Alla inlägg under oktober 2010

Av Fester Bestertester - 14 oktober 2010 20:03

Highland Fairy Lullaby

I left my baby lying here,
Lying here, lying here
I left my baby lying here
To go and gather blaeberries.

I found the wee brown otter's track
Otter's track, otter's track
I found the wee brown otter's track
But ne'er a trace o' my baby, O!

I found the track of the swan on the lake
Swan on the lake, swan on the lake
I found the track of the swan on the lake
But not the track of baby, O!

I found the trail of the mountain mist
Mountain mist, mountain mist
I found the trail of the mountain mist
But ne'er a trace of baby, O!

Hovan, Hovan Gorry og O,
Gorry og, O, Gorry og O
Hovan, Hovan Gorry og O
I've lost my darling baby, O!

Av Fester Bestertester - 13 oktober 2010 19:18

Jag (X) känner mig förföljd och påpassad. Har inte varit utanför dörren på tre dagar och framlever mitt liv med konstant oro. Oro för Säpo, oro för FRA och oro för kringstrykande agenter. Detta är väldigt jobbigt. Det hindrar mig i mitt dagliga liv och har fått mig att missa jobbet ett par dagar.


Den enda lösningen, som jag ser det, är att ta min Leponex igen och hälla i mig duktigt med Theralen. Har även benso att ta till, men det får vänta, eftersom jag tagit ett par öl. Tror man att man är paranoid, är man verkligen det då? Jag vet varken ut eller in. Kanske blir det ett samtal till psykakuten. Så här kan det inte fortsätta.

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2010 13:31

Har diagnos. Är allvarligt psykiskt sjuk. Läkarna sade till mig: Du har vapen hemma, vad? Kvävde ett skratt och svarade sanningsenligt nej. Inte riktigt sant. Jag har en kabel med en spik körd igenom den. Den är till för mitt försvar, då jag är förföljd av illasinnade människor.

Har blivit misshandlad vid minst tre tillfällen. Jag utövar inget våld, jag drabbas av det. Trots det undrar både jag och sjukvården om jag är kapabel till våld om förutsättningarna är de "rätta". Jag tror det.

Har ibland imperativa röster. Oftast bagatellartat. Jag måste bege mig till en viss plats för att förhindra katastrof, eller läman jackan hemma, annars dör mina nära och kära. En gång befalldes jag dock att ta en kniv och bege mig till kommunhuset. Vad jag skulle göra där är höljt i dunkel, men det var obehagligt att få den uppmaningen. Det gav mig en tid på PIVA med tillhörande injektion av Ciscordinol Acutard.

Jag har en mörk historia med släktingar som var krigsförbrytare. Är jag annorlunda än dem? Tror inte det. Jag tror alla kan drivas till att begå våldsbrott, även den mest timida. Detta skrämmer mig. Jag vill inte skada någon, men tänk om jag blir så sjuk att jag gör det. Då vill jag inte leva längre. Jag är (trots allt) en obotlig altruist.

Av Fester Bestertester - 12 oktober 2010 12:45

Hej på er, alla sköna läsare. Livet är toppen. Jag ock Carro går stadigt på krogen och jag har träffat en snygg snubbe som heter Hassan. Han är bra i sängen och har bra ekonomi. Han brukar bjuda mej på sprit och något kallat benso. Jag blir härligt lullig o särar på benen. Sedan har jag piercat mig i näsan o har numera en "ädel sten" där. Fan, jag skulle ha gjort det för lenge sen. Nu i heljen blir det Statt ijen. Kanske träffar man en ny adonis.

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2010 19:49

Du går och driver var eviga dag
Du vill ingenting göra men allt ska du ha
Ja, ja du går hellre till soss, ditt svin
Än att jobba för egen maskin


Ja men dagen den kommer snart
Ja vi skall nog få dig att sluta va lat
Den som inte jobbar för sitt levebröd
Ja han skall dö en hungrig död


Den som inte jobbar han skall heller inte äta
Den som inte gör sig förtjänt skall heller ingenting ha


Du säger du vill leva fritt
Sluta göra skillnad på ditt och mitt
Ja, ja du säger att du jobbar hårt
Ett liv som yrkesdemonstrant är ju jävligt Svårt


Du gör dig inte förtjänt utav ett jävla dugg
Nej, du är samhällets felande kugg
Du säger man skall hjälpa alla
Sen går du till soss och hämtar 1000 kalla


Du säger svartingar är bra för vårt land
Att vi skall räcka dom en hjälpande hand
Ja ge dom pengar och ge dom mat
Ja ge dom allt på ett silverfat
Ja, att snacka det är ju jävligt lätt
När man aldrig i sitt liv har jobbat sig svett
Men så är det i en demokrati
I en demokrati där går den skyldige fri

Av Fester Bestertester - 11 oktober 2010 19:33

Tjenixen, Hasse bakom tangenterna. Upplever en härlig tid. Sitter och super i Hörsalsparken tillsammans med mina fränder. Kör hårt med Bellman, vilken ligger på sex procent. Tio sådana och man är "in gear".


Kärringen (Sirppa) kan ta sig i sin stinkande mutta. Jag klarar mig själv. Här finns original som Pelle Penis, Harry Halsaren och Putte Svällkropp (mannen med ständigt stånd, tror han är bög). Ett härligt gäng som brukar värma upp stadens parkbänkar med sina feta arslen.


Livet som fullfjädrad a-lagare är inte så dumt. Frukost på boendet och sedan på stört mot bolaget. Fem i tio står vi där och bultar på porten. Det gäller att köpa ut minimalt per gång, då snuten häller ut vår alkohol när de ser oss. Därför blir det fyra, fem vändor per dag till bolaget. Det gäller att vara smart.


Min framtid är ljus. Jag är ett aktat namn på parkbänkarna i city. Hasse, mannen som halsar en sjuttis till frukost. Kanske ses vi i vimlet. Hoppas det.

Av Fester Bestertester - 10 oktober 2010 16:41

Jag lyckades trycka upp ett brusrör Treo i analen. Hela röret försvann upp i mitt gapande hål. Smärtsamt, men samtidigt skönt. Härnäst ska jag prova en falukorv. Det borde spänna skönt i analen. Det är så härligt att vara bög.

Av Fester Bestertester - 7 oktober 2010 20:14

Jag kommer tydligt ihåg var jag surfar på internet för två år sedan och kom över ämnet "urin terapi".

Gross! Hur kan någon göra det? Urin på ditt ansikte, det är absurt eller hur?

Jo jag var i en sväng, eftersom det finns många fördelar med att använda urin (oavsett om internt eller externt). Jag delade idén med en nära vän för att höra hennes åsikt om det. Det visade sig hennes mormor - en gammal kvinna (som tittade årtionden yngre än sin mogna åldern på den tiden) hade tillämpat ansiktet urin terapi i decennier och hade berättat för henne döttrar och sondöttrar att göra detsamma. Det anekdot vunnit över mig ... Efter allt jag hade inget att förlora. Fortfarande tvekar, beslöt jag att göra lite mer efterforskningar på nätet och upptäckte att ett antal ledande modeller (av båda könen) använder urin terapi för att bekämpa allt från akne till åldrandet. Så tog jag ett språng i tro och började urin terapi. Under två år, dagligen helt bekväm med ansökan är jag övertygad om att detta fungerar. Även om det finns personer som dricker sin urin (över 3 miljoner kinesiska) och hög andel i vissa europeiska länder som är i naturlig hälsa, tar det en nivå av acceptans och öppenhet för att dricka sin urin-som jag inte på det stadiet-men ( och kanske aldrig kommer dit - det medger jag).

Efter ett års användning av urin terapi min hud är oklanderligt, lyser den och känns så mjukt och nytt. Första gången jag sökte det till mitt ansikte det var en stickande känsla på huden, uppenbarligen en reaktion på främmande substans tillämpas. Efter veckor av ansökan min hud hade ingen reaktion när urinen har tillämpats. Till min förvåning och du kanske chockad, det finns ingen fågel lukt på huden efter urinen tillämpas och det försvinner och är visuellt omätbara. Denna observation fick mig att fortsätta som lukten kunde ha avskräckt mitt intresse av att se slutresultatet.

Min rutin ...

Så vad gör jag? Jag vaknar på morgonen och medan kissar jag använder en rulle av vävnad för att fånga urinen precis tillräckligt för att blöta den. Förresten, rekommenderar de använder din första kissar på morgonen eftersom det är mer koncentrerat och därmed effektivare. Efteråt Jag ansikte i spegeln och torka av våt vävnad på mitt ansikte (panna, haka, runt ögonen, käkarna, undvika läppar och ögon). Jag låt huden processen urinen terapi för femton -30 minuter, tvätta sedan mitt ansikte. När jag började jag skulle bara ge det ca tio minuter, men efter att ha sett de resultat jag började förlängning, även gör det två gånger dagligen. En av mina vänner (samma med super unga mormor) lämnar henne i timmar åt gången, om hon måste gå till jobbet eller vara runt andra människor. Det beror helt på användaren. Logiskt, ju längre du lämna det på, desto syran ingår i karbamid kan avlägsna döda hudlager. Modellen vittnesmål jag såg (du kan YouTube ämnet) nämns en halv timme, så jag bestämde mig att hålla sig till det.

Hur som helst, som jag sa, på en vecka såg jag radikala förändringar på utseendet på min hud som gjorde mig glad. En otrogen var nu övertygad. Jag hade inte svår akne men jag hade hud problem. Idag är jag nöjd, verkligen glad att jag började urin terapi. Varje gång ett tag, beroende på stress i arbetet och kost, jag har lite hud kris för en dag, men över allt jag kan lugnt säga förbättringen är märkbar och konsekvent. Många av mina vänner har hud problem-acne, blemmor, pormaskar, whiteheads etc och de har försökt allt på marknaden, men inget fungerar, även blekning. Jag skulle vilja säga till dem alla för att försöka urin terapi. Bli inte generad! Jag hade samma gut reaktion också eftersom vi är alla produkter av vår uppväxt och såvida du inte är från någon avlägsen inhemska stam på några okända ön, eller att du är från min väns familj (den med den ungdomliga mormor) har du förmodligen har inte åberopats inte ens tänka på att sätta urin i ansiktet. Det är för toaletten, eller hur? Kanske inte helt ... Du kanske tycker det otäckt, men du kan vara rodnad hemligheten till din egen ungdomens källa. Låt oss inte glömma, om du är någon som bryr sig om att vara ungdomlig och ha frisk hud, tänk på hur mycket pengar du spenderar på produkter med starka kemikalier och tveksamma resultat när en liten klick av dina egna överflödig vätska och urea kunde göra samma jobb eller bättre för gratis!

Jag får komplimanger hela tiden om min hud och människor alltid förmodar att jag mycket yngre. Jag är 23 år gammal, inte 18 eller 20. Jag har även blivit förväxlad med en mycket lång, mogen 16-åring. Gosh ... som var en av de trevligaste dagarna i mitt liv. Jag strålade för hela veckan efter att ha hört den!

Hur som helst, inte bara ta mitt ord för det, eller ordet för vissa av dessa toppmodeller. Ta inte ord min väns jetsetting granny heller. Ta en titt på vad guld gamla Wikipedia har att säga om det

Enligt Wikipedia, i alternativ medicin "är termen urin terapi (även urotherapy, urinotherapy eller urineringsbesvär) hänvisar till olika tillämpningar av humanurin för medicinska eller kosmetiska ändamål, inklusive dricksvatten av ens urin och massera sin hud med en egen urin."

Din urin är inte så otäck som du tror. Den består av 95% vatten, 2,5% av urea, och 2,5% är en blandning av mineraler, salter, hormoner och enzymer. Forskningen för den här bloggen visade sig vara sant. Miljoner människor upplever de stora fördelarna med erbjudanden urin terapi och det kan vara samma för dig. Urin terapi används för att bota eller lindra en mängd sjukdomar, såsom artrit, hepatit, multipel skleros, eksem, psoriasis, diabetes, herpes och binjuresvikt. Denna form av terapi används också för att bistå med snakebites, maneter och Bistick. Det är viktigt att notera att urinen är den viktigaste ingrediensen i infertilitet droger. (Jag visste inte att, folks!)

Urin terapi kan användas som ögondroppar för konjunktivit och glaukom och i örat för öroninfektioner.

Jag delade med en vän att jag skulle vara meddelanden här omdöme om urin terapi. Yeah! Det gjorde jag. När jag började för två år sedan var det "CIA" topphemlig information. Nu ser jag effekterna och fördelarna jag gläder jag började. Detta blogginlägg skrevs inte att tvinga dig att börja din egen urin terapi. Detta är inte för svag i hjärtat, men för dem som har inget att förlora och kommer att försöka något nytt att se resultat. Jag har inte använt urin terapi ständigt, det fanns tillfällen då jag slutade och omedelbart alla finnar och pormaskar tillbaka som en armé. Idag är det en del av min dagliga ordning eftersom jag har sett en tydlig skillnad mellan vad min hud är som med det och utan den. Jag nämnde min hemlighet till annan vän som ser mycket yngre än hans ålder och han sa att han hade använda det för år och efter ser resultat, slutat köpa fördämningen av hudvårdsprodukter han brukade använda för hans vuxen åldersdiabetes akne och seborroiskt eksem.

Varför inte dela hemligheten? Fler människor behöver veta om detta.


 

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14 15
16
17
18 19
20
21 22
23
24
25 26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards