Alla inlägg under november 2009

Av Fester Bestertester - 22 november 2009 20:20

Jag vill påstå att våra läsare har fått en bra och sanningsenlig bild av mig, Hasse. Ni vet mina förtjänster och även mina sämre sidor. (Jo, jag lovar; även jag har sådana). Då blir min fråga: Varför i helvete duger jag inte som gäst på streber-nattklubben Palace? Varför i Odens namn slängde de godtyckligt ut mig efter att jag endast fått köpa fyra öl?


"Hasse uppträde stökigt, Hasse skrattade för högt. Hasse gav inte nog med dricks. Hasse slängde en öl i ansiktet på en fet padda". Fy fan! Härmed startar jag en ensidig bojkott mot detta skitställe. Till hel med er alla!

Av Fester Bestertester - 22 november 2009 13:35

UFO-Sverige kommer att hålla sin återkommande julfest i Norrköping den 4:e december. Traditionell julmat kommer att serveras, inklusive snaps och julöl. Dessutom kommer tal att hållas av bl a Jerker från UFO-Katrineholm och Sune från Motala. Dessutom kommer vissa artefakter att förevisas.


Priset för denna helkväll ligger på modesta 150 kronor och då ingår gratis signering av Sune av hans böcker "Rymdmän mitt ibland oss" och uppföljaren "Sanningen bakom norrskenet".


Se till att hålla dagen fri, så att du kan närvara. Detta kommer att bli UFO-Sveriges mest storslagna sammankomst någonsin. Välkommen ska Du vara.

Av Fester Bestertester - 19 november 2009 21:09

Timothy McVeigh var oskyldig. Han dödade aldrig någon, han krökte inte ett hår på någons huvud. Trots uppenbara bevis att han var oskyldig avrättades han. Sanningen är att USA:s ledargarnityr låg bakom attacken i Oklahoma. Inte en ensam extremist. I repeat: not a lone gunman. Others were there to help him stage the whole thing as an act of insanity, carried out by a recluse and and extremist. But this time the targeted man was innocent. Open up the case. Let Timothy rest in peace...

ändra

Av Fester Bestertester - 19 november 2009 18:27

Detta är Eder Lennart K Lindström. Jag har hittat en ny pojkvän (på Statt i Flen) och han har satt mitt hjärta i brand. Han är av medellängd och har ett böljande brunt hår. En riktig goding...och ja, han är välutrustad.


Att smaka på honom är som att äta polkagris spetsad med LSD. Satan, vad kåt jag blir...Om jag får hans tillåtelse ska jag lägga upp en bild på honom. Homosex, när allt annat känns passé...

Av Fester Bestertester - 17 november 2009 18:33

I've always had a soft spot for broon ale. It's my standard choice when ever I go down the pub. It's smooth and soft and slides down so nicely. Almost makes me wish I was an alcoholic, so I could taste it every day. Hats off to Newcastle Brown Ale!

Av Fester Bestertester - 16 november 2009 19:51

Lejonen, hjältarna. Uppstickarna mot det mäktiga och ondskefulla Sovjetunionen. Jag är djupt imponerad av den finska sisun. De slogs i två krig mot Ivan och vad gjorde vi i Sverige? Satt på dass och runkade ball! Fy fan så fegt. Fy fan för Per-Albin.


Mustapaitojen Marssi...Sotapojat marssivat. Så ska det låta, glada soldatpojkar. Ni vägrade att knäböja för besten från öster. Ni har massor att lära oss feminiserade och menlösa svenskar. Totta kai!

Av Fester Bestertester - 16 november 2009 19:43

Detta är Syster Birgitta, medlem av Finspångs Intergalaktiska Råd. Jag har haft telepatisk kontakt med våra vänner från Sirius. De ämnar ta ett maskhål för att skyndsamt komma till vår galax och vår lilla hemvist Jorden.


Väl här tänker vi utbyta tankar, idéer och erfarenheter. Dessutom har de utlovat oss en gåva. Det ni, gubbar och gummor. En utomjordisk gåva...


Jag laddar upp inför deras besök med julmust och saltkex. Snart är de här.

Av Fester Bestertester - 16 november 2009 18:35

Symptomen och ångesten är tillbaka. With a vengeance! Jeff och Daniel pratar med mig oavbrutet och tjattrar även sinsemellan. Mycket jobbigt. Dock finns lindring, då jag hämtat ut en förpackning Oxascand. Ah, ljuva benso, räddaren i nöden. Ska skölja ned den med några öl för optimal effekt. Då vore det väl fan om inte ångesten ger med sig.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards