Alla inlägg under mars 2010

Av Fester Bestertester - 3 mars 2010 19:48

The 20th marks the date for the bout of the reign of Edin´bra. Finally glorious Hearts will host the excrements Hibernian at Tynecastle. This is something to look forward to, mark my words.


Let´s throw our arms up for the loyalists in maroon. At our home ground we're invincible. We're as strong as the auld castle rock. Go, go, go jam tarts!

Av Fester Bestertester - 3 mars 2010 15:39

Fy fan, va kul det var på Statt. Jag träffade en direktör där och följde med honom till hotell rummet. Jag fick 1000 spänn för vår natt till sammans.


Nu sitter jag här och funderar. Jag ska nog operera blygd läpparna. De är för långa helt enkelt. Jag har piercat dom, men så mycket ska jag inte skära bort, så att ringarna försvinner. Jag vill ha en vacker mutta!


Har snackat lite med mitt ex, Samir, och han tycker jag ska göra det. Tror det kommer att kosta 10 000, fast dom pängarna kan jag tjäna in snart, bara genom att hänga på Statt. Jag tar 1000 spänn natten. Det är en rimlig summa.

Av Fester Bestertester - 3 mars 2010 15:15

Idag stötte jag ihop med Norrköpings enda turkiska polisman. Han är en brutal sälle som gärna drar tjänstevapnet. Han är även fritidspolitiker för Morderaterna. Vi kan kalla honom Abdullah, för enkelhetens skull. Abdullah har tentakler långt in i SÄPO och han har kartlagt mig. Det var på den tiden även jag var politiker och jag sågs av Abdullah som ett hot mot rikets säkerhet...och det var jag. Skulle inte ha något emot om Rosenbad flög i luften, gärna fullpackad med politiker-drägg.


Abdullah stirrade på mig och gjorde en grimas. Jag svarade med att skicka honom en slängkyss. Det gjorde honom så förargad att han höll fram pepparsprayen mot mig. Jämra galning, den där mannen! Som tur är är han extremt lat, så han lämnar sällan radiobilen, förutom när han springer in på McDonalds.


Hoppas han sätter en cheese-burgare i halsen och ingen kan heimlickmanövern. Jag önskar Abdullah ett snart och våldsamt slut. Piss off, you wanker!

Av Fester Bestertester - 2 mars 2010 18:27

Hej alla godingar och ni andra. Jag heter Anna-Fia och kommer från Sveriges Chikago, nämligen E-tuna. ;)


Jag jillar killar mä hår på bröstet och pungen. Inga feminina varelser, allt så. Eller som man säger i både Rinkeby och Höghöjd (här i E-tuna): Jag dissa dej, jävla svenne"!


Fan, ja treffade Carlos, min *älskling* på Statt härom veckan. Han är latrino och vet hur man upp vaktar en tjej. Det blev ett antal San Fransisco och Gröna hissen, innan jag var redo att "släppa in" honom.


Gud, vilken skön seks vi hade! Han tog mej utan pardon, i ett läge där en svenne skulle ha hummat och stammat och på sin höjd nupit mej i klittan. Strand raggare är ett ord med negativ klang, men i det här fallet stämde det. Carlos gör sej bra i badbrallor.


Nä, nu ska jag ta ett par sider. Carro kommer förbi o vi ska till Statt ijen. Önska mej lycka till.

Av Fester Bestertester - 1 mars 2010 23:54

Sången som får mitt hjärta att bulta och mitt blåvita blod att pulsera. Ladies and gentlemen, I bring you Snoka!


http://www.youtube.com/watch?v=jmM0CfWHHrw&NR=1

Av Fester Bestertester - 1 mars 2010 22:26

Det finns en rad skitlag därute. Fotbollen kryllar tyvärr av dem. Som exempel kan nämnas Ajax, Tottenham, Manchester United och Hibernian. Genuina bajsklubbar som omedelbart borde upplösas. Men det finns ett lag som tar priset. Nämligen Türkiyemspor från Berlin.


Detta neddekade gäng har gjort fotbollsplanerna osäkra sedan 1978. Alla mål de släppt in har varit offside, eller föregåtts av ruff. Vid rent spel (något de har synnerligen svårt med) vinner de enligt egen utsago alltid matcherna. Bara denna ståndpunkt är vämjelig.


Türkiyemspor tronar högst upp på listan över alla tiders skitlag. "Aldrig mer något mål för Türkiyemspor..."

Av Fester Bestertester - 1 mars 2010 21:50

Nu inatt riktades en allvarlig attack mot vår kära blogg. Det var någon illvillig snuskhummer som postade bilder på nakna karlar. Vissa av bilderna var väl fina, men jag raderade allt. Porr har ingen plats på vår sida. Finner jag den skyldiga läggs en permanent ban på honom/henne oavsett vem det är. Vår egen bög Lennart K Lindström är dock oskyldig. Detta vet jag eftersom vi tillbringade natten tillsammans.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16 17 18 19 20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards