Alla inlägg under november 2010

Av Fester Bestertester - 11 november 2010 19:25

Mitt hjärta blöder för folket från landet Africa. De har det inte lätt här uppe i kalla nord. Här finns rikligt med blekfeta svennar och tossiga Sverigedemokrater. Dessutom tvingas våra chokladfärgade invånare samsas i svarta enklaver nära våra storstäder. Detta måste få ett slut.


Svensken är ett skämt. Blyg, timid och hunsad. Det går inte ens att juridiskt hetsa mot dem, då de inte erkänns som ett eget folk. Helt rätt, tycker jag.


Jag gillar våra svarta vänner. Jag gillar deras "drog" kat. Min flickvän lär sig afrikansk dans. De ser så spännande ut, med sina breda näsor och fylliga läppar. Önskar att jag hette Mowamba El Kabir och härstammade från Eritrea.


Vad har Du gjort för att hjälpa en stackars svarting idag? Skäms!

Av Fester Bestertester - 11 november 2010 19:03

God kväll, kära läsare. Detta är Nils-Erik. Som ni kanske vet har jag ett litet thai-luder till fru, vid (artist)namn Joy. Hon har skänkt mig en del glädje och en del sorg. De positiva erfarenheterna väger starkare än de negativa, annars hade jag skickat tillbaka henne med första bästa bananbåt.


Joy har fullt upp om dagarna. Hon börjar dagen med att servera mig rostat bröd och kaffe, sedan tvättar hon mig in i varje skrymsle i vår nya duschkabin. Resten av dagen städar hon, klipper mitt näshår och passar upp på sin herre (läs: Mig).


Jag är på det hela nöjd med min knasiga lilla fru. Dock blir hon tvär ibland och gör sig skyldig till insubordination. Då kommer handen fram. Jag klappar henne ömt men hårt på kinden. Hon ska göra som hon blir tillsagd.


Ibland gnäller den lilla snärtan över sin situation. Hon vill umgås med Sune's Phain. Är de siamesiska tvillingar, eller? De ska nog få lära känna varandra under julfesten. Jag kräver ett obefläckat och korrekt uppträdande. Större delen av UFO-Sverige kommer att närvara, så det vill till att de två små ludren jobbar häcken av sig. Sker inte det sänder vi tillbaka dem och sonderar terrängen efter nya små slampor att importera.


Har även du importerat en liten gul sak? Tolerera då ingen uppstudsighet eller gnäll. Visa var skåpet ska stå. Slå till rejält med en gång, så tar det lusten från framtida utbrott. Små gula liv föds för att tjäna oss.

Av Fester Bestertester - 11 november 2010 18:27

Här kommer X's senaste insändare


Varför privatisera?


Jag har uppmärksammats på att psykiatrin ska privatiseras och jag kastas ut i ovissheten orasakad av giribukar och entrepenörer. Jag har tillhört psykosenheten i några år och har upplevt vården och stödet som förstklassigt. Den livsviktiga kontinuiteten har funnits där. Ett fåtal olika läkare och mentalskötare och andra personer knutna till vården som jag har lärt känna och lärt mig uppskatta. Nu slängs allt på sophögen.


Något "snille" har kommit på den befängda idén att man ska tjäna pengar på oss sjuka. Vips så slås benen undan för oss med psykisk sjukdom. Jag har haft turen att ha i stort sett samma personal involverad under hela min tid som sjuk. Personer man byggt upp ett ömsesidigt förtroende med, personal man kan dryfta tunga tankar och ämnen med. Nu är det alltså slut med detta.


Jag är i händerna på empatilösa "räknenissar". Vården kommer i andra hand, ekonomin i första. Detta är skandalöst. Att privatisera vård över huvud taget går på tvärs mot allt jag lärt mig under mina svåra år som schizofren. Jag vill inte göda privata intressenter genom min livsviktiga (och hitills ypperliga) kontakt och vård med i mitt fall psykosenheten. Någon borde "göra en pudel".

Av Fester Bestertester - 10 november 2010 18:08

Vän av ordning, Sune, är tillbaka framför muskedundret till dator. Jag tvingades att börja dagen med att radera ett nazistiskt(!) inlägg. Jag vet vem den skyldige är och han kommer icke att bjudas på julfesten. Någon jävla ordning får det vara. För övrigt har min tokiga fru skött markservicen ypperligt medans jag varit bortrest. Ikväll har hon rakat bort mitt rövhår med en skäggtrimmer. Hon är inte helt oduglig, trots allt. Hon ska få bekänna färg som kokerska och servitris under julfesten. Jag är övertygad om att hon kommer att sköta sig. Vi hörs i december!

Av Fester Bestertester - 9 november 2010 20:14

Glorious Hearts embarrassed Hibbe scum and won two nil in The Battle of Auld Reekie. Meanwhile doon south Rangers tore St Mirren apart and got three well earned points with them home to Glasgow. Loyalist clubs are experiencing a grand autumn. Just bring 'em on. We'll smash all oposition. Just you wait and see...

Av Fester Bestertester - 9 november 2010 19:54

Vi tänker på dig, Abdullah Ölkannan. Född 1948 i Türkiet har du allt sedan dess kämpat för ditt folk, de pomadaindränkta strandraggarna och påskkärringar i hucklen.


Du slog upp dina bruna ögon i staden Ömerli och snart nog var du vuxen, med ditt folks bästa för ögonen.


Du har nu försmäktat bakom tyranneriets murar i elva år. Där kommer Du att förbli, men vi har inte glömt dig. Länge leve Ölkannan, länge leve PKK! Framåt, framåt!!!

  

Av Fester Bestertester - 9 november 2010 19:31

Alla medlemmar beordras härmed att klä sig i en dräkt av aluminiumfolie och bege sig utomhus. Ett rymdskepp från Sirius kommer för att hämta er. Vi kommer att färdas genom maskhål till vår livgivande sol och dess planetsystem, en ofantlig resa, flera yottametrar lång, en nätt tripp som genom vår teknik och vårt kunnande endast tar ett par timmar.


Väl framme kommer ni att sporras att verka för integration mellan jordbor och Sirianer. Vi vill inte mänskligheten något ont, endast vägleda dem varsamt så att de inte gör slut på sin planet.


Som interstellära resenärer kommer ni att behandlas med respekt. Vi vill att ni berättar för så många som möjligt om er fantastiska resa. Enskilt är vi starka, tillsammans är vi ostoppbara. Ett trefaldigt leve för alla ET:s, hurra, hurra, hurra!

  

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards