blev en näve Pokemon-kort. Att förstöra en flickas liv på detta barbariska sätt borde rendera ett påtagligt straff och inte som i dagens skit-Sverige endast a slap on the wrist. Släng ut förövarna med huvudet före.

Av Fester Bestertester - 11 september 2009 16:51

Äntligen fick jag tillbaka mitt körkort. Det togs orättmätigt ifrån mig efter en incident på ett övergångsställe. Jag förvandlade en tants rollator till ett gigantiskt plockepin, efter att hon kastat sig ut framför min Ford.


Jag förklarade situationen för polisen på plats och begärde även skadestånd för en repad kofångare. Vet ni vad? Snutsvinen sket i min anmälan. Istället tog de min kära styrlapp på ort och ställe. ACAB!

  

Nu har jag så äntligen fixat ett nytt körkort och det på första försöket. Äntligen är man med i matchen igen. Jag är den skickligaste bilisten i Sverige på denna sida F1. Whizz pig's at the wheel. Vrooommm..!

Av Fester Bestertester - 10 september 2009 20:06

England: Sheffield United, Newcastle United and West Ham United. They're on our must-follow-list. Teams to dislike are: Tottenham Hotspur, Manchester United and Sunderland.


Scotland: Inverness Caledonian Thistle, Heart of Midlothian, Glasgow Rangers and Wick Academy are worth rooting for. A big no-no to Hibernian and Celtic.


We've compiled an essential list for fitba fans to follow. Hope you agree.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7 8 9 10 11 12 13
14
15
16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26
27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards