Alla inlägg under februari 2011

Av Fester Bestertester - 19 februari 2011 11:25

Nu har ufo-arbetet kommit igång på allvar. Vi var en samling medlemmar som beslutade oss för att tälta i Kolmårdsskogarna och ta våra kameror med oss. Kanske kunde vi fånga en farkost på bild.


Nu blev det inte så, men Jerker fick spännande bilder på sin kamera ändå. Det rörde sig om självlysande klot som svävade inte långt ifrån gläntan vi slagit läger i. Mycket spännande.


UFO-Östergötland har viss kontakt med ett medium och hon var snabb att påpeka att bilderna föreställer andar från nu döda människor, vilka inte tagit steget över till efterlivet. Riktigt kittlande.


Avslutningsvis vill vi påpeka att detta var endast första tältningen för året. Vi kommer regelbundet campa och spana. Vill du vara med, lös då ett medlemskap.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 17:17

Hej undersåtar. Min stolliga fru har lagat mat åt mig och nu sitter jag här och njuter. Jag dricker fin-fin whisky (Springbank) och röker cigarr. Samtidigt lyssnar jag på negerjazz på min gamla stereo. Har ännu inte tagit det digitala klivet, men det kan kvitta.


Tokiga lilla Phain har nu fullt sjå med disken och tror kanske hon får smaka på whiskyn när hon är klar. Där tar hon fel. Endast män får smaka dessa dyra droppar. Nu ska jag vända sida på skivan. Ha det bra därute i cyberrymden.


...önskar arg Motala-bo

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 11:35

Tyvärr bommade vi Johannes Blaskowitz dödsdag med ett antal veckor. För det ber vi om ursäkt. Vår käre Johannes var general i Tredje Riket och skötte sig med den äran. Han hetsades att begå självmord och gjorde så. De riktiga förbrytarna var de som höll i Nürnbergrättegången. Vår Johannes var militär, inte krigsförbrytare.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 10:43

Det var väl själva fan. Varför handlar nästan alla inlägg om alkohol och allmänt dräggigt beteende? Jag vill ha lite höjd här. Inga inlägg om hur full man var och hur man kissade i byxorna.


Jag är en bildad man och vill läsa om vettiga saker, kanske om det senaste genombrottet i ufo-frågor. Jag vill inte tvingas radera plumpa postningar och agera härskare, även fast jag ju är det. Vi måste alla dra åt samma håll. Slut med fyllerapporter (vem skulle kunna vara intresserad?) och fram för sansade och väl uppbyggda diskussioner. Nu får det vara nog!


Intergalaktiska hälsningar/Vän av ordning

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 10:35

Snackade nyss med en polare. Han är törstig och önskar ha någon att dricka med. Klart man ställer upp. Ska bara masa mig iväg till bolaget och köpa ett gäng öl. Dagen har börjat bra, kanske den slutar ännu bättre. Detta var allt från Er trogne Bosse Rulltårta.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 09:44

Det är dags att ta svängen förbi systembolaget och inhandla dagens dos. Det blir tolv starköl, alldeles lagom en fredags-förmiddag. Senare blir det en pizza, då jag inte har tid att laga mat. Drickandet måste komma först.

Av Fester Bestertester - 18 februari 2011 09:24

Jag har skrivit en in sändare till Eskilstuna Kuriren. Hopas den kommer med. Jag kräver där billigare kondåmer. Jag är en tjej i mina bästa år och har ett vidlyftigt sex liv. Vill inte göra abort på abort, det är bättre med preventiv medel. Lägger en stor slant på gummit, men det ska jag inte behöva. Mer kondåmer till folket.


Vad tror ni, har den en chans att komma med?


MVH/Anna-Fia

Av Fester Bestertester - 17 februari 2011 11:23

Tog en stärkande morgonpromenad vid nio. Vandrade runt för att fördriva tiden då min butik inte slår upp portarna förrän klockan tio. Butiken ifråga är mitt kära systembolag. Jag hejade vant på personalen och styrde stegen mot ölsektionen. Nappade åt mig tio burkar Bellman och gick hem med driv i steget. Här skulle drickas!


Nu känner jag mig så härligt avslappnad, endast benso skänker liknande välbehag, fast öl har ju den fördelen att det är gott, det kan man inte säga om en gullig liten tablett.


Räkna med att jag blir full idag. På måndag går min sjukskrivning ut och innan dess ska jag bara njuta. Sex öl om dagen, det är mitt "må-bra-recept". Hick!

Presentation

Fråga mig

35 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8
9
10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23 24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards