Alla inlägg under april 2010

Av Fester Bestertester - 19 april 2010 22:25

Situationen i Iran förbättras ständigt. Presidenten har folkets förtroende och har stakat ut vägen framåt. En rad kärnkraftverk planeras, för att göra landet självförsörjande vad det gäller elektricitet och värme. Som ett led i landets uppryckning har ett antal hädiska tidningar förbjudits. Det rör sig om dekadenta skrifter som gjort sig skyldiga till tarvliga angrepp på den sittande regeringen och prästerskapet. Iran är en sann demokrati, men tolererar ingen smutskastning. Med Allahs hjälp skall Iran åter blomstra. Leve Persien. Död åt de otrogna.

Av Fester Bestertester - 19 april 2010 20:02

Homofilerna i Sverige flyttar fram positionerna. Nu ger de sig på våra barn. Under namnet Pride Kids ska våra barn läras att bli homosexuella redan i unga år. Man plus man. Kvinna hjärta kvinna. Man och kvinna? Nej, fy! Lär ungarna att stoppa upp knytnävar i anus. Mera bögeri åt folket.

Av Fester Bestertester - 16 april 2010 15:13

The legendary Montreal Canadiens smote Washington Capitals. It was a three-two win, and an undisputed one. The match was played on enemy territory, wich makes it even more remarkable. The future is bright for the most revered team in the NHL.


 

Av Fester Bestertester - 14 april 2010 15:02

Tja ba! Det är Anna-Fia. Jag har fått mun herpes. Stora ömmande blåsor, mot vilket ingen lindring eller bot finns. Jag visste att jag inte skulle ha sugit av Ismedin sist vi träffades.


Tur att man inte fått köns varianten i alla fall. Jag brukar dock använda kondom, så den risken är minimal. Det blir nog inget Statt för mig i helgen. Jag ska vara hemma och tröst äta glass. Puss, puss...aj!

Av Fester Bestertester - 12 april 2010 23:16

Jag är 32 år och min mamma älskar mig. Jag älskar semlor. Jag bor på Höjdens Gruppboende i en alldeles egen lägenhet. Jag har eget kylskåp. Jag brukar få hjälp av Barbro och Lisen att duscha och jag luktar så gott, därför att jag har en Axe-deodorant.


Jag har gått i skolan i nio år. I en speciell klass. Där var Håkan dum mot mig. Han slog mig i magen. En gång knuffade han omkull mig också. Min mamma säger att jag är speciell. Det gör Janne också. Janne har en fin bil.


Alla människor är lika mycket värda. Jag är också en människa. Jag tycker om afrikansk dans, men bara att titta på. En gång hade vi fest på boendet. Då dansade jag med Camilla. Det hände en sak i mina byxor då.


Imorgon ska vi åka till Ikea. Jag ska få handla för hundra kronor. Kanske köper jag en soffgrupp för de pengarna. Jag har en sedel sparad som det står 20 på. Använder jag den kanske det räcker till en lampa också.


Jag trivs på Höjden. Jag känner Lennart K Lindström. Han är homosexuell, säger han, men jag vet inte vad det betyder. Tycker du om mig nu? Jag ska få skriva mer här på bloggen. Alla lika, alla olika. Hej då!

Av Fester Bestertester - 12 april 2010 22:07

Vårt kära IFK malde ned Öster och vann komfortabelt med 3-0. Segern var odiskutabel. Första steget mot Allsvenskan är således taget. Detta skulle Klacken Persson ha sett, då det var en match helt i hans smak. Nu ställer vi om siktet. Härnäst ska Assyriska ruskas om av våra pojkar i blått och vitt. Forza Peking!

Av Fester Bestertester - 10 april 2010 20:21

Hasse här. Nu har jag fixat stålar. Jag lånade 1000 spänn av Dragan, så nu är man med i matchen igen. Betalar jag inte tebax inom en månad ska han knäcka mina knäskålar. Skämtare där...


Det betyder att UFO-Norrköpings kärntrupp är berusad och på party-humör. Vi ses i vimlet!

Av Fester Bestertester - 9 april 2010 17:24

Ruff, ruff! Ar di ar ar! Du korsning mellan gorilla och Homo Erectus (du vet vem jag menar) äro icke önskvärd här. Ta första bästa lian tillbaka till ditt svarta helvete. Kom inte här och agera biologisk bomb genom din lila sädesvätska.


Far du inte åstad självmat skola vi borra hål i din roddbåt, så den liknar en trä-version av en Edamer-ost. Ut! Ut! Ut! Alternativet är att drunkna eller hängas på närmsta torg.


Detta är det första inlägget från Sveriges grå vargar. Vov-vov!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards