Alla inlägg under december 2010

Av Fester Bestertester - 11 december 2010 12:40

Det är en ständig kamp. En kamp mot röster, impulser och tankar. Aldrig får man slappna av. Nu har mina "röster" Jeff och Daniel kommit tillbaka med full kraft. De hånar mig och beordrar mig att göra tokigheter. Dock vägrar jag vika mig. Jag ska ta kampen mot dem, vänta bara och se.


"Ta en öl till...ta en öl till...ta en öl till..." Så kan det låta. Den uppmaningen kan jag lyda, de andra struntar jag i. Jag är herre i mitt eget huvud. Nej, nu ska jag ut i köket en sväng. Jag ska linda in fötter och hjässa i ugnsfolie. Vi hörs nån annan gång.

Av Fester Bestertester - 10 december 2010 13:09

Om en vecka smäller det. UFO-Sverige håller sin julfest i Motala och toppgarnityret kommer att närvara. Vi välkomnar som vanligt våra brittiska vänner Calum Stewart och English Bob, vilka kommer att ta med sig Staven från Montrose. Denna samkväm vill du inte missa.


Lättklädda thailändskor kommer att sköta markservicen, så vi andra kan festa loss och knyta värdefulla kontakter. Denna kväll får Du bara inte gå miste om. Alla kommer att vara där. En klyscha som faktiskt stämmer.


När UFO-Sverige bjuder upp till fest kan Du vara säker på att det är god stämning och klackarna i taket.Om du kommer utan att vara medlem finns möjligheten att teckna ett medlemskap för ynka 200 kronor. Då får du vår tidning och inbjudningar till träffar och föreläsningar. Vi har vind i seglen.

Av Fester Bestertester - 10 december 2010 12:39

Var på Highlander Inn igår. Jag sänkte några öl och mådde bra. Då tog jag beslutet: Det blir en sjukskrivning imorgon. Sagt och gjort. Ringde jobbet och beklagade mig över min dåliga rygg, sedan var jag vid öppningsdags på systembolaget och köpte två Bell's whisky och ett knippe starköl. Nu har jag fått i mig halva flarran och ett härligt välbefinnande har infunnit sig. Går mina semesterdagar igenom behöver jag bara jobba sex dagar till i år. Det innebär gott om tid och många möjligheter att bli full. Perfekt.

Av Fester Bestertester - 8 december 2010 14:35

Montreal Canadiens mosade "senatorerna" från Ottawa. Det slutade med siffrorna 4-1 och alla med hjärta för genuina klubbar bör applådera. Tyvärr är man endast trea i sin tabell, men att slå Ottawa är alltid trevligt. Jag tror att Canadiens kommer att växa. Kanske växa sig stora nog att ro hem titeln i år. Hoppas kan man ju alltid.

Av Fester Bestertester - 7 december 2010 20:24

Fuck off and die!

Av Fester Bestertester - 7 december 2010 18:59

Ta det Norrköping tidigare ikväll publicerade med en nypa salt. Tills de bevisar motsatsen är de en samling skräniga vivörer och drinkare. Vad för slags ufo-arbete bedriver dem egentligen? Slänga upp navkapslar i skyn och fota dem, för att narra oss andra att tro att det rör sig om ufon?


Snart är det julfest igen och jag gör inte om misstaget att bjuda på efterfest med vickning hemma hos mig. Ronny kissade i badkaret, Hasse kräktes i finsoffan och Jerker tog min dumma lilla Phain på tuttarna. Vilka drumlar!


Nu måste vi antingen entlediga Norrköpings-falangen, eller så går vi under. Så enkelt är det. Vår klubb är viktigare än någon enskild medlem. Ni (och ni vet vilka ni är) får en sista chans. Uppför er och behåll vår gunst, misshaga oss och ni åker ut hals över huvud. Valet är ert.


Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 7 december 2010 18:08

Sidan är delad i två läger. Norrköping mot resten. Jag företräder Peking, fast vi är i minoritet. Resten av ufo-gänget är en samling taktlösa fånar, som går i taket om man tar sig en sup. Jag har tvingats radera en del inlägg och har samtidigt inte haft lust att skriva något själv. UFO-Sverige är en aktad klubb i övriga Europa. Låt oss hoppas att vi kan enas, annars måste föreningen upplösas och bildas om igen. Vid Zeus, låt det inte ske.

Av Fester Bestertester - 4 december 2010 13:23

Har ingen etikett att sätta på mig, men kristen tro gör mig allergisk. Jag lever här och nu. Jag tarvar och kräver njutning. Jag behandlar sinnesslöa illa och står på samma nivå som tänkande människor. Jag väntar inte på livet efter detta, jag tar det jag vill ha utan samvetskval. Kanske är Satan min herde.


Mina fiender (och jag har många) kan förvänta sig ond bråd död. Jag tvekar inte att uttala haranger som väcker demoner till liv och får dem att gå mina ärenden. Mina fiender ska krossas! Tar jag hjälp av andevärlden är det en bonus, då jag har fingrarna i kakburken. Klatu Verada Niktu.


Jag är en liten grå mus. Jag skulle kunna vara din beskedliga granne. Jag kan vara mannen som hjälper tanter över gatan. Det enda ovanliga med mig är mina kontakter med andra sidan. Jag älskar att berusas av makt. Jag ser ned på svaga individer och önskar dem ett eldfängt slut på livet.


Krossa kristendomen, denna gökunge i Svenska historia. Krossa prästerna, dessa svaga element. Fram för en tro som belönar sina anhängare. Jag väljer personlig njutning framför underkastelse alla dagar i veckan. Fuck off and die!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6
7 8
9
10 11 12
13 14 15 16
17
18
19
20 21
22
23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< December 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards