Alla inlägg under november 2010

Av Fester Bestertester - 4 november 2010 18:23

UFO-Sverige ska hålla julfest i år igen, förstås. Tid och exakt plats meddelas efter anmälan. Att den hålls i Norrköping är dock ingen hemlighet.


Bland de inbjudna gästerna finns English Bob, Calum Stewart och Sister Ethel, bland många andra. Det kommer att bli en toppenkväll!


Spriten och ölen kommer att flöda. Hasse har fixat en kran och kommer att ta med sig ett antal dunkar. En grogg får du för trettio spänn och en öl för tjugo riksdaler.


Se nu till att komma även du. Är du inte redan medlem, så se till att bli det. Alla medlemmar: OSA senast 12:e november. Vi ses där..!

Av Fester Bestertester - 3 november 2010 14:53

Jag är inbiten musikälskare, men det måste vara rätt toner för att få mitt hjärta att slå dubbelslag. Jag diggar klezmer. Minns ghettot i Warzawa, där spelades det klarinett för glatta livet. I Theresienstadt erhöll judiska musiker förmåner. I dagens dekadenta samhälle filas det på fiolerna och dragspelen. Klezmer ska erövra jorden och slå undan benen på den rasistiska svenska folkmusiken.


Östergötlands landshövding är en av fansen av denna underbara musik. Tänk när synagogan i Norrköping bjuder upp till fest och firande. Inget öga kommer att vara torrt. Vi måste lyfta fram judarna som den viktiga grupp de utgör. Utan dem hade vi fortfarande levt som på 1800-talet.


Shalom chaverim! Jag böjer mig för det utvalda folket. Minns de sjutton miljoner judar som slaktades under Heydrich's order. Klezmer är vägen framåt.


 

Av Fester Bestertester - 3 november 2010 14:12

Hej alla. Ronny is back! Kände mig lite trött igår efter att jag varit till systembolaget och köpt en kasse öl. Satte mig i favvo-fåtöljen och knäckte ett par burkar. Vilket lugn som infann sig, underbart. Fick väl i mig sex-sju stycken och mådde bara så bra. Då ringde telefonen. Kunde det vara chefen? Kanske störningsjouren? Tvekade, men som tur var svarade jag. Det var Hasse och han var på festhumör. Det blev en droska hem till honom.


Han bjöd på hembränt och mitt goda humör stärktes ytterligare. Hasse är en riktig kompis. Sedan blev det en taxi till gamla Olai-puben, men där gick vi på en mina. Vi blev omgående utkastade och jag svarade genom att kissa på deras dörr. Kommer man inte in där är det kört på alla ställen. På den puben samlas stadens avfall och vi var inte ens goda för deras sällskap. Det blev en resa hem till sängen istället. Ja,ja, jag sparade lite pängar i alla fall. Kanske tar jag ännu en sjukdag, det beror på hur mycket det suger i tarmen.


Vi hörs/Ronny

Av Fester Bestertester - 1 november 2010 19:45

Säpo, dessa inavlade byrackor, har bytt approach. De trakasserar inte oförblomerat privatpersoner längre. De har nya, smutsigare metoder, vilket innebär att de kan sitta och jäsa i sina svarta Saabar med tonade rutor och runke ball (Heja Eddie Meduza!!!).


En av alla nya taktiker heter sensorisk avlyssning. De bestrålar dina fönster och uppfattar med hjälp av senaste ABC-80:an darrningar i glaset. De kan avläsa allt som sägs i lägenheten de har span på. Många är de som kommer att torska när denna fula metod sprider sig till vanliga kåren. Lite orättvist kan man tycka. För mig är brottslingar precis som "Bildsköne Bengtsson" och bylingen en reinkarnation av Sune Mangs i "Söderkåkar". Jag har en romantisk föreställning om bovar och snutar.


Begår du ett brott och polisen får fatt i dig får du kanske ett klibbigt nät kastat över kroppen, eller så "skjuts" du med en bönpåse från specialvapen. Därmed kan du dömas till fängelse, istället för att skjutas ihjäl. Jag föredrar kulan alla gånger. Jag skulle inte palla med ett längre fängelsestraff. "Non lethal weapons" är ett otyg. Ge mig hellre en dum-dum-kula i bröstet.


Snuten smörjs med miljoners miljoner vare år, ändå kan de inte fånga Galne Gunnar när han våldtar kvinnor, eller få ett stopp på butiksrån begågna av Finnige Tompa, stenad på Sobril och folköl. De väljer de bekväma fallen och gör så med frenesi. Den svenska poliskåren är en skam!

Av Fester Bestertester - 1 november 2010 19:08

Vår anonyme vän på schizo-siten Viska bidrog med detta tänkvärda inlägg på bloggen:


Mystiska ärr


Har undersökt min kropp från topp till tå. För några år sedan hade jag en böld i handflatan, men efter att jag skrev om den på Internet försvann den som genom ett trollslag. Ett "alien implant", eller vad? Nu intresserar jag mig för andra kroppsdelar. Runt naveln, speciellt. Där finns ärrvävnad, som efter att Någon stuckit in en slang i mig. Vidare har mitt ena öga liksom en bubbla i vitan. Effekten av en stark laserstråle kanske?


Mitt ansikte är ärrat på vissa ställen. Kanske kommer inte ärren efter misshandel, kanske är det operationsärr och jag har "berikats" med falska minnen. Jag måste gå till botten med detta mysterium.


Det känns obehagligt att gå och lägga sig. Tänk om "De" kommer om natten och rövar bort mig. Kanske skulle man låtsas sova och ta "Dem" på bar gärning. Då kanske de backar, då jag kan erbjuda klassiska rallarsvingar. Allt detta gör mig oroad och jag grubblar en hel del. Kan det vara sant, eller är det bara min fantasi som spelar mig ett spratt?

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11
12
13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards