Alla inlägg under januari 2010

Av Fester Bestertester - 3 januari 2010 23:32

Jag har ingen makthunger. Jag har ingen statuslängtan. Jag längtar endast efter ett starkt och enat UFO-Östergötland. Detta är min drivkraft.


Om t ex Hasse fått en smäll på nosen är det beklagligt, men icke en orsak att frammana inre stridigheter. UFO:login kommer först och står ovan internt käbbel.


Jag önskar Hasse och Norrköpingsfalangen välkomna tillbaka. "Water under the bridge, anyone?". Ett livskraftigt UFO-nätverk måste ha med Norrköping, så enkelt är det.


Jag gräver härmed ned stridsyxan. UFO-falangerna kan gå stärkta genom denna kamp.

Av Fester Bestertester - 3 januari 2010 20:48

Återigen har det av det dekadenta samhället framtvingade hårda klimatet frammanat ett våldsdåd. Återigen vänds blickarna mot vår stolta granne i öster, Finland. När jag tänker Finland ser jag ishockey, bastubad, vackra sjöar och ett homogent samhälle. Kanske är det dags att revidera den naiva synen.


Tänk betongghetton. Tänk politisk korrekthet, vilken sluter ögonen inför det faktum att Finland berövats sin nationella identitet. Tänk ett "modernt" samhälle med rotlöshet, våld och gängvåldtäkter och du träffar någorlunda rätt. Finland tycks förlorat i globaliseringens fotspår.


En av Finlands nya invånare var lilla Ibrahim XXX. Denna sinnessjuka individ tog inte seden dit han kom, nej han hade (förutom pistolen) ett annat vapen att ta till. Multi-kulti. Känslokallt som det anstår en psykopat mördade han fem personer i staden Esbo. Staden fick en släng "modernt PK-beteende".


Fem liv har gått till spillo på mångkulturens altare. Fem liv släcktes på ett ögonblick. Tyvärr är detta långt ifrån sista gången något liknande kommer att inträffa. Folk utan enhetlig kultur och nedärvda egenskaper kommer fortsätta med sina illdåd. Hur många ska behöva dö innan vi förkastar globalisering och rotlöshet? Den siffran lär bli hög.

Av Fester Bestertester - 2 januari 2010 23:49

En spricka har uppträtt mellan Motala och Norrköping och i fronten står "Vän av ordning" och Hasse. Ett krig med multiple colatteral damage där helt oskyldiga straffas, likt Honey, vår lilla Thai-hora.


Ett möte ska hållas. Ett möte där vi dryftar våra meningsskiljatigheter och vår illasinnade galla. Tro mig; Vi går stärkta ur detta. Ned med Z*G! Ned med tyrraneriet. Länge leve dem PK-trogna "svenskarna". Basta!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards