Alla inlägg under januari 2011

Av Fester Bestertester - 22 januari 2011 16:26

Detta är X. Jag ringde akutpsyk och begärde hjälp. Jag vill ha stark benso och det ska jag få. Mobila teamet är nu på väg till mig. Måste bara gömma undan lite ölburkar. Räknar med att proppa i mig tabletterna och sova i femton timmar. Det ska bli så skönt och vilken service sedan. Hemleverans av medicin. Bra jobbat, landstinget.

Av Fester Bestertester - 22 januari 2011 16:07

Har ofta befallande röster. "Ta bussen till X", "gå över på andra sidan gatan", "lämna mössan hemma"... Jag går ofta emot dem, vilket skapar oro. Nu är frågan om jag bör lyda, kanske vinner jag inre frid på det. Kanske straffas jag för att jag inte lyder. Kan det vara så?

Av Fester Bestertester - 20 januari 2011 19:34

Under vintern är jorden närmare stjärnan SI37590 än annars. Det märks mycket väl, då fler "alien abductions" sker under vinterhalvåret, jämfört med den varma årstiden. Därför råder vi alla att inte gå ut utan att ha förberett sig.


Köp ugnsfolie i närmaste affär och applicera den på fötter och hjässa. Vira den tight, så inga hjärnvågor eller fotsvett tränger igenom. Detta är mycket viktigt. Slarva inte, låt det ta den tid det tar.


Folien reflekterar strålarna från utomjordingarna. De kan ha dig i kikarsiktet en sekund, men nästa är du "off radar". Du kan fortfarande spåras upp, men det innebär merjobb och då kidnappar de säkert någon annan istället.


Jag själv har tagits ombord på märkliga farkoster och fått alla kroppsöppningar genomsökta, men aldrig när jag burit folie. Det fungerar verkligen. Dessutom innebär vintern med sitt bistra klimat att man kan ha mössa ovanpå folien. Det syns inte och du slipper nyfikna blickar. Finemang!

Av Fester Bestertester - 20 januari 2011 19:06

Har komunala slapptaskar som besöker mig varje vecka. Psykiatrin har fått för sig att jag inte klarar mig själv, därför prackar de på mig så kallat boendestöd. Jag är för fan 43, jag klarar mig själv. Idioterna som kommer till mig tvingar mig att städa, tvätta kläder och annat pyssel. Jag håller god min och låter dem hållas.


Idag hade kärringen som kom fått för sig att jag inte mådde bra. Jag fyrade av ett leende Kapten Gultand skulle blivit avis över. Det hjälpte föga, kärringen fortsatte vara näsvis och pumpade mig på svar om än det ena, än det andra. Riktigt irriterande.


Jag förklarade lugnt och sakligt att TV:n pratade med mig och beskrev målande mina röster och dess inehåll. Då började hon svammla om tvångsvård. Vilken galning!


Jag körde henne skyndsamt på porten med orden "Aldrig att jag ringer till psyket"! Vet av erfarenhet att det är svårt att få LPT (tvångsvård) och tror inte jag ligger i riskzonen. Vård är till för sjuka. Jag är kärnfrisk.

Av Fester Bestertester - 19 januari 2011 20:16

Jodå, en annan tog spontanledigt igår och idag. Ringde jobbet och klagade på dålig rygg. Sedan blev det Systembolaget och ett knippe starköl och en hela whisky. Det satt verkligen fint på morgonkvisten. Sedan dess har jag varit konstant dragen, utan att gå till överdrift. Det är verkligen härligt med lite extraledigt. Karensdagen skiter jag i, jag klarar mig ändå.

Av Fester Bestertester - 17 januari 2011 23:31

Av Fester Bestertester - 17 januari 2011 23:12

Upptäckte det eminenta bandet Venom tidigt åttiotal. Lyssnade inte på dem under en tioårsperiod, men så kom då CD-teknologin. Jag köpte raskt på mig deras skivor igen. Det var lite häftigt och upproriskt att lyssna på deras många gånger vansinnigt hårda, punkinspirerade (Motörhead lånade de friskt av också) toner. Inga höjdare som musiker, men skriva låtar kunde dem. Lite punkmentalitet. Alla kan.


Gick på stan och glänste i t-shirtar med Satansmotiv, det gick så långt att jag började intressera mig för tro. Tro på Satan och tro på Gud. Det blev mer än bara musiken, det var mitt sätt att hitta min identitet. En mycket dum väg att ta, inser jag nu. Ett noll till Hin Håle.


Frågan är: Kan jag ha förargat Gud? Venom var så klart inga Satanister, det var business och bandet tjänade multum. Men jag var kanske 13 år när jag köpte min första skiva med dem. Jag visste inte bättre. Detta kan jag tänka på ibland, jag hoppas Gud har överseende med en vilsen tonårssjäl.

Av Fester Bestertester - 16 januari 2011 21:41

Funderar på att åka till Plattan och fixa denna puffra. Sista kulan sparar jag åt mig själv.

  

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13 14 15 16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards