Alla inlägg under november 2010

Av Fester Bestertester - 8 november 2010 18:25

God kväll, kära läsare. Jag (Lennert K Lindström) upplever en dag med stark sexdrift, men ingen ändtarm att stoppa upp tjillevippen i. Vad göra? Jo, jag gick ut i köket och tog fram en morot av mediumstorlek. Sedan kämpade jag för att få upp den i arslet. Efter lite bökande och bändande gick det.


Allt ska upp i stjärten, det är mitt motto. Har provat det mesta, speciellt Läkerol svider skönt och slinker in utan problem. Minimajs är en annan favorit.


Vissa inskränkta individer förkastar mitt beteende på "moraliska" grunder. De säger att homosexualitet är en synd och en metod att fjärma sig från Skaparen. Men jag är ju född bög, det är inget jag har valt.


Mina partners är inte speciellt många, kanske ett tjugotal och jag testar mig kontinuerligt för aids. I övrigt är jag en bidragande kraft till samhället i form av lydig skattebetalare. Jag har lika stor rätt att få leva som vem som helst. Att sedan min analöppning är att likna vid ett svart hål är en annan historia.

  

Av Fester Bestertester - 8 november 2010 15:44

Så hände det igen. Blev förföljd av polisen när jag var på väg till systembolaget. De hängde efter hela vägen dit och fattade posto utanför på gatan. När jag kom ut pekade dem på sina tjänstevapen och flinade. Jag drog iväg en snorlobba åt deras håll och hastade hemåt.


Det är förmodligen på order från Säpo som de trakasserar mig. De vill knäcka mig och omintetgöra mina fortsatta planer för mitt parti SOS (Samlingen för oberoende seloter). Vi fick faktiskt tolv röster i komunvalet.


Kanske skulle man provocera snuten ytterliggare nästa gång. Skrika typ "polis potatismos" åt dem. Tur för snuten att jag inte har en puffra. Då skulle de få se på fan.

Av Fester Bestertester - 7 november 2010 17:24

Got me mitts on a batch of ale, nae the broon kind, but close enough. Doon the hatch! Tonight is going to be a night to remember (or not, if I´ve drunk enough).

  

Av Fester Bestertester - 6 november 2010 14:54

Tog en tripp ned på stan för att köpa några Bellman. Väl där möttes jag av en gallergrind. Systembolaget var stängt! Vad i helvete? Hur ska jag nu kunna existera? En ledig dag utan öl är som ett liv utan sex. Fy fan!


Är det någon jävla helg idag? Jag behöver mina tio bärs om dagen, annars blir jag inte god att tas med. Vad fan ska jag göra på söndag? Runka ball och dricka folköl? Not an option.


Jag är redigt förbannad. Funderar på att skjuta ihjäl någon politiker, bara för att "make my point". Helvete!!!

Av Fester Bestertester - 4 november 2010 20:25

Usch, vilket trams. En "sport" för långa individer, där man stoppar ned en boll i ett nät. Missbildningar i form av överdriven längd är ett plus i denna "sport". På min tid hette det korgboll och spelades på gymnastiken i skolan, under överinseende av nitiska megäror till fröknar.


Afroamerikaner är hårdvaluta och värvas gladeligen av svenska föreningar. Har du ett engelsktklingande namn och är mörk i hyn blir du per automatik intressant för idioterna som styr korgbollen i Svedala. Fy och usch!


Ned med korgboll! Ned med dess missbildade utövare. Tacka vet jag landhockey. Ser jag en bollstudsande räkel till spyr jag. Urrrk!

Av Fester Bestertester - 4 november 2010 19:38

Allas vår Erwin Rommel föddes i november 1891. Datumet är endast drygt en vecka bort och vi kommer snarast att beställa smörgåstårta och kanellängder och fira honom på Kråkstigen 4 i Motala.


Vår Rommel firade stora triumfer i första världskriget och blev rikligt dekorerad. Åren gick och han steg i graderna. Efter att Storbritannien svulstigt förklarat krig mot broderfolket i Tyskland på fyrtiotalet reste sig kämpen för att en gång för alltid utplåna fienden och uppnå evig fred. Han kom nära, but no cigar.


Aldrig begick han några brott. Aldrig anklagades han för krigsförbrytelser. Han var en riddare ända ut i fingerspetsarna. Dåren Hitler tvingade honom att begå självmord. Se där, en äkta förbrytelse. Vi minns Dig Erwin...

Av Fester Bestertester - 4 november 2010 19:15

Ska kanske få testa ett nytt antipsykotikum, nämligen storsäljaren Abilify. Små söta tabletter som (förhoppningsvis) gör dig lugn och beskedlig. En kvinnlig (!) läkare föreslog dessa gulliga piller.


En annan har ju plöjt igenom utbudet av psykofarmaka de senaste åren, allt med varierande resultat. Eftersom jag är en slarver fick jag en tid injektioner, men dessa tog icke udden av mina vanföreställningar, så det blev till att bli insatt på Leponex. Den biter på det mesta, sanna mina ord.


Jag drar nog i sig mer medicin på en dag, än medel-Muhammed gör på ett år. Trots det består min telepatiska kontakt med Säpo och aliens. Jag är utvald...


Antipsykotika hjälper inte. De får dig endast att sänka garden. Bli mottaglig för utomjordingars experiment på dig och "turn a blind eye" till Säpos senaste ränker. Tror jag kör en period utan tabletter och ser vad som händer. Sämre kan det inte bli...

Av Fester Bestertester - 4 november 2010 19:02

Här kommer X:s lista...

 

Fy fan för inälvsmat


Fy fan för skitiga anarkister


Fy fan för Fredrik Reinfeldt


Fy fan för personalen på Avdelning 24 (lata jävlar som fikar inne i personalrummet och lämnar patienterna vind för våg).


Fy fan för kvinnlig idrott (förvandlar de små näpna liven till butchiga stridsvagnar).


Fy fan för Tomas Ledin


Fy fan för dokusåpor


Fy fan för Sverigedemokraterna


Fy fan för frigolit (ljudet gör mig galen/galnare)


Fy fan för dagens saftiga ölpriser


Fy fan för Helle Klein


Fy fan för Björn Lockström


Fy fan för Lasse Stefanz


Fy fan för majority rules


Fy fan för Jehovas vittnen


Det räcker för tillfället...

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards