Alla inlägg under augusti 2010

Av Fester Bestertester - 11 augusti 2010 16:56

Tjena, det var Hasse här. Jag var på partaj igår hos X. Vi söp friskt och jag fick prova hans schizomedicin Leponex. Det enda som hände var att jag blev trött, nej då är jag mer intresserad av hans banso, men den håller han hårt i.


Det blev en sjukskrivning idag, jag skyllde på ryggen i vanlig ordning. Det var kul att se X full, han pratade engelska och sade sig vara CIA-chef. Mycket roligt. Detta var genrepet inför vår kräftskiva i Motala. Vi ses där.

Av Fester Bestertester - 5 augusti 2010 18:24

Nu börjar det dra ihop sig till UFO-Motalas årliga kräftskiva. Den hålls i lokalen på Kråkstigen 4, ett stenkast från makarna Svensson, ni vet. Istället för party-hattar ber vi er linda in hjässan med aluminiumfolie.


Sprit säljs direkt från dunken till självkostnadspris. Öl får ni hålla med själva. Sovplatser finns, men ta med sovsäck då det kan bli kallt i lokalen.


Era värdar är som vanligt Sune och Phain. Skicka ett e-mail om ni vill komma, dock senast den 13:e. Vi hörs!

Av Fester Bestertester - 4 augusti 2010 21:55

Hjärngänget (några före detta psykpatienter) möttes upp på Highlander Inn på eftermiddagen. Vi åt och drack och ingen blev utkastad. Det hör inte till vanligheterna. Vi blev ganska fulla, men var lugna och fina. Trots att Säpo åkte förbi ett antal gånger höll vi oss på mattan. Detta ska vi göra om när pensionen kommer. Äntligen har vi hittat stället för oss.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2010 20:10

"Fyllefalangen", (jag dristar mig till att ta ordet i min mun) från Norrköping vaktade Kommandostaven från Montrose Basin. Den befann sig i Hasses lägenhet. Då hände det otroliga...Hasse kräktes på den i en aldrig sinande kaskad. Numera är alltså vår stav sönderfrätt av spyor.


Norrköpingsavdelningen lever farligt. Ett snedsteg till och ni blir alla portade från våra sammankomster. "Vän av ordning" kräver rättning i ledet. Att min fru användt tingesten som en dildo må vara hänt, då den icke tagit skada. Kräks är däremot ingen bra kombination med artefakter likt vår stav.


Staven är nyligen hemflugen till norra Storbritanien, där den nu återhämtar sig. Läs och lär: Asocialt beteende och fylla accepteras icke! Nån jävla ordning får det vara.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2010 19:40

Snart är det dags. Då firar vi Sir Idi, conqueror of the British Empire på Hans dödsdag. Dumma lilla Phain har fått i uppdrag att fixa en tårta till denna minnesdag och det är bäst för henne att hon inte gör oss besvikna. Vidare kommer Sune att bjuda på vetelängd.


Ledare av Idi Amin's kaliber växer inte på träd. Mugabe har ju visat framfötterna vad gäller avskjutningarna av vita farmare, men han har en del att bevisa innan glorian hamnar på hans hjässa.


Vi är alla afrikaner. Alla lika, alla olika. Jambo, jambo! *Truddelutt på bongotrummorna*. Me like mångkultur.

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2010 19:10

Du måste ferlåta mig. Läsa svenska SFI. Mycket hård skola. Sverge mycket bra land, socidemoklanterna besta parti för oss. Svensk vara rasist. Många romer försvinna under kriget. De eldas upp och gazas mit Zyklon B. 15 miljoner dödas.


Jag kräva romsk nationaldag, en dag för oss. Vi ska se leende svennar. Dom ge oss job på fabrik och tjena stor peng. Dom skyldig oss för all jevla racism.


Mitt fru heter Rosita. Har micket fiina kleder, stor sjol. Hon laga mat och diska. Och tveta min rompa. Vill du jag kan fiksa Viagra. Eller rakblad för liten pegn.


Nu jag sluta. Kul att vara på denna sida. Hej då..!

Av Fester Bestertester - 3 augusti 2010 18:05

Det e jag Anna-Fia från E-tuna. Hur har ni det i vermen? Själv så njuter jag. Sommar och semester, precis som lata dagar på Mallis. Vet ni vad? Jag och Carro var på Statt i går och där träffade jag en kille som hette Monday någonting. Han var gnistrande svart och hade schyssta dreadlocks.


Denna sköning var dålig på svenska, men av hans kropps språk att döma var han sugen på seks. Nåja, jag är ingen jävla rasse, så vi gick upp till hanses rum o där släppte vi alla hämningar. Han ville inte använda kondåm, han sa att det var mot hans religion.


Hade juh fått i mig en del sider, så jag gick med på hans önske mål. Han var en riktig vilde i sängen. Mmm... Tyvärr fick jag inte hans mobil nummer så jag får väll hänga på Statt o hoppas att han åter kommer. Svarta killar är mycket skönare än blekfeta svennar.

Av Fester Bestertester - 2 augusti 2010 00:06

Tja! Sitter och dricker riktigt fin öl. Den heter "Sink the Bismarck" och ligger på hela 41 procent. Har fått i mig halva flarran och är så skönt full. I morgon blir det inget jobb, det blir en sjukskrivning. Skål allihopa!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards