Alla inlägg under november 2009

Av Fester Bestertester - 14 november 2009 12:57

Tjena. Ronny här. Min fest blev en succé på alla sätt. Ölen flödade och halsar läskades. Toppen! Tyvärr visade sig tjejerna jag bjudit in vara frigida eller lesbiska. Synd, eftersom de såg bra ut. Sedan måste jag skänka X en värmande tanke. Han underhöll oss alla med skräckhistorier och skrönor från hans tid som inlagd. Ju mer han drack, desto mer livfulla blev hans berättelser. Summa summarum: En härlig träff.

Av Fester Bestertester - 13 november 2009 15:57

Tja, alla! Ikväll ställer jag till med kalas hos mig. Alla kommer! Vet ni vad...det kommer även tjejer. Det ni! Vi ska kröka och kanske pussas lite (om jag har tur, den 13:e till trots). Jag tippar på att det blir en toppenkväll. X kommer och han har lovat att ta med benso till de som vill ha. Jag paxar 30 mg. Det slinker ned fint med ölen. Även Du är välkommen på vår fest. Vi ses!

Av Fester Bestertester - 10 november 2009 17:55

Har dragits med en envis huvudvärk i ett par dagar. Jag tror inte den har naturliga orsaker, nejdå. Jag anar en konspiration...Det finns två scenarion, varav båda är lika troliga.


Den första ligger Säpo bakom. De bestrålar mitt huvud för att läsa mina tankar. Har ju sett en del mystiska bilar när jag varit ute och gått. Den andra är att jag återigen fått ett implantat av aliens. Det förra satt i handflatan, men försvann efter att jag bett sjukvården undersöka det.


Oavsett orsak så innebär det att antingen polisen eller utomjordingar har koll på mig. Ett klart övergrepp som jag inte kan skydda mig emot. I och för sig kan jag ju linda in huvudet med ugnsfolie, fast det ger endast ett minimalt skydd. Tur att det är så pass kallt ute som det är. Då kan jag ha mössa utanpå folien, så slipper folk undra. Det är påfrestande med all denna övervakning, men är man ett samhällshot som jag, får man kanske vänja sig.

Av Fester Bestertester - 9 november 2009 20:33

Här slår man sig ned i soffan för att kolla på Fotbollsgalan. Vilka ska få priser, vilka ska glömmas bort? En stunds underhållning och spännig, med andra ord. Men vad bjuds man på? Smörja!!!


Den lesbiska varianten lyfts fram och presenteras i samma andetag som den riktiga diton. Vad i helvete? Jag skiter väl i den fittslickande Victoria Svensson och hennes likt boskap inseminerade "fru". Jag ger själva fan i "Manhaftiga Bettan" och hennes eskapader. Jag tittade in för att se på riktig fotboll och se värdiga pristagare. Inte ett jävla krypande för homolobbyn. Fy fan!

Av Fester Bestertester - 9 november 2009 18:09

...hon är min hemhjälp också. Min dumma lilla Phain...Hon har fått ta hand om mig medans jag varit sjuk. Torka spyor och badda min bakdel och rensa bort konkelbär. Hon har gjort det jag förväntat mig av henne. Om hon bara lärde sig laga godare mat. Kryddstark skit är allt hon har att erbjuda.


Efter att serverats rester av hennes ökända curry-gryta rann sinnet på mig och jag läxade upp henne med ett par lavetter. Då lovade hon att skärpa sig, men vad fick jag för mat idag, tror ni? Lasagne. Lasagne badandes i ofantligt starka kryddor likt piri-piri. Stolliga lilla fru.

Av Fester Bestertester - 8 november 2009 18:51

Då var det dags för svininfluensan att göra sitt intåg. Den har däckat delar av redaktionen och fått oss att tro att vi ska dö. Mycket obehagligt. En som varit sjuk, men som tror på en annan förklaring är X, som tror att han smittats av radioaktivt material eller kvicksilver, av illvilliga agenter.


Nu är vi dock på bättringsvägen och kommer att fortsätta vår internet-kamp. Var så säkra.

Av Fester Bestertester - 5 november 2009 18:07

Så har dårarna gjort det igen; Sprängt en skola i Pakistan. Vad hade skolan gjort för ont? Agiterat mot islam? Hädat Muhammed? Nej, dess brott var grövre än så. Den hade (gud förbjude) vänt sig till flickor och erbjudit dem utbildning. Det går inte att förneka (och nu blir jag väl åtalad för hets mot folkgrupp) att islam är en förlegad och trångsynt religion. Kvinnor ska hållas kort, bära burka och gå tre steg bakom mannen. De får inte ens köra bil.


Är det ett sådant samhälle vi vill ha även i Sverige? En accelererande del av oss svenskar bekänner sig till islam. Det kan de naturligtvis få fortsätta göra, men när deras religionsutövande bidrar till att förtrycka kvinnor måste samhället sätta stopp för det och statuera exempel. Aldrig att kvinnor ska få förtryckas, även om det görs så i Allahs namn. Ned med bigotterna och de kvinnofientliga elementen.

Av Fester Bestertester - 5 november 2009 17:48

Tja! Jag (Anna-Fia) ock Carro har festat mycket på senare tid. Vi har varit i Väster ås flera gånger. Killarna där är så snygga och mycket läckrare än raggarna i E-tuna.


Jag ser alltid till att bli bjuden på Bacardi o Jäger och killarna nekar mej inte. Jag virar dåm kring mitt lill finger. Träffade en skön snubbe i helgen, kallad Tompa. Han var skit bra i sängen å såg bra ut. Han hade hefftiga tatueringar, något jag tänder på.


Helgen som kommer ska Carro å jag till baks. Väster ås, here we come!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards