Alla inlägg under november 2010

Av Fester Bestertester - 19 november 2010 17:02

Jajamen, då sparkar vi igång två dagars råsupande. Jag (Hasse) sitter här med mina trogna Löwenbräu och spelar Eddie Meduza. He's the King! Det blir att träffas hos Ronny och bland många andra kommer Bosse Rulltårta och Lennart att dyka upp. Vi har tillgång till hembränt igen och minst en dunk kommer att gå åt.


När UFO-Norrköping ställer till med baluns sparas det inte på krutet. Kanske hinner vi även att titta på Jerkers (killen från Katrineholm, om ni minns) overhead-show.


Skål alla glada laxar! Vi ska supa och partaja som vore det dagen innan vi sugs in i ett svart hål. Hick-hick!

Av Fester Bestertester - 19 november 2010 16:45

Jag, Sune, ska hem till Nilssons, de med den bruna villan i två plan, ni vet. Väl där ska vi äta mandelkubb och dricka kaffe och glögg. Det ska bli trevligt att umgås lite. Min dumma fru då, undrar ni? Hon får stanna hemma. Hon har ett badrum att sanera.


Kanske plockas punschen fram också. Det sitter inte ivägen med en liten pilleknarkare. Själv står jag för glöggen. Jag slängde till min toka till fru en Skogaholmslimpa utan pålägg. Hon jobbar bäst på tom mage och det ska bli spännande att se badrummet när jag kommer hem sent ikväll.


Att ha umgänge, att få lämna huset ibland känns skönt. Jag behöver komma bort från min nippertippa till fruga. Hon går mig på nerverna ibland. Jag är tacksam för att jag har nära vänner, så jag slipper dela all min tid med lilla Phain.


Väl mött på nätet i framtiden/Sune

Av Fester Bestertester - 18 november 2010 19:19

Vårt Canadiens leder sin division i stor stil. De har 25 poäng och laget efter (Boston Bruins) sladdar med 21 poäng. Detta kan vara starten på Triumfen med stort T. En Stanley Cup-titel. Inte ett år för tidigt. Montreal Canadiens är det mest klassiska laget i NHL och har fans världen över. Minns Patrick Roy. Minns Mats Näslund. Go, les Habs!

  

Av Fester Bestertester - 18 november 2010 18:52

Ryktet på stan säger att jag är alkoholist. Inget kunde vara mer fel. Jag dricker sällan öl på stan. Jag sitter inte på en parkbänk och skålar med änderna. Jag sköter min konsumtion med finess.


Att jag tarvar sex till åtta Bellman om dagen är ett tecken på att jag uppskattar smaken av öl. Okej, om helgerna blir det mer, men jag sköter mitt jobb klanderfritt. Jag är ingen ovårdad alkis, endast inbiten ölälskare. Vore jag alkoholist skulle jag väl hålla mig till de lite starkare sorterna och kröka tills jag stupar.


Jag har sett alkoholister på nära håll. Sjaviga typer som tigger växelpengar för att få råd med en öl till. Sådan äro icke jag. Så det så! En öl förgyller tillvaron och två stycken skänker mig ett skönt lugn. Plussa på ett par till och min lycka är fullständig. Jag är livsnjutare, inte alkis.

Av Fester Bestertester - 17 november 2010 19:01

Kämpen Tariq Azis, före detta toppolitiker i Irak är av de smutsiga hundarna i USA dömd till döden. Detta är sinnessjukt! Han kämpade sida vid sida med Saddam Hussein och gjorde mycket gott för sitt land. Bland annat enade han shia- och sunnimuslimer och gjorde vad han kunde för att ta sitt fina land framåt, så alla fick ta del av välståndet.


Som kristen valde han inte sida. Han gjorde vad som var bäst för Irak. Titta bara på landet idag, när USA ställt till det. Kaos, bombningar, slentrianmässiga mord och anarki. Det är så De Smutsiga Hundarna (USA) jobbar. Att nu vilja mörda Herr Azis är nästa naturliga steg. USA är förbrytare. Tariq Azis är en hjälte.


Min förhoppning är att angriparna (västvärlden) ska besinna sig och erkänna att ett grovt fel begåtts när de valde att våldta Irak. Att detta ska ske är inte troligt, men önskan finns där. Avslutningsvis väljer jag att skänka en tanke åt Iraks hårt prövade folk. Ge inte upp! Fortsätt kampen!

  

Av Fester Bestertester - 16 november 2010 19:46

Jag har fått nog. Jag beväpnar mig och går ned till "Rosen". Där samlas samhällets avskum politikerna. Jag önskar ett blodrött styre, men inser att det aldrig kommer att ske. Därför ska jag börja skjuta av politikerna. Fem poäng för en sosse, tio förr en VPK:are. Let the shooting commence...

  

Av Fester Bestertester - 16 november 2010 18:32

Your phalanx from Northern Ireland is here. We're the undefeated army and go by the acronym IRA. A name that instills fear in the hearts of infidel men. For no apparent reason are we hereby logged into Kaftsmallen to celebrate one of our foremost fighters. "Bobby" Sands.


Don't let his death be in vain. Vote Sinn Fein and always be a shining example of an Irish fighter. Fuck off, Ian Paisley! Go to hell, RUC! Only IRA can call the shots on Irish soil.

  

Av Fester Bestertester - 16 november 2010 17:32

Jag tror det. Jag tittar mig i spegeln på morgonen och gillar inte det jag ser. Fetman har gjort mig pluffsig i ansiktet och kanske påverkar alla mina mediciner hur jag ser ut och uppfattas.


Jag minns i somras (tror jag det var), när en kompis och jag skulle besöka en pub. Han fick beställa och det blev min tur. Då sade tjejen i baren något i stil med att "jag vågar inte servera dig". Hon såg rädd ut. Jag förklarade att jag åt starka mediciner, men det hjälpte inte, jag fick vända på klacken.


Ibland ser jag tidigare medpatienter på stan och de har liksom en aura runt sig. Själv ryggar jag tillbaka när jag min spegelbild i skyltfönstren. Det är något med blicken. Tror jag ser lite halvpsykotisk ut för jämnan, med mitt ovårdade yttre och begagnade kläder.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards