Alla inlägg under maj 2010

Av Fester Bestertester - 17 maj 2010 19:17

En röst i mitt huvud har plågat mig den senaste tiden. Jag dricker en öl och den tjatar "ta en öl till, ta en öl till..." Fasiken, vad jobbigt.


Så idag gick jag ned på stan och in på ett varuhus. Väl därinne kom rösten igen, denna gång starkare. "Gå in på Clas Ohlsson och stjäl en skrivare, annars kommer du att drabbas av svår olycka.


Vad göra? Jag klev helt sonika in i affären och greppade en otymplig kartong med en HP-skrivare i. Lite svårt att gömma den innanför jackan, så jag tog en rövare. Sprang likt Usain Bolt på steroider genom kassan, upp för rulltrappan och ut på gatan. Bakom mig kom en väktare och gapade och skrek och naturligtvis sprang jag rätt i armarna på en polispatrull. Ridå!


Jag har nu dryga böter väntandes på mig, det rör sig om ett par tusenappar. Fan, vad surt! Nä, jag går tillbaka till mitt väl beprövade Clozapine, så kanske jag slipper röster som denna, som fick mig i fördärvet.

Av Fester Bestertester - 13 maj 2010 13:40

Eftersom alla sköna gay-killar törstar efter anala samlag i tid och otid, måste något göras för att skydda dem. CIA-uppfinningen AIDS slår hårt mot denna grupp och kondom är ett måste vid tillfälliga sexuella förbindelser.


Det ska räcka med att man uppger sin sexuella läggning på apoteken för att få latexbiten gratis. En homosexare behöver minst en utlösning om dagen och ett par anala samlag i veckan. Han utsätts för stora risker om kondom icke träds på.


Värna bögarna. Ge dem fria kondomer!

Av Fester Bestertester - 13 maj 2010 11:10

Allas vårt Montreal Canadiens ångar på i Stanley Cup. Nu kämpade man ned Pittsburgh Penguins i ett antal hårda duster. Bucklan är inom räckhåll för Canadas stolthet. Bucklan ska hem till Canada!

Av Fester Bestertester - 11 maj 2010 22:25

Jag är en storkonsument av Pripps Blä, drar i mig fem,sex stycken i veckorna och betydligt mer under helgerna. Jag gillar att köra bil och kombinerar detta med drickat, därför har jag förlorat lappen i omgångar. Hata snuten!


Om du, kära läsare, klipper ett sexpack och sätter dig i bilen är du en potentiell mördare, medan jag knappt känner av den mängden alkohol. Jag har byggt upp en formidabel toleransnivå mot alkohol. Jag kan dra i mig ett helrör hembrännt och fortfarande fungera i trafiken.


Alkohol inverkar endast positivt på min bilkörning. Jag är den vassaste bilföraren sedan Ronnie Petersson. Jag kan konsten att framföra ett fordon med eller utan alkohol. Detta måste snuten inse. ACAB!

Av Fester Bestertester - 11 maj 2010 00:41

Vår klassiska arena Idrottsparken heter numera "Nya Parken". Ett idiotiskt namnbyte om du frågar mig. Fast det kunde ha varit värre. Hur låter Svea choklad arena i dina öron? Just det...


Även speewdwaylaget Vargarnas hemmaarena Kråkvilan har av kapitalet tvingats byta namn. Numera heter det ICA Maxi-någonting. Skandalöst.


Sedan har vi köpcentret i mångkulturella Hageby, vilket går under betäckningen HC, en skrattretande eufemism. För att inte tala om ökända Navestad och dess Guld- och Silverring. Det kallas numera "Ringdansen". Störtlöjligt.


En bajskorv är en bajskorv om än med annat namn. Nu får det vara nog!

Av Fester Bestertester - 6 maj 2010 19:31

Varför är homosexare så infernaliskt intresserade av ändtarmen? Det är den delen av kroppen där bajset färdigställs och borde vara "för avstigare endast".


En sann homofil trycker upp Läkerol, minimajs och gurka i stjärten. Han är ständigt kåt och tarvar hårda objekt i röven. Kanske har "De" hjärnan i arslet, likt vissa dinosaurer.


Min sfinkter är tajt och kan knappt trycka ut en enkrona. Tänk dig då att ta emot en John Holmes-dolme... Aj som fan!


Kanske skulle man börja sälja manliga kyskhetsbälten till alla som ofrivilligt tagit emot dolmar i röven och fått nog. Jag skriver upp mig på beställningslistan direkt.

Av Fester Bestertester - 6 maj 2010 18:23

Har idag haft kontakt med dårarna inom psykiatrin. Då SÄPO bestrålar min lägenhet i syfte att knäcka mig, behöver jag starka doningar att sova på. Allt jag får utskrivet är Propavan och Theralen. De kanske funkar på spädbarn, men jag är en fullvuxen (ni skulle se min mage) karl.


Kokande av ilska greppade jag telefonen. Jag fick först tala med en förvirrad receptionist och sedan med en tölpaktig läkare. Jag förklarade lugnt och sakligt att jag tarvar strogna piller. Kvacksalvaren i andra änden av luren var först oförskämd, men sedan jag förklarat för honom att jag hade tillgång till skjutvapen föll poletten ned hos honom.


Jag fick ett recept på Nozinan i våfflan efter mycket om och men. Denna medicin ska bli intressant att prova. Jag tar den och en näve benso, sedan borde man sova zombie-sömn i dryga tolv timmar.


Vill man få rätt mot psykiatrin gäller det att stå på sig. Personalen där är fan sjukare än klienterna...

Av Fester Bestertester - 4 maj 2010 20:14

Käftsmällens och Skitgrisens grundare träffades av en slump på psykakuten. X var där under poliseskort och Käftsmällens grand ol' man var där för akut ECT-behandling.


Skratten var många och ryggdunkningarna likaså. Typiskt att de skulle mötas på psyket, vilket de båda har djup kunskap och erfarenhet av.


För alla er som inte besökt Skitgrisen, råder vi er att göra det. Adressen är kort och gott "skitgrisen.se". Surfa in redan ikväll för Norrköpings näst värsta dyngsprideri, second only to Käftsmällen.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards