Alla inlägg under september 2010

Av Fester Bestertester - 21 september 2010 19:02

I'm a Hearts fan, but I appreciate what's going on over in Glasgow. A struggle, just like in Edinbra'. And let's be honest; Though we may side with ither teams, there's only one number one and for now its Rangers. We could be worse off.


http://www.youtube.com/watch?v=POj8wSdPPv0

Av Fester Bestertester - 21 september 2010 18:45

Ursäkta att vi snor en låttitel från det eminenta bandet The Business, men vad fan..? Hasse åkte fast i morse på Ståthögavägen när han tuffade fram i sin jänkare. Kvällen innan hade han klämt några bira till fotbollskväll (en öl per redovisat mål) och det blev lite för mycket för honom.


En månad framöver får Hasse Promille nöta på skosulorna. Plus 3000 spänn i böter...plus 500 spänn till brottsofferjouren. Stackars Hasse...


"Jag är den bästa Formel 1-föraren Sverige aldrig haft", säger en indignerad Hasse till Käftsmällen. "Det är väl själva fa-an att bängen inte kan låta mig vara", raljerar han vidare.


Tur att du slapp ta om styrlappen i alla fall, Hasse. Ta det lugnt med gasfoten och drickat i fortsättningen, moraliserar Käftsmällen och kväver ett fniss.

Av Fester Bestertester - 20 september 2010 22:12

God afton, alla "internetare". Nu sitter man här med pipan i högsta hugg och puffar vällustigt på den. Helgen är till ända och vardagen tar vid. I mitt fall är det endast av akademisk betydelse, då jag efter väl förrättat värv tillskansat mig positionen som yster pensionär.


Min insubordinata (sic) fru Joy Monapradesh har fullt upp. Hon lagar mat, städar och ser till att jag trivs. Hon kostade en hel del att importera och nu betalar hon tillbaka. Tycker speciellt om när hon tvättar min bak med svinto.


Imorgon blir det att styra stegen mot Sune. Han är mer van än jag vid små thai-luder och vet hur man läxar upp dem utan att dra på sig polisanmälningar. "Slå i magen, på stjärten och låren" är orden som klingar i mitt huvud.


Jag tar med mig vetekrans och mandelkubb. Efter fikat tar vårt allvarliga arbete vid; Vi ska reformera UFO-Östergötland. Tillsätta en ledare med oinskränkt makt och datorisera vårt digra arkiv. Poster kommer att tillsättas och medaljer att delas ut. I dagsläget är vår högst rankade medlem X. Han bär stolt titeln Hedersmarskalk och han har gjort ett fullgott jobb.


Nej, nu ska jag bestämt rensa min inrökta pipa. På återseende, mina undersåtar.

Av Fester Bestertester - 19 september 2010 12:25

I år kom jag ihåg att rösta. Förra valet var jag fyllsjuk och kom inte utanför lägenheten. Vilka jag lade min röst på behåller jag för mig själv, dock. Sänkt alkoholskatt är frågan jag brinner för, men den frågan har tyvärr inte drivits av partierna. Ser fram emot en spännande valvaka.

Av Fester Bestertester - 19 september 2010 08:33

I Norrköping röstar vi på Kommunistiska Partiet! KP vill bygga industrier i Åbackarna! De fjolliga lallarna i (M)iljonärspartiet kommer med patetiska invändningar såsom dagisbarn och änder. Men vi kommunister säger BYGG, BYGG, BYGG!!


Kamratliga Hälsningar

Sture W


 

LPT

Av Fester Bestertester - 18 september 2010 20:15

Knackade på hos X i morse utan svar. Jag blev förbannad och sparkade på dörren, innan jag kom till sans. Är han inte hemma finns bara ett ställe han kan vara på: Vrinnevisjukhuset. Jag tog bussen dit och plingade på avdelning 24. Där fanns han.


X var svårt drogad av Stesolid och Sobril och gjorde ett förvirrat intryck. Dock tog han mig i hand och välkomnade mig. Det gjorde ont att se honom drogad och inlåst. Han står under tvångsvård åter igen och det kan nog dröja innan han kommer ut.


Han bad mig hälsa alla läsare att demoner från Andromeda tagit hans hjärna i besittning, men att han kämpar mot tappert. Om någon månad kanske han släpps, då valet sedan länge är över. Vi hälsar tillbaks till X och önskar att han fortsätter sin radikala kamp.

Av Fester Bestertester - 18 september 2010 14:43

Här frodas politikerföraktet. Vi hatar alla. Klorofyll-kommunisterna i Miljöpartiet, sionisterna i Sverigedemokraterna, borgarbrackorna i Moderaterna och de feta arslena i det förmenta arbetarepartiet Socialdemokraterna.


Rösta SOS. "Samlingen för Oberoende Seloter". Ge en käftsmäll åt etablissemanget. Med utomjordingarnas hjälp kan vi skapa en bättre värld, inte bara ett bättre land. Detta val är livsviktigt.


SOS har en tight budget, närmare bestämt endast 7000 i partikassan, men vårt budskap torde vara attraktivt och gå hem i stugorna. Spräng valstugorna och häng patrasket i dem. SOS är vägen framåt.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20 21
22
23
24
25 26
27 28
29
30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards