Alla inlägg under oktober 2010

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2010 21:24

En kille i mellanvården, tidigare mentalskötare, har tragiskt avlidit i sviterna av sin cancer. Jag kände honom bra och så sent som i somras var vi på "bilutflykt" tillsammans. Då verkade han må bra. Han ska ha börjat känna sig hängig runt slutet på förra året. Mot slutet hade sjukdomen ett snabbt förlopp och det tackar jag Gud för. En ur vården delgav mig den sorgliga nyheten öga mot öga. Bättre det än att få mail eller ett telefonsamtal. Har funderat mycket om liv och död och livets orättvisor. Den här mannen var så glad, han hade nämligen blivit av med sin övervikt...och så händer det här. Life sucks. "Jag ska inte glömma dig, D..."

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2010 20:23

Det kom ett mail och en bild från Norrköpingstösen Suzzie :


fick avliva min hund idag pga en jävla störd kärring såm bor grane mä mej

hon påstår att Tyzon min elskade pitt bull hadde för många festingar!

och jaa dä hade den men ja SKULLE JU FÖR FAN TA BORT DOMM!

me ja hann ju inte innan fitt helvette kärring jäven ANMÄLDE MIG!!!


vila i frid tyzon

vi ses nagnijalla

 

Av Fester Bestertester - 18 oktober 2010 20:00

Det finns en "musikalisk" avart sprungen ur negerkvarter i den amerikanska slummen kallad "hip-hop". "Hippety-hopp, sambo!" Det finns faktiskt folk på vår platta jord som envisas med att kalla det musik. Inget kunde vara längre från sanningen.


En målande beskrivning torde vara "monotont prat (ofta grovt sexistiskt) till tunga, enformiga rytmer". Skit, med andra ord. Sedan är dessa "artister" (många citationstecken blir det...), likt Enema (den vita negern) maniskt förtrollade av smycken ,medaljer och annat krims-krams. Det är Rolex-klockor, groteska örhängen och feta halsband (denna kvinnoattiralj). De liknar djurvärldens skator, med sin korkade svaghet för allt som glimmar.


Alla som håller på med hip-hop borde idiotförklaras. Jämför skiten med Jussi Björling eller Povel Ramel. Det är musik, det. Mina kräkreflexer sätter igång när jag ser dessa stöddiga individer med sin musikaliska distortion. Alla hip-hopare är idioter. Basta!


 

Av Fester Bestertester - 17 oktober 2010 19:23

Äntligen är det klart. Härliga IFK Norrköping är tillbaka i finrummet, där de hör hemma. Ängelholm slogs resolut tillbaka och saken var biff. Nu väntar en betydelselös avslutning mot Giffarna. Känslan är berusande. När bärgar föreningen sitt trettonde SM-tecken? Grattis, IFK!

Hej

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2010 18:10

Tjena, alla sköna killar! Ska på fest snart, med Rompan, eller Rumpan som jag kallar honom. Jag ska egga honom att slita av sig kläderna och funkar inte det får jag väl klä av honom med blicken.


Kåta hälsningar/Lennart

Av Fester Bestertester - 15 oktober 2010 17:47

Hej, detta är Ronny.


Klockan sju raglar mina vänner hit. Det blir jag, Hasse, X och Lennart K Lindström. Har köpt två dunkar sprit, så det ska nog räcka. X har även lovat att ta med sin benso, för att förstärka fyllan. Kanske drar vi ned på stan, då blir det fd Olai-Puben. Let's gooo!

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2010 21:59

Hearts rule the stands. Here's proof...


http://www.youtube.com/watch?v=1uYDS98yTmY&translated=1

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards