Alla inlägg under december 2010

Av Fester Bestertester - 14 december 2010 22:40

Hatten av för en genuin hagelbössa. Det föredragna vapnet för Gröna Baskrarna när de utbildade Sydvietnams krigare sent 50-tal, tidigt 60-tal. Med en sådan best i armarna blåste man bort dörrar på hyddor och herrgårdar. Du kan inte misslyckas med en big bore blyspruta i din famn.


M16 upplevdes som alltför plastig och lätt. Kanske låg det något i kritiken. Uppföljaren A2 var både tyngre och större. Den gjorde jobbet; Kill a commie for mommy.

  

Kanske kan man uträtta stordåd i dagens dekadenta samhälle med en dylik tingest i famnen. Eller så blir det en volta i Kumla-bunkern. Jag tar mina chanser. Fuck off and die, infidel swines!

Av Fester Bestertester - 14 december 2010 19:33

Låt oss en gång för alla slå fast vad schizofreni är, vilka symptom man kan ha och lite annat smått och gott.

 

Positiva symptom: Enkelt förklarat ligger man på golvet och vrider sig av skratt. Man kan till och med ha utbyte av Ingmar Bergman-filmer. Vidare ser man positivt på livet och mår toppen. Alla schizofrena vill uppnå detta stadium.


Negativa symptom: Den sjuke blir slö, slapp och likgiltig. Dock är det lätt att komma till tals med dessa symptom. Det räcker med att ta sig i kragen och inte sova bort dagarna.


Man ska handskas mycket försiktigt med den sjuke, då schizofrena har extremt lätt att ta till våld. De bultar och slår tills offret ligger orörligt, levande eller död kvittar för den genomsnittlige sjuke. Forskning visar att nära 90 procent av de med schizofreni har begått våldsbrott. De går ständigt och tänker på att t ex slå in pannbenet på Agda 83 med en hammare, eller att snitta grannen i halsen. Är man schizofren är man synnerligen oberäknelig.


Schizofreni är obotligt. Tyvärr får man inte längre lobotomera dem, en synnerligen beprövad och effektiv behandling. Därför vräker sjukvården miljoner över den sjuke varje år. De måste hållas inlåsta i möjligaste mån. Att ha dem rännandes runt på gatorna är livsfarligt. De är tickande bomber.

Av Fester Bestertester - 13 december 2010 22:17

Hej igen,X.

Hej, du.


Hur lever livet med dig?

Allt är under kontroll, lite röster bara, det är allt.


När var du inlagd senast och hur länge?

Bara en vecka, i månadsskiftet maj-juni. Insomnia var orsaken, psykotiska symptom har jag inte uppvisat på flera år. Det verkar som jag kommer att gå segrande ur striden.


Vad gör man egentligen på en låst avdelning?

Ja du...Det är extremt långtråkigt. Jag hasar i korridorerna och väntar på fika, eller så slötittar man på TV. Vilket program som helst duger, bara det är rörliga bilder.


Hur kommer det sig att du är så pass frisk som du verkar?

Jag är frisk, plain and simple. Min sjukdom är på tillbakagång och jag tror att jag aldrig ska behöva förnedras med inläggning igen.


Vad tänker du om jag nämner UFO-Sverige och julfest?

He-he! Brudar, bärs och rock'n'roll! Det ska bli jättekul att träffa gänget igen på fredag. Jag har bestämt mig, jag ska ge Hasse Promille en match i ölpimplande.


Det verkar som du mår oförskämt bra. Låt mig tacka dig för denna stund och önska dig lycka till i framtiden.

Tack själv. Alltid kul att dela med sig av sina tankar.

Av Fester Bestertester - 13 december 2010 19:33

Bilden talar för sig själv. Allah akhbar!  

Av Fester Bestertester - 13 december 2010 19:19

Detta är speciellt till Albin i Burträsk.

 

Sagolikt fina bilder du knäppt. Läste ditt brev att det rörde sig om en Canon av nyare modell. Fin skärpa och kristallklara färger. UFO-Sverige har nu gått igenom ditt material och vi kan inte förklara vad du fångat på bild. Enda möjliga förklaringen är att det verkligen rör sig om ett ufo. Detta är ett av få fall vi har varje år, där vi går bet på att bena ut vad som fångats på bild. Väldigt spännande, må jag säga. Vi ser fram emot mer material från dig. Ut och fota, bara.

Av Fester Bestertester - 12 december 2010 08:15

Fy för rasistiska Sverje. "Vi" krigar mot humana muselmaner i Afghanistan och stödjer terrorkriget i Irak. Now it's payback-time. Då blir det annat ljud i skällan. Sob, sob, sob...


Låt bomberna explodera i Rosenbad. Låt Drottningholm förgås i flammande hat. Vår Usama har långa fingrar. Han leker med Säpo. Fy fan för blekfeta svennar. Fram för bruna ögon och pepparkakshy. Mer islam till vårt idiotiska folk.

  

Av Fester Bestertester - 12 december 2010 01:04

21:a århundrandet är här. Framtiden är här. Det är dags att tillfriskna. Jag skakar av mig sjukdomen och tar mig an framtiden med lust och optimism. Jag väljer att minnas mina nära och kära. Lilla pappa, som överlevde en allvarlig hjärnblödning. Min kära mamma, en rekordelig söderböna. Tack vare henne har jag ett visst band till Hammarby IF. Jag sitter och grinar. Alla år jag kastat bort kommer aldrig mer tillbaka. Men jag har bestämt mig; Jag börjar om mitt liv här och nu. Jag har styrkan och orken. Framtiden, här kommer jag...

http://www.youtube.com/watch?v=J5RdjEvvN8A

Av Fester Bestertester - 11 december 2010 13:04

Tja ba! Anna-Fia igen. Jag har betett mej som en slampa. Mahmoud (min sköna kille) tvingades att slå mej ett par gånger. Jag var lätt klädd, kort kort kjol o ignorerade hans order. Där med var han berättigad att klappa till mej. Jag ångrar mej djupt. Knytnävs slagen för tjänade jag. Jag ska försöka bättra mej. Jag älskar ju Mahmoud. Den man älskar agar man. Så sant.

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards